Search
Close this search box.

Top 10 beste beveiligingscameras buiten - Uitgebreide Test 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Picture of by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

Heb jij al last van inbraak of vandalisme om je huis? Dan is het absoluut noodzakelijk dat je een beveiligingscamera buiten installeert. Maar welke moet je kiezen? Wat zijn de beste producten? Laat je geen zorgen maken, wij hebben een review gedaan van de 10 beste producten op de markt. We geven je inzicht in de unieke eigenschappen van elk beveiligingscamera buiten zodat je gemakkelijk de juiste keus kunt maken voor jouw situatie.

De beste beveiligingscamera buiten vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse beveiligingscameras buiten verkopen.
Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke beveiligingscameras buiten als beste getest zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede beveiligingscameras buiten aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste beveiligingscameras buiten samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste beveiligingscameras buiten van 2024

Voordat je weet of een beveiligingscamera buiten een goed product is moeten we de beveiligingscameras buiten eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de beveiligingscameras buiten op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste beveiligingscameras buiten aanbieden. Een goede beveiligingscamera buiten vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste beveiligingscamera buiten te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Veiligheid
  2. beveiligingscamera buiten

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste beveiligingscamera buiten: "Een vergelijkende aanpak"

De beveiligingscamera buiten ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een beveiligingscamera buiten hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de beveiligingscamera buiten vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de beveiligingscamera buiten test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de beveiligingscamera buiten goed is.

Top 10 beste beveiligingscameras buiten

PuroTech Beveiligingscamera

De camera heeft een IP66-waterdichte behuizing De camera is eenvoudig te installeren Full HD 5MP beeldkwaliteit De camera heeft een draai-/kantelfunctie De camera is koppelbaar met je Wifi-netwerk De camera wordt geleverd met een gratis app Deze splinternieuwe PuroTech Beveiligingscamera PRO Wifi Smart Waterproof IP66 Draaibaar en kantelbaar Voor Binnen Buiten Full HD 5MP Dome biedt je de mogelijkheid om altijd live mee te kijken en te luisteren in en rondom je huis. Je krijgt ook een notificatie als er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt de opgenomen beelden eenvoudig terugkijken via de app. Met de draai-/kantelfunctie kun je de camera op afstand bedienen. De camera heeft een IP66-waterdichte behuizing en een Full HD 5MP beeldkwaliteit. Je kunt de camera eenvoudig installeren en koppelen met je Wifi-netwerk. De camera wordt geleverd met een gratis app. Met deze innovatieve beveiligingscamera ben je altijd op de hoogte van wat er zich in of rondom je huis afspeelt.

PuroTech Beveiligingscamera

Met de PuroTech Beveiligingscamera Wifi Smart Waterproof IP66 Draaibaar en kantelbaar Voor Binnen Buiten 1080P HD Dome IP heeft u altijd een oogje in het zeil. De camera is namelijk draaibaar en kantelbaar, waardoor u uw huis vanuit elke hoek kunt bekijken. U ontvangt direct meldingen wanneer er beweging wordt waargenomen en kunt de beelden opnemen op een micro SD-kaart. Deze beelden kunt u eenvoudig terugkijken via de app. Door de waterdichte IP66-bescherming is deze camera ook geschikt voor buiten en heeft u overal een scherp beeld. De PuroTech Beveiligingscamera is daarnaast ook nog eens voorzien van een 1080P HD-dome. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er om u heen gebeurt.

AyeCam Beveiligingscamera

Met de AyeCam Beveiligingscamera ben je verzekerd van een extra veilig gevoel. Deze camera heeft een ingebouwde bewegingssensor waardoor je direct een melding krijgt wanneer er iemand binnen komt. Je kunt de camera zowel binnen als buiten gebruiken en je kunt hem 360º roteerbaar bedienen via de handige app op je telefoon. De camera heeft een HD 1080P beeldkwaliteit, nachtzicht en een flashlicht. Ook beschikt hij over een geluidsdetectie, waardoor er een alarm afgaat wanneer er onverwacht bezoek op jouw terrein rondloopt. Je kunt alle beelden gemakkelijk opslaan in de cloud via de Aye App en je kunt erop vertrouwen dat de AyeCam Beveiligingscamera alles goed in de gaten houdt, ook wanneer het buiten regent, vriest of zonnig weer is. Deze beveiligingscamera is veelzijdig te gebruiken, zo kun je je baby in de gaten houden terwijl die onrustig ligt te slapen, je dementerende vader volgen wanneer hij ’s nachts alleen op pad gaat, of je partner in de gaten houden op afstand.

GNCC GK1Pro WLAN IP-camera PTZ

De GK1Pro WLAN IP-camera PTZ 360° buiten van GNCC is de perfecte oplossing voor de beveiliging van uw huis. Met deze 2,4 Ghz 2K-camera kunt u een breed scala aan gebieden van uw huis of bedrijfscontrole in de gaten houden. De panoramische camera kan met gemak 360 graden draaien, zodat er geen dode hoeken meer zijn die onopgemerkt blijven. De gevoelige bewegingsdetectie zorgt ervoor dat u direct een melding krijgt van elke beweging die wordt waargenomen. Daarnaast is de camera uitgerust met gekleurd nachtzicht en een IP66-weersbestendigheid, waardoor hij zich aanpast aan complexe klimaatcondities en uw huis 24/7 kan bewaken. Dankzij het ondersteunen van Wi-Fi en kabels, kunt u de GK1Pro WLAN IP-camera overal plaatsen waar u maar wilt. Deze camera is een essentieel apparaat om uw huis en eigendom te beschermen.

Mensen kiezen ook voor:

Gologi Superior Outdoorcamera

Met de Gologi Superior Outdoorcamera ben je verzekerd van een optimale beveiliging van jouw huis. Het 3MP camera-apparaat is uitgerust met een groothoeklens, waardoor je een breed gezichtsveld hebt. De camera maakt gebruik van wifi en heeft een app, waarmee je op elk moment toegang hebt tot de beelden. Je kunt ook twee-weg audio gebruiken om met bezoekers te praten. De camera is voorzien van nachtzicht, waardoor je ook in het donker je pand kunt bewaken. Bovendien krijg je direct een melding als er beweging wordt gedetecteerd. Met de Gologi Superior Outdoorcamera ben je verzekerd van een optimale beveiliging van jouw huis. De Gologi Superior Outdoorcamera is een krachtig beveiligingssysteem dat alle benodigde functies heeft om jouw huis te beveiligen. De camera heeft een resolutie van 3 megapixels voor haarscherpe beelden, wat betekent dat je elk detail kunt waarnemen. Je krijgt ook een waarschuwing als er beweging wordt gedetecteerd. De camera is ook uitgerust met nachtzicht, waardoor je ook in het donker je pand kunt bewaken.

Zekona 20C IP Beveiligingscamera

Deze IP Beveiligingscamera heeft een 4x Digitale Zoom, een kijkhoek van 360° en een ingebouwde infraroodverlichting die je bij donker weer perfect beelden kunt zien. Deze buiten beveiligingscamera heeft een IP20C classificatie. Je kunt de beveiligingscamera met de meegeleverde 32 GB SD kaart gebruiken om beelden op te slaan. De Zekona 20C IP Camera Beveiliging Buiten Beveiligingscamera WiFi 4x Digitale Zoom + 32 GB SD Kaart is een uiterst betrouwbare oplossing voor het beveiligen van je huis. Met deze bewakingscamera krijg je alle beelden live te zien dankzij de WiFi verbinding. Daarnaast is de camera uitgerust met een 4x Digitale Zoom en een kijkhoek van 360°. Ook bij donker weer heb je perfecte beelden dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. Bovendien is deze beveiligingscamera waterbestendig en heeft een IP20C classificatie. Daarnaast wordt er een 32 GB SD kaart meegeleverd waarmee je gemakkelijk beelden kan opnemen.

Denver Beveiligingscamera Buiten

Met de Denver Beveiligingscamera Buiten Draadloos FULL HD Tuya App 2MP Wifi Camera heb je altijd een helder beeld van wat er rondom jouw huis gebeurt. De camera is gemakkelijk te installeren met het magnetische ophangsysteem en werkt op batterijen (inclusief). De camera beschikt over een 2MPixel sensor met FULL HD resolutie (1920x1080 @ 30fps) en infrarood LED's voor in de avonden. De camera is compatible met zowel de Tuya als Denver Smart Home app. Je kunt er ook voor kiezen om de beelden op te slaan op een MicroSD card tot 128GB (niet inbegrepen). Voor extra veiligheid is de camera voorzien van bewegingsdetectie en notifications op de smartphone. Ook kun je met de ingebouwde speaker+microfoon een twee-weg audio communicatie starten. De camera is waterdicht en past perfect binnen een buitenomgeving dankzij de IP64 certificering. Met de Denver Beveiligingscamera Buiten Draadloos FULL HD Tuya App 2MP Wifi Camera is je huis optimaal beveiligd en ben je altijd op de hoogte van wat er zich om je heen afspeelt.

Looki Beveiligingscamera Buiten

De Looki 360 Pro biedt een perfecte oplossing voor jouw thuisbeveiliging. Met de camera kan je 24/7 meekijken en luisteren wat er in of om je huis gebeurt - zelfs als je er zelf niet bent. Met zijn bewegingssensor krijg je een melding als er iets gebeurt en kan je direct live meekijken via de Looki app. De camera ondersteunt zowel 2.4Ghz als 5G wifi netwerken en het ONVIF protocol, waardoor je altijd de juiste verbinding hebt. Dankzij de gratis 32GB SD-kaart en Cloud opslag kan je gerust zijn dat je beelden altijd veilig opgeslagen zijn. Met de Looki 360 Pro is jouw thuis altijd 24/7 beveiligd. De Looki 360 Pro is het beste wat je kan krijgen in thuisbeveiliging. Met zijn slimme technologie en zijn ongeëvenaarde functionaliteiten is het een perfecte oplossing voor jouw thuis. Je kan je beelden opslaan op de gratis 32GB SD-kaart of de Cloud opslag. Verder ondersteunt de camera 2.4Ghz en 5G wifi netwerken en het ONVIF protocol, zodat je altijd de juiste verbinding hebt. Met de Looki 360 Pro is je thuis altijd beveiligd, waar je ook bent.

Gologi Draadloze Beveiligingscamera

Deze opgeladen beveiligingscamera heeft een ongeëvenaarde kwaliteit en is voorzien van nachtzicht, wifi-connectiviteit en meer. Met deze camera kan je eenvoudig en gemakkelijk je huis beveiligen. De camera is voorzien van een ingebouwde batterij en heeft een levensduur van meer dan 3 maanden. Je kunt je camera ook eenvoudig bedienen en beheren met je mobiele apparaat. De camera is voorzien van een geavanceerd beveiligingssysteem dat je camera beschermt tegen diefstal en beschermt je privacy. Bovendien heeft de camera een slimme beeldstabilisatie, waardoor je scherpe beelden krijgt. Met deze camera kun je de avonturen in je huis gemakkelijk volgen. Dankzij de draadloze communicatie en het meegeleverde oplaadbare batterijpakket kun je de camera overal mee naartoe nemen. Of je nu naar je werk gaat, je huis beveiligt of de dieren in de tuin volgt, met de Gologi Battery Camera ben je steeds op de hoogte.

Overmax Camspot 4.9 Beveiligingscamera

De Overmax Camspot 4.9 is een beveiligingscamera ontworpen voor buiten gebruik. De camera heeft een weerbestendigheid van IP66, wat betekent dat de camera bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Daarnaast is er een draadloze Wi-Fi connectie en een bekabelde connectiviteit via een RJ-45 connector. De camera heeft een hoge resolutie voor opnamen in Full HD-kwaliteit. Automatische bewegingsdetectie, ingebouwde microfoon en luidspreker voor tweerichtingscommunicatie, een uitgebreide nachtmodus met een kleurvoorbeeld en een verlichting in nachtmodus van 50 m zijn allemaal kenmerken van de camera. Verder heeft de camera een systeem IR Cut + 4 diodes IR + 4 LED, een digitaal zoom x 4 en automatische verzending van meldingen naar de mobiele applicatie. De Overmax Camspot 4.9 is eenvoudig te bedienen met een computer of een mobiele apparaat. Bovendien wordt de camera geleverd met een lange kabel van 3 meter, waardoor de camera flexibel kan worden geïnstalleerd. De camera is daarom ideaal voor alle soorten buitenomgevingen, waaronder tuinen, parkeerterreinen en industriële gebieden. De Overmax Camspot 4.

Vraag en antwoord over de beveiligingscameras buiten

De best geteste beveiligingscamera buiten voor ons is PuroTech Beveiligingscamera . Deze beveiligingscamera buiten scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede beveiligingscameras buiten. 

Als je de door jou gewenste beveiligingscamera buiten hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen beveiligingscamera buiten kopen.

Afsluiting: beste beveiligingscamera buiten

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle beveiligingscameras buiten met elkaar te vergelijken. De beveiligingscameras buiten vergelijken was niet eenvoudig maar op deze manier kunnen wij jou wel helpen aan een goede beveiligingscamera buiten. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke beveiligingscamera buiten beste getest is voor jou, vergelijk de beveiligingscameras buiten dan nogmaals voor jezelf en kies de beveiligingscameras buiten die de producteigenschappen hebt die jij zoekt.

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een beveiligingscamera buiten vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen beveiligingscameras buiten, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Picture of Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022