Search
Close this search box.
  1. veiligheid
  2. Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas

Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas.

Specificaties Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas

Materiaal

Glas

Vorm

Bol

Kleur

Zwart

Dimfunctie

Ja

Bediening

Wandschakelaar

Fitting

E27

Afmetingen

70 cm hoogte, Tot 5 cm breedte en 30 cm lengte.

Breedte montageplaat

20 cm

Omschrijving van de Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas

Deze prachtige hanglamp voegt een vleugje elegantie toe aan zowel een strakke als moderne inrichting en is perfect te combineren met een industrieel ingericht huis. Deze lamp is verkrijgbaar in de stijlvolle kleur Smoke antraciet. Hang er een paar samen voor een decoratieve en stijlvolle uitstraling. De subtiele lijnen en het gebruik van glaselementen, die het LED-licht subtiel weerkaatsen, zorgen voor een verfijnde look. Deze lamp is perfect voor uw woonkamer, hang er twee boven de eettafel of plaats ze in de hal. Het is werkelijk een prachtige blikvanger waarmee u uw huisinrichting helemaal compleet maakt. Met deze hanglamp haalt u niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een ware eyecatcher. De glazen bollen geven een warm en sfeervol licht, waardoor uw interieur direct een gezellige ambiance krijgt. De lamp is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens energiezuinig dankzij het LED-licht. Daarnaast is de lamp eenvoudig te installeren en aan te sluiten op het elektriciteitsnetwerk. Met deze hanglamp haalt u dus niet alleen stijl en klasse in huis, maar ook gebruiksgemak. Kortom, deze hanglamp is de perfecte toevoeging aan uw woninginrichting en zal zeker de aandacht trekken van uw gasten.

Veelgestelde vragen over de Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas kent de volgende afmetingen:
Lengte 30 cm, breedte Tot 5 cm en hoogte 70 cm. De montageplaat van de lamp is 20 cm breed.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas is gemaakt van Glas. Mooi in elk interieur.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas heeft een Bol vorm.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas heeft een E27 fitting.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas heeft de volgende bediening: Wandschakelaar.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 2-lichts Smoke Glas 2 bollen Rookglas heeft een dimfunctie: Ja.

Bekijk nog meer lampen