Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste mobiele airco slaapkamers - Uitgebreide reviews mobiele airco slaapkamers 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Picture of Laura

Laura

Heb jij last van een warme slaapkamer? Wil jij investeren in een mobiele airco slaapkamer? Benieuwd naar de beste opties waar je uit kunt kiezen? Bekijk dan onze top 10 lijst met mobiele airco slaapkamers! Wij hebben deze producten uitgekozen na enkele reviews gelezen te hebben. Van elke mobiele airco slaapkamer hebben we de unieke eigenschappen op een rij gezet. Daardoor kun je gemakkelijk een keus maken die bij jouw specifieke behoeften past.

De meest geschikte mobiele airco slaapkamer voor jezelf vinden is niet altijd even makkelijk. Er zijn verschillende webwinkels en aanbieders die veel verschillende mobiele airco slaapkamers verkopen. Wij van lekkerwonenblog.nl zijn daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan onderzoeken welke mobiele airco slaapkamers als beste uit onze vergelijking komen.

Voor ons is het belangrijk dat we alleen maar goede mobiele airco slaapkamers aanprijzen en dat we de vele mobiele airco slaapkamers zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren deskundigen zodat alles zakelijk wordt onderzocht. Op die manier kunnen we de top 10 met de beste mobiele airco slaapkamers opstellen.

Top 10 mobiele airco slaapkamers van 2024

Voordat je weet of een mobiele airco slaapkamer een goede mobiele airco slaapkamer is moeten we de mobiele airco slaapkamers eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de mobiele airco slaapkamers op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar de mobiele airco slaapkamers als geheel en de diverse producteigenschappen. De onderstaande punten zijn hierin erg belangrijk:

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Extra opties
  • Levensduur
  • Ervaringen van eerdere consumenten


Dit zijn enkele zaken waar onze ervaren deskundigen naar kijken. Op die manier kunnen we de beste mobiele airco slaapkamers aanbieden. Een goede mobiele airco slaapkamer vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 te bekijken wordt dit wel een stuk makkelijker. Lees snel verder om de beste mobiele airco slaapkamer te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Verwarming/Verkoeling
  2. mobiele airco slaapkamer

Inhoudsopgave

Hoe vind je nu de beste mobiele airco slaapkamer?

De mobiele airco slaapkamer ervaringen van andere consumenten zijn een zeer groot onderdeel van de mobiele airco slaapkamers test van onze deskundigen. Wanneer de ervaringen van eerdere consumenten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de deskundigen al snel geneigd om naar andere mobiele airco slaapkamers te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat andere consumenten zeggen. 

Consumenten die eerder een mobiele airco slaapkamer hebben gekocht laten vaak in een review achter wat ze van de mobiele airco slaapkamer vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de mobiele airco slaapkamer test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de mobiele airco slaapkamer goed is.

Top 10 mobiele airco slaapkamers

SEEGER Mobiele Smart Airco

De ideale airco voor warme én koude dagen! De SEEGER SAC9000HS is een compacte mobiele airco met een koelvermogen verwarmingsvermogen van 9000 BTU en is dus perfect voor alle dagen in het jaar. Van warme zomerdagen tot koude winterdagen. Door het krachtige vermogen is de mobiele airco geschikt voor bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Met de Smart Life app bedien je gemakkelijk je mobiele airco en andere SMART apparaten die met Tuya worden ondersteund. De Smart Life app bied een duidelijk overzicht waarin je al je SMART apparaten op een rijtje hebt en kunt bedienen, ook als je niet thuis bent. Zo schakel je eenvoudig de slaapmodus in, maar ook kun je een schema aanmaken waarbij de airco aan of uit gaat wanneer jij wilt. Dit kan doormiddel van een dagschema of een weekplanning, zo verspil je nooit overbodig energie. Met de meegeleverde afvoerslang creëer je eenvoudig verkoelde lucht in je appartement, slaapkamer of op kantoor bijvoorbeeld.

DHOME DA9KSWE Mobiele Airco

De DHOME DA9KSWE Mobiele airco is uitgerust met een Smart WiFi-systeem, wat betekent dat je de airconditioner gemakkelijk kunt bedienen met je smartphone. Met de afstandsbediening heb je de mogelijkheid om de temperatuur en ventilatorstand in jouw kamer aan te passen, zodat je altijd optimaal comfort hebt. Daarnaast beschikt de airconditioner ook over een timerfunctie, waarmee je de airco voor een bepaalde tijd kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de airconditioner automatisch uitgaat wanneer je slaapt. De DHOME DA9KSWE Mobiele Airco biedt je ook verschillende luchtontvochtigingsopties. Deze airconditioner zorgt ervoor dat het vocht uit de lucht in de kamer gehaald wordt. Daarnaast zorgt de luchtontvochtigingsfunctie ervoor dat de luchtvochtigheid in je kamer op een comfortabel niveau blijft. De airco heeft ook een ventilatorstand, waarmee je de lucht in je kamer kunt circuleren. Zo heb je altijd frisse en gezonde lucht in je kamer. Met de DHOME DA9KSWE Mobiele Airco kun je op een eenvoudige, effectieve en stijlvolle manier je kamer koelen.

Mobiele airco

Deze mobiele 4-in-1 airconditioner met een koelcapaciteit van 9000 BTU / 2,6 kW is een echte aanrader! Met deze airco kun je eindelijk heerlijk doorslapen tijdens warme dagen. Voorzien van wielen en handige handvatten voor gemakkelijk verplaatsen, twee snelheidsstanden voor de ventilator en een LED scherm en afstandsbediening. Bovendien is de airco energiezuinig met een energielabel A. Daarnaast beschikt het apparaat over 4 verschillende standen voor meerdere opties. In koelstand verspreidt het koude lucht in verschillende te selecteren snelheidsstanden in de kamer. Je kunt met de ingebouwde timer ook eenvoudig een tijd van automatische uitschakeling instellen. In de ontvochtigingsmodus is de airco in staat maximaal 1 liter vocht per uur te onttrekken aan de lucht. Verwarmen is geen probleem met een verwarmingscapaciteit van 7000 BTU / 2,05 kW, waardoor je een aangename temperatuur creëert. Deze airconditioner is dus een echte aanwinst om optimaal het binnenklimaat te beheersen.

Orange85 Mobiele Airco

De Mobiele Airco Aircooler USB van Orange85 is het perfecte hulpmiddel om een verfrissende koelte te creëren in verschillende ruimtes. Met het compacte formaat en het lichte gewicht is deze mobiele airco gemakkelijk te verplaatsen, perfect om mee te nemen op vakantie in de caravan of tent. De airco heeft drie verschillende standen en kan worden opgeladen via USB. Daarnaast bevat de airco ook een moodlight die kan worden aan- en uitgeschakeld. Daarnaast staat Orange85 garant voor kwalitatieve en stijlvolle producten. Met de Mobiele Airco Aircooler USB van Orange85 zal je zeker een verfrissende koelte ervaren in elke ruimte die je maar wilt. De airco heeft een wit kunststof materiaal en afmetingen van 13 x 13 x 13 cm. Geniet van de verfrissende koelte die de Mobiele Airco Aircooler USB van Orange85 biedt en ervaar het comfort dat Orange85 je biedt.

Mensen kiezen ook voor:

SEEGER Mobiele Airco

De SEEGER SAC9000 is een ideale mobiele airco voor het verkoelen van je woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Met een koelvermogen van 9000 BTU kan de airco een ruimte verkoelen tot 30m². Daarnaast heeft de mobiele airco ook een ventilatorstand met twee snelheden voor de iets minder warme dagen en een luchtontvochtiger die tot wel 24 liter per dag uit de ruimte kan halen. Met het compacte formaat van de airco kan hij vrijwel overal in huis geplaatst worden en dankzij de wieltjes is de airco gemakkelijk en snel naar de gewenste plek te verplaatsen. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je gemakkelijk het klimaat vanuit je luie stoel of op afstand beheersen. De timerfunctie stelt je in staat om de airco aan en uit te laten schakelen op de door jou gewenste tijdstippen. De slaapmodus zorgt ervoor dat je een verkoelende nachtrust hebt, deze functie zorgt er namelijk voor dat elk uur de temperatuur met 1°C toeneemt zodat je geen kou zult vatten tijdens het slapen.

Sencor Sac Mt9020C Mobiele Airco

De Sencor Sac Mt9020C Mobiele Airco Airconditioning is de perfecte oplossing voor een snelle en gemakkelijke koeling van een ruimte. In tegenstelling tot een permanente installatie is dit een relatief goedkope optie, die geschikt is voor gebieden waar verbouwingen of renovaties niet mogelijk zijn. Het apparaat is ook eenvoudig te onderhouden, met een minimum aan onderhoudsvereisten. Je hoeft alleen de filters regelmatig te wassen. De Sencor Sac Mt9020C Mobiele Airco Airconditioning is geschikt voor ruimtes tot 30 m² / 75 m³. Met de Sencor Sac Mt9020C Mobiele Airco Airconditioning hoef je je geen zorgen te maken over de warmte in de zomermaanden. Het apparaat is voorzien van een 3-in-1-functie waarmee je kunt afkoelen, verwarmen en ventileren. Het is uitgerust met een digital display, waardoor je de temperatuur eenvoudig kunt instellen en controleren. Het apparaat is ook voorzien van een timer, waarmee je de airconditioner kunt programmeren om op een bepaald tijdstip in te schakelen of uit te schakelen.

SEEGER Mobiele Smart Airco

De SEEGER SAC12000S is een ideale oplossing voor jouw verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Het is een compacte mobiele airco met een koelvermogen van 12.000 BTU, geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, kantoor of grotere ruimtes. Deze mobiele airco heeft een grote koelcapaciteit van 12.000 BTU, waarmee je een ruimte tot 45m² kunt verkoelen. Dankzij de wieltjes kun je de airco gemakkelijk naar de gewenste plek verplaatsen. Ook heeft de airco een ventilatorstand met twee snelheden voor de iets minder warme dagen. Daarnaast kan de airco ook als een luchtontvochtiger gebruikt worden, waarmee je tot wel 31.2 liter per dag uit de ruimte haalt. Met de smart-functie van de airco kun je de airco op afstand aan- en uitschakelen. Hiervoor verbind je de airco met Wi-Fi en download je de gratis Smart Life app voor iPhone en Android. Met de meegeleverde afstandsbediening en de knoppen op de airco stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in.

Mobiele airco

Deze compacte mobiele airconditioner met een koelvermogen van 10.000 BTU / 2,9 kW is een krachtpatser die niet alleen voor verkoeling zorgt, maar ook voor verwarming. Dankzij de 4-in-1-functie kun je kiezen uit koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Door de wielen en het handige formaat is hij overal gemakkelijk te verplaatsen en met de afstandsbediening kun je hem in elke gewenste hoek zetten. Daarnaast heeft de airconditioner een lage energie-efficiëntie met een energielabel A, waardoor je verantwoord koelt. Met de twee standen van de ventilator kun je de luchtstroom precies afstemmen op de ruimte waarin je de airconditioner gaat gebruiken. Zo wordt er een aangename temperatuur gecreëerd waar je heerlijk in kunt relaxen. De ingebouwde timer stelt je in staat om de ventilator automatisch uit te schakelen, zodat je niet langer energie hoeft te verspillen. Wil je de luchtvochtigheid verminderen? De ontvochtigingsmodus is in staat om maximaal 1 liter vocht per uur te verwijderen. Verder kun je met de verwarmingsmodus 8500 BTU / 2,49 kW aan warmte creëren.

Argo Zelos mobiele airco

De Argo Zelos mobiele airconditioner is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar verkoeling in de slaapkamer. Met een koelvermogen van 8000 BTU / 2,05 kW en energielabel A is het een duurzame optie voor een lage energiekost. De airconditioner is voorzien van verschillende handige functies, waaronder koelen, ontvochtigen en ventileren, en kan zelfs met afstandsbediening bediend worden. Het apparaat is verrijdbaar en bevat wielen en handvatten voor een optimaal gebruiksgemak. Het LED scherm en de timerfunctie bieden extra comfort. Bovendien is het apparaat uitgerust met een wasbaar luchtfilter, gemakkelijk te verwijderen. De 1,5 meter lange afvoerslang is voorzien van een diameter van 150 millimeter en maakt het mogelijk om het condensaat continu af te voeren. De afmetingen van de airco bedragen L280xB330xH680 millimeter en het netto gewicht is 18 kilogram.

SEEGER Mobiele Airco

De SEEGER SAC7000 is een compacte mobiele airco. Met een koelvermogen van 7000 BTU is het geschikt voor ruimtes tot 20m². Of dit nu een woonkamer, slaapkamer of kantoor is, de airco zorgt altijd voor verkoeling. Ook als het buiten minder warm is, kun je de ventilator stand met twee snelheden gebruiken om frisse lucht door je ruimte te laten stromen. Bovendien kan de airco ook gebruikt worden als een luchtontvochtiger. Dankzij de luchtontvochtiger haal je tot wel 19,2 liter per dag uit de ruimte. Met deze mobiele airco heb je dus altijd een ideale luchtvochtigheid en verkoeling in je ruimte. Het compacte formaat en het stijlvolle design maken de airco makkelijk te verplaatsen, waardoor je deze op elke gewenste plek kunt plaatsen. De meegeleverde afstandsbediening zorgt ervoor dat je de airco eenvoudig kunt bedienen. Dankzij de timer schakel je de airco aan en uit wanneer je wilt zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Met de knoppen op de airconditioner stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in.

Veelgestelde vragen over de mobiele airco slaapkamers

De best geteste mobiele airco slaapkamer voor ons is SEEGER Mobiele Smart Airco . Deze mobiele airco slaapkamer scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede mobiele airco slaapkamers. 

Als je de door jou gewenste mobiele airco slaapkamer hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen mobiele airco slaapkamer kopen.

Ons slotwoord over de beste mobiele airco slaapkamers

Onze experts van lekkerwonenblog.nl hebben hun best gedaan om de vele verschillende mobiele airco slaapkamers met elkaar te vergelijken. De mobiele airco slaapkamers vergelijken was een uitgebreid onderzoek waarbij we jou hopelijk hebben geholpen een goede mobiele airco slaapkamer te vinden. Onze top 10 bestaat uit 10 goede mobiele airco slaapkamers, zoo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal zeker weet welke mobiele airco slaapkamer als beste getest is voor jou, vergelijk de mobiele airco slaapkamers dan nogmaals goede voor jezelf en kies de mobiele airco slaapkamers die de producteigenschappen hebt die jij belangrijk vindt. 

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een mobiele airco slaapkamer vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen mobiele airco slaapkamers, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Picture of Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022