Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste boxsprings zonder matrassen - Uitgebreide Test 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Picture of by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

Heb jij moeite met het kiezen van de juiste boxspring zonder matras? Geen zorgen, daarom bieden wij je de top 10 van de beste producten op de markt. Van waardevolle informatie tot aan productdetails, in dit artikel zal worden besproken wat elk boxspring zonder matras te bieden heeft. Als je op zoek bent naar een perfecte boxspring voor je matras, ben je hier aan het juiste adres! Aarzel niet, begin je zoektocht door onze top 10 van de beste boxsprings zonder matras te bekijken en kies de juiste.

De beste boxspring zonder matras vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse boxsprings zonder matrassen verkopen.
Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke boxsprings zonder matrassen als beste getest zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede boxsprings zonder matrassen aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste boxsprings zonder matrassen samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste boxsprings zonder matrassen van 2024

Voordat je weet of een boxspring zonder matras een goed product is moeten we de boxsprings zonder matrassen eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de boxsprings zonder matrassen op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste boxsprings zonder matrassen aanbieden. Een goede boxspring zonder matras vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste boxspring zonder matras te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Slaapkamer
  2. boxspring zonder matras

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste boxspring zonder matras: "Een vergelijkende aanpak"

De boxspring zonder matras ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een boxspring zonder matras hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de boxspring zonder matras vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de boxspring zonder matras test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de boxspring zonder matras goed is.

Top 10 beste boxsprings zonder matrassen

Beddenleeuw Boxspring Bed

Deze Beddenleeuw Boxspring Bed Zonder Matras 180x200 Incl. Hoofdbord Antraciet Stof zorgt voor een elegante uitstraling in uw slaapkamer. De boxspring zonder matras is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en heeft een antraciete stof bekleding. De boxspring heeft een afmeting van 180x200 cm en wordt geleverd inclusief hoofdbord. Het kussen is afneembaar en hierdoor kun je het eenvoudig schoonhouden. Deze boxspring is eenvoudig in elkaar te zetten en te verplaatsen. Deze Beddenleeuw Boxspring Bed Zonder Matras 180x200 Incl. Hoofdbord Antraciet Stof is een comfortabele manier om te rusten. Het hoofdbord en de gestoffeerde boxspring maken het geheel luxueus en stijlvol. Het frame is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en is uitgerust met zes verstelbare poten. Deze boxspring is ook geschikt voor mensen met een allergie, doordat het materiaal antistatisch is en geen stof of pollen bevat. De boxspring is geschikt voor zowel eenpersoons- als tweepersoonsbedden en heeft daarnaast een volledige garantie.

Beddenleeuw Boxspring Bed

De Beddenleeuw Boxspring Bed zonder Matras 120x200 Antraciet Stof is een luxe bed met een stijlvol ontwerp dat uw slaapkamer een luxe uitstraling geeft. Gemaakt van stevig en duurzaam antraciet stof, is dit bed een echte eye-catcher. De boxspring bodem is voorzien van een kern van hoogwaardige materialen, waardoor dit bed gemakkelijk meebeweegt en comfortabel is. Bovendien heeft de boxspring een maximale belastbaarheid van 150 kg, waardoor het voor iedereen geschikt is. Het bed is eenvoudig in elkaar te zetten en wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke handleiding. Onze bezorgers zorgen ervoor dat uw Beddenleeuw Boxspring Bed zonder Matras 120x200 Antraciet Stof veilig en op tijd bij u wordt afgeleverd. U krijgt een bevestiging van de geplande bezorgdatum en een dag voor de levering krijgt u een bericht met daarin het exacte tijdvak waarop de bezorgers het bed komen afleveren.

Beddenleeuw Boxspring Bed

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen enkele dagen het bericht waarin wij u vragen om de gewenste bezorgdatum door te geven. Wij plannen dan een bezorging in die past bij uw agenda. U ontvangt vervolgens een bericht met daarin een tijdvak waarin de bezorgers de boxspring bodem komen afleveren. Met deze boxspring bed zonder matras 160x200 krijgt u ook een mooi hoofdbord van stof meegeleverd. Met het hoofdbord maakt u het bed helemaal af. De boxspring bodem is gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor deze langer meegaat. Daarnaast is de bodem extra stevig waardoor u extra goed kunt ontspannen.

Beddenleeuw Boxspring Bed

De Beddenleeuw Boxspring Bed Zonder Matras 140x200 Incl. Hoofdbord Antraciet Stof is de perfecte boxspringset voor een goede nachtrust. Deze set heeft een stevige constructie met een hoogwaardige afwerking. De boxspring is afgewerkt met antraciet stof, wat een luxe uitstraling geeft. Daarnaast wordt deze geleverd met een comfortabel hoofdbord dat past bij de kleur van de boxspring. Met deze set ervaar je optimaal comfort en geniet je iedere avond van een heerlijke nachtrust. De boxspring is makkelijk te monteren en heeft een afmeting van 140x200 cm. Het anti-allergene koudschuim van de boxspring is sterk en duurzaam. Daarnaast is het ontworpen met een zacht oppervlak dat zorgt voor een optimaal ligcomfort. Met deze boxspring haal je een kwalitatief hoogwaardige boxspring in huis die jaren mee gaat. De matras is niet inbegrepen, maar deze kan eenvoudig op maat besteld worden.

Mensen kiezen ook voor:

Beddenleeuw Boxspring Bed

Onze Beddenleeuw Boxspring Bed Zonder Matras 180x200 Incl. Hoofdbord Stof is een stijlvolle en comfortabele oplossing voor elke slaapkamer. Deze boxspring biedt een optimaal slaapcomfort met het aangename gevoel van een zacht matras. Het boxspring bed is 180 x 200 cm en wordt geleverd met een stevig hoofdbord in stof. Bestel uw boxspring bed eenvoudig en snel online bij Beddenleeuw. Na het plaatsen van uw bestelling, kunt u een verzoek doen voor een voorkeursdatum voor de bezorging. Wij stellen de bezorgafspraak met u in, waarna u een bevestiging ontvangt. Een dag voor de afgesproken datum krijgt u bericht met daarin een tijdvak waarin de bezorgers de boxspring bodem komen afleveren. Met de Beddenleeuw Boxspring Bed Zonder Matras 180x200 Incl. Hoofdbord Stof voelt u zich elke dag als in een luxe hotel. De boxspring bodem is stevig en stijlvol, waardoor het bed een mooie aanvulling is voor elke slaapkamer. Het bed heeft een comfortabel matras dat voor extra comfort zorgt, en het bed wordt geleverd met een stevig hoofdbord in stof.

Beddenleeuw Boxspring Bed

Deze prachtige Beddenleeuw Boxspring Bed Zonder Matras 180x200 Incl. Hoofdbord Ecru Stof is een ware eye-catcher in uw slaapkamer. De stof is van hoge kwaliteit en heeft een warme, luxe uitstraling. De boxspring is voorzien van verschillende comfortabele lagen en het hoofdbord is afgewerkt met stiksels. De pootjes zijn afgewerkt met een antraciet kleur en geven het bed een elegante uitstraling. Bij dit bed krijgt u een bezorgservice die uw bed bij u thuis aflevert. U kunt voorkeursdata voor de bezorging doorgeven en u ontvangt een mail met daarin de bevestiging van de geplande bezorging. Een dag voor de bezorging krijgt u vervolgens bericht met daarin een tijdvak waarin de bezorgers uw bed komen afleveren. Zo kunt u ervoor zorgen dat u er bij bent bij de bezorging van uw prachtige Beddenleeuw Boxspring Bed.

Beddenleeuw Boxspring Bed

De Beddenleeuw Boxspring bed zonder matras 140x200 incl. hoofdbord stof is een prachtige toevoeging aan elke slaapkamer. Met een comfortabel hoofdbord en stevige boxspring bodem is deze boxspring de perfecte manier om iedere slaapkamer te verfraaien. De boxspring is voorzien van een luxe stof in een modern ontwerp en is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De boxspring bodem is gemakkelijk te monteren aan het hoofdbord met behulp van de meegeleverde schroeven. De boxspring bed is 140x200 cm en is geschikt voor elke matras met een grootte van 140x200 cm. De bezorgservice van de Beddenleeuw Boxspring Bed zonder matras 140x200 is eenvoudig en flexibel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een mail waarin u een voorkeursdatum kunt opgeven voor de bezorging. Aan de hand hiervan wordt de bezorging gepland. Een dag voor de geplande bezorgdatum krijgt u een bericht met daarin een tijdvak waarin de bezorgers de boxspring bodem komen afleveren. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om de boxspring zelf te monteren.

Beddenleeuw Boxspring Bed

De Beddenleeuw Boxspring Bed Zonder Matras 160x200 Incl. Hoofdbord Ecru Stof is een mooi en modern bed. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en stijlvol is. Het bed heeft een zacht kleurenpalet dat zorgt voor een rustgevende en ontspannen sfeer in uw slaapkamer. Het bed heeft een sterke en stevige structuur waardoor het optimaal comfort biedt. Het bed komt compleet met een hoofdbord en een boxspring bodem, zodat u direct kunt genieten van heerlijk comfort. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u een mail verwachten met daarin het verzoek om voorkeursdata voor de bezorging door te geven. Daarnaast ontvangt u ook een bevestiging van de geplande bezorging. U krijgt een dag van tevoren bericht met daarin een tijdvak waarop de bezorgers de boxspring bodem komen afleveren. De Beddenleeuw Boxspring Bed Zonder Matras 160x200 Incl. Hoofdbord Ecru Stof is een prachtig bed met een stijlvol en modern design. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt voor een duurzame levensduur.

Beddenleeuw Boxspring Bed

De Beddenleeuw Boxspring Bed Zonder Matras 140x200 Incl. Hoofdbord Stof is een modern en stijlvol bed dat een echte eyecatcher is in uw slaapkamer. Het bed is voorzien van een houten frame met een stevige boxspring bodem en een stoer hoofdbord van stof. De zwarte stof zorgt voor een elegante uitstraling en de maten 140x200 cm maken het bed geschikt voor elke ruimte. De Beddenleeuw Boxspring Bed Zonder Matras 140x200 Incl. Hoofdbord Stof wordt geleverd met een lange levensduur en is uiterst robuust. Het bed is eenvoudig te monteren en is gemaakt van hoogwaardige materialen die uw slaapcomfort verbeteren. Dankzij de stevige boxspring bodem en het stevige hoofdbord kunt u heerlijk genieten van een goede nachtrust. De boxspring bodem is afgedekt met een verwijderbare stoffen hoes, die makkelijk te wassen en te verwijderen is. U kunt uw bed gemakkelijk aanpassen aan uw eigen stijl en de kleuren en materialen passen bij elke slaapkamer. Kortom, de Beddenleeuw Boxspring Bed Zonder Matras 140x200 Incl.

Bedworld Boxspring bed

Deze Bedworld Boxspring 1 Persoons Bed is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele, stijlvolle én betaalbare optie. De boxspring is gemaakt van massief hout in de kleur zwart skai (kunstleer). Deze boxspring heeft een luxe, stijlvolle uitstraling, is anti-allergisch en afneembaar met een vochtige doek. Daarnaast is de montage van de boxspring zelf erg eenvoudig: u draait eerst de 6 ronde poten in de boxspring, schuift vervolgens het hoofdbord aan de boxspring en voilà, u bent klaar voor een goede nachtrust. Of het nou voor uzelf, uw gasten of uw kinderen is, met deze boxspring bent u verzekerd van een comfortabel bed gedurende de nacht. De boxspring is perfect voor kamers van elke afmeting en biedt een optimale ondersteuning voor uw rug en nek. Met de Bedworld Boxspring 1 Persoons Bed bent u verzekerd van een stijlvolle, comfortabele en betaalbare optie voor uw slaapkamer.

Vraag en antwoord over de boxsprings zonder matrassen

De best geteste boxspring zonder matras voor ons is Beddenleeuw Boxspring Bed . Deze boxspring zonder matras scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede boxsprings zonder matrassen. 

Als je de door jou gewenste boxspring zonder matras hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen boxspring zonder matras kopen.

Afsluiting: beste boxspring zonder matras

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle boxsprings zonder matrassen met elkaar te vergelijken. De boxsprings zonder matrassen vergelijken was niet eenvoudig maar op deze manier kunnen wij jou wel helpen aan een goede boxspring zonder matras. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke boxspring zonder matras beste getest is voor jou, vergelijk de boxsprings zonder matrassen dan nogmaals voor jezelf en kies de boxsprings zonder matrassen die de producteigenschappen hebt die jij zoekt.

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een boxspring zonder matras vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen boxsprings zonder matrassen, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Picture of Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022