Search
Close this search box.

Top 10 beste hanglampen - Uitgebreide Test 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

Heb jij moeite met het vinden van een hanglamp die voldoet aan jouw wensen en behoeften? Kijk dan niet verder, want hier presenteren we dé top 10 producten op het gebied van hanglampen. Van klassiek tot innovatief, van modern tot feestelijk, voor elke ruimte en ieder interieur hebben wij de perfecte oplossing. Door de reviews te lezen, kun je een betrouwbare en stijlvolle lamp vinden die het beste bij jou past. Laat je inspireren door onze top 10 en verlichte je ruimte met één van deze prachtige lampen.

De beste hanglamp vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse hanglampen verkopen.
Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke hanglampen als beste getest zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede hanglampen aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste hanglampen samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste hanglampen van 2024

Voordat je weet of een hanglamp een goed product is moeten we de hanglampen eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de hanglampen op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste hanglampen aanbieden. Een goede hanglamp vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste hanglamp te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Veiligheid
  2. hanglamp

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste hanglamp: "Een vergelijkende aanpak"

De hanglamp ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een hanglamp hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de hanglamp vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de hanglamp test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de hanglamp goed is.

Top 10 beste hanglampen

JC's Solar Buitenlamp

Deze JC's Solar Buitenlampen zijn een must-have voor al je buitenverlichting! Met deze twee lampen heb jij geen omkijken meer naar stroompunten, stopcontacten of batterijen en heb jij geen hoge energierekeningen meer. De lampen zijn eenvoudig te installeren en bestand tegen extreme weersomstandigheden. De lampen worden voorzien van 100 LED's en werken op zonne-energie, wat betekent dat je geen stroomverbruik hebt. Ze zijn ook voorzien van een nachtsensor en een bewegingssensor met 3 verschillende standen, waardoor jij de lamp multifunctioneel kunt gebruiken. De lampen hebben een beschermingsgraad van IP65, wat betekent dat ze bestand zijn tegen water. Met een levensduur van 000 branduren ben je verzekerd van jarenlang licht. De afmetingen van de lampen zijn 13,5 x 9,8 x 5 cm en ze zijn gemaakt van kunststof van ABS in een warme witte kleur. Met een volledige lading van 4 tot 6 uur heb jij altijd licht als je het nodig hebt. Deze functionele en eenvoudige buitenlampen zijn een geweldige toevoeging aan je tuin of terras, zodat jij het hele jaar kunt genieten van gezellig licht.

B.K.Licht Set

Deze set van 2 hanglampen is perfect voor het creëren van een warme, nostalgische sfeer in uw huis. De vintage look is versterkt door de A75 E27 fitting en de lichtbronnen met een kleurtemperatuur van 2.200K en een lichtopbrengst van 320 lumen. De hanglampen zijn zeer flexibel en kunnen eenvoudig in de gewenste lengte worden ingesteld. De zwarte buitenkant met gouden details maakt de lampen bijzonder stijlvol en geeft je interieur een unieke sfeer. Daarnaast zijn de lampen niet alleen functioneel maar ook decoratief, waardoor ze zowel als verlichting als als kunstwerk kunnen dienen. Kortom, deze hanglampen zijn een echte blikvanger in iedere ruimte en bieden u veel meer dan alleen maar licht.

Design hanglamp Verona

De Design hanglamp Verona met amber glas met bolling detail, 3-lichts is een pronkstuk dat je woning een luxueuze uitstraling geeft. Met drie verschillende lichtbronnen en een metalen basis is dit een meeslepend spektakel voor wie houdt van verfijnde uitvoeringen. De variërende ontwerpen creëren een prachtig lichteffect met gouden metalen details, wat de lamp perfect maakt voor een eigentijdse woonruimte. Verona trekt elke aandacht naar zich toe door haar aantrekkelijke uitvoering. Dankzij de verstelbare snoeren is de hanglamp in verschillende hoogtes te plaatsen, waardoor hij in vrijwel iedere ruimte thuis hoort. De Verona is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder amber glas met bolling, amber glas zonder bolling, smoke glas zonder bolling en transparant glas met bolling. De afmetingen van de lamp zijn ø155 mm x 235 mm, ø195 mm x 175 mm en ø210 mm x 245 mm. De plafondplaat heeft een diameter van 340 mm en het langste snoer is 1200 mm. De lamp beschikt over drie E27 fittingen met een maximaal vermogen van 60 watt per lichtbron.

Lucide KYARA Hanglamp

De Lucide KYARA hanglamp Ø 20 cm 1xE27 heeft een modern design met fijne lijnen in metaal. De lamp is perfect als stijlvol accent in je interieur en kan overal toegepast worden. Of je de lamp nu boven je kookeiland hangt of in je slaapkamer, deze hanglamp is een absolute eye catcher. Door de ruimte voor een sierlijke led filament lamp is deze hanglamp extra decoratief. Deze knappe hanglamp is ook geschikt om meerdere lampen te combineren, waardoor het resultaat verrassend is. Met de Lucide KYARA hanglamp Ø 20 cm 1xE27 creëer je een modern en stijlvol interieur.

Mensen kiezen ook voor:

Hanglamp

Deze hanglamp is een echte must-have voor uw interieur. Met zijn koper transparante glazen bollen is hij een echte eyecatcher in elk interieur. De koperen belijning en de glazen bollen weerkaatsen het LED licht waardoor de hanglamp een subtiele en verfijnde uitstraling krijgt. De hanglamp is het middelpunt van elk interieur. Of u hem nu boven de eettafel hangt, in de hal of in de woonkamer, de hanglamp is een stijlvolle aanvulling aan uw woninginrichting. Deze industriële hanglamp is ook goed te combineren met andere industriële elementen voor een moderne look. U kunt er ook een paar bij elkaar hangen voor een decoratieve uitstraling. Deze hanglamp is ideaal voor elk interieur en zal zeker de aandacht trekken.

Lucide YUNKAI Hanglamp

De Lucide YUNKAI Hanglamp is een prachtige echte natuurlijke toevoeging aan je interieur. Met de opengewerkte lampenkappen op verschillende hoogtes, creëert deze lamp een speelse uitstraling. De wisselende diameters voegen extra pit toe. Met een maximale hoogte van 145 centimeter en een breedte van 60 centimeter, is Yunkai ideaal voor boven een eettafel of in een knusse zithoek. Voor de juiste sfeer koppel je de luchter aan een externe dimmer. Deze lamp is vervaardigd uit licht hout en geeft een warm en gezellige gloed. De Lucide YUNKAI Hanglamp is een perfecte aanvulling voor een knusse avond met familie of vrienden.

Lucide EXTRAVAGANZA CHIMP Hanglamp

De Lucide EXTRAVAGANZA CHIMP Hanglamp is een charmante en kleurrijke aanwinst voor je interieur. Door de retro uitstraling geeft deze lamp je ruimte een unieke look. Het kunststof figuurtje in de vorm van een chimpanzee bengelt aan het textiel snoer, zoals een acrobaat zich vast houdt aan één hand. Daarnaast is de lamp in hoogte verstelbaar, variërend van 50 tot 185 centimeter. Dit maakt de lamp geschikt voor verschillende ruimtes en interieurstijlen. Verder is de lamp eenvoudig aan te sluiten op een dimmer, waardoor je naast een speelse eyecatcher meteen ook een snelle sfeermaker in huis hebt. Met de Lucide EXTRAVAGANZA CHIMP Hanglamp geef je je interieur een kleurrijke touch. Of je nu voor een subtiele verlichting kiest of voor een felle gloed, deze hanglamp biedt je alle mogelijkheden.

Hanglamp

Deze Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas Grafiet is de perfecte manier om een strakke, moderne look in je huis te creëren. Deze lamp met zijn Smoke antraciet kleur is een echte eyecatcher, die je huis een unieke sfeer geeft. Het rookglas geeft een mooi glinsterend effect, waardoor het LED licht prachtig weerkaatst. De lamp is gemaakt van subtiele belijning, wat hem een verfijnde uitstraling geeft. Hang een paar van deze lampen bij elkaar en je hebt een stijlvolle, decoratieve look die je woninginrichting compleet maakt. Deze Hanglamp Industrieel is perfect voor in de zitkamer, eetkamer, of hal. Je kunt er ook een paar bij elkaar hangen boven je eettafel voor een gezellig effect.

Philips Hue Enrave plafondlamp

De Philips Hue Enrave plafondlamp is een echte eye-catcher in je huis. De lamp heeft een zwart, minimalistisch ontwerp dat zorgt voor een moderne look. De lamp is ook uitgerust met 50.000 wittinten en is daarmee een echte veelzijdige verlichting. Je kunt met de lamp 's ochtends een heldere kleur instellen zodat je effectief en geconcentreerd kunt werken, of voor een gezellige sfeer een warmwitte tint kiezen. Met Bluetooth kun je de lamp moeiteloos en direct gebruiken. Met de Hue app, die je op je smartphone of tablet kunt downloaden, bedien je jouw slimme verlichting. De dimmer switch die in de doos zit is een handige afstandsbediening die je op kunt hangen waar je wilt. Daarmee kun je de lamp schakelen tussen verschillende lichtrecepten, aan en uit doen, dimmen of feller zetten. Als je er ook nog een Hue Bridge aan toe voegt, krijg je een smart home waarmee je timers, automatiseringen en bediening buitenshuis kunt gebruiken. De Philips Hue Enrave plafondlamp is een uitstekende verlichting die jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Philips Hue Ensis Hanglamp

Met de Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance creëer je een sfeervolle omgeving in jouw huis. De lamp is voorzien van twee geïntegreerde LED-lampen, waarvan je de kleur en helderheid kunt aanpassen met de Philips Hue app. Naast de mogelijkheid om de lamp in hoogte te verstellen, kun je de lamp ook in verschillende kleuren instellen, waaronder 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren. De lamp is eenvoudig te bedienen met de Philips Hue app en als je de lamp verbindt met de Hue Bridge, krijg je toegang tot veel extra slimme mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een lichtscène personaliseren, timers instellen, automatiseringen uitvoeren en meer. Met de Philips Hue Ensis Hanglamp is het ook mogelijk om het licht omhoog en omlaag te richten, zodat je zowel een functioneel als een sfeervol effect in je kamer kunt creëren.

Vraag en antwoord over de hanglampen

De best geteste hanglamp voor ons is JC's Solar Buitenlamp . Deze hanglamp scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede hanglampen. 

Als je de door jou gewenste hanglamp hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen hanglamp kopen.

Afsluiting: beste hanglamp

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle hanglampen met elkaar te vergelijken. De hanglampen vergelijken was niet eenvoudig maar op deze manier kunnen wij jou wel helpen aan een goede hanglamp. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke hanglamp beste getest is voor jou, vergelijk de hanglampen dan nogmaals voor jezelf en kies de hanglampen die de producteigenschappen hebt die jij zoekt.

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een hanglamp vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen hanglampen, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022