Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth

Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth.

Specificaties Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth

Materiaal

Kunststof

Vorm

Ovaal

Kleur

Zwart

Dimfunctie

Nee

Bediening

Aan/uit schakelaar - op product

Fitting

Geïntegreerde LED

Afmetingen

1298 cm hoogte, 5 tot 10 cm breedte en 90 cm lengte.

Breedte montageplaat

Omschrijving van de Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth

De Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance is de ultieme slimme verlichting voor jouw interieur. Met zijn slanke en moderne design is deze zwarte hanglamp een echte eyecatcher. Maar deze lamp is niet alleen mooi om te zien, hij biedt ook eindeloze mogelijkheden op het gebied van verlichting. Met de Philips Hue Ensis kun je kiezen uit maar liefst 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren. Hierdoor kun je altijd de perfecte sfeer creëren in elke ruimte van je huis. Of je nu behoefte hebt aan helder functioneel licht tijdens het werken of aan een gezellige warme gloed tijdens het eten, deze hanglamp kan het allemaal. Bovendien is de lamp in hoogte verstelbaar en schijnt hij zowel omhoog als omlaag, waardoor je een uniek lichteffect creëert. Het bedienen van de Philips Hue Ensis is super eenvoudig. Via de Philips Hue app op je smartphone of tablet kun je de lamp in- en uitschakelen, dimmen en van kleur veranderen. Maar de mogelijkheden gaan nog veel verder. Als je de lamp verbindt met de Hue Bridge, heb je toegang tot allerlei extra slimme functies. Zo kun je lichtscènes personaliseren, timers instellen of zelfs automatiseringen creëren. De Hue Ensis wordt geleverd met twee geïntegreerde LED-lampen die onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt in het creëren van de perfecte verlichting. En als kers op de taart is de.

Veelgestelde vragen over de Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth

De Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth kent de volgende afmetingen:
Lengte 90 cm, breedte 5 tot 10 cm en hoogte 1298 cm. De montageplaat van de lamp is breed.

De Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth is gemaakt van Kunststof. Mooi in elk interieur.

De Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth heeft een Ovaal vorm.

De Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth heeft een Geïntegreerde LED fitting.

De Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth heeft de volgende bediening: Aan/uit schakelaar - op product.

De Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance - 2 x 39W Bluetooth heeft een dimfunctie: Nee.

Bekijk nog meer lampen