Search
Close this search box.
  1. veiligheid
  2. B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm

B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm.

Specificaties B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm

Materiaal

Kunststof

Vorm

Rond

Kleur

Zwart

Dimfunctie

Ja

Bediening

Bediening via afstandsbediening

Fitting

Geen fitting

Afmetingen

3 cm hoogte, 20 tot 30 cm breedte en 29 cm lengte.

Breedte montageplaat

0 cm

Omschrijving van de B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm

De B.K.Licht RGB LED Plafonniére is een veelzijdige en stijlvolle plafondlamp die uw woonruimtes een aangename verlichting biedt. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig de gewenste lichtkleur en intensiteit regelen. Of u nu een gezellige sfeer wilt creëren of juist helder licht nodig heeft voor bijvoorbeeld het lezen van een boek, deze plafonniére maakt het allemaal mogelijk. De LED-module in deze plafondlamp zorgt voor een prachtige verlichtingssfeer. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en zelfs de kleurtemperatuur aanpassen van warm wit tot koel wit. Met de dimfunctie kunt u bovendien de intensiteit van het licht naar wens aanpassen, waardoor u altijd de juiste sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid. De B.K.Licht RGB LED Plafonniére heeft een diameter van 29 cm en een vlakke vormgeving, waardoor het perfect past in elke ruimte. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of keuken is, deze plafondlamp voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje modern design. Met zijn indirecte licht zorgt deze lamp voor een gelijkmatige en aangename verlichting in elke hoek van de kamer. Voeg een vleugje kleur en stijl toe aan uw interieur met de B.K.Licht RGB LED Plafonniére.

Veelgestelde vragen over de B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm

De B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm kent de volgende afmetingen:
Lengte 29 cm, breedte 20 tot 30 cm en hoogte 3 cm. De montageplaat van de lamp is 0 cm breed.

De B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm is gemaakt van Kunststof. Mooi in elk interieur.

De B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm heeft een Rond vorm.

De B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm heeft een Geen fitting fitting.

De B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm heeft de volgende bediening: Bediening via afstandsbediening.

De B.K.Licht RGB LED Plafonniére - dimbaar met indirecte licht met afstandsbediening Ø29cm heeft een dimfunctie: Ja.

Bekijk nog meer lampen