Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen

Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen.

Specificaties Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen

Materiaal

Glas | Metaal

Vorm

Bol

Kleur

Bruin

Dimfunctie

Ja

Bediening

Wandschakelaar

Fitting

E27

Afmetingen

70 cm hoogte, Tot 5 cm breedte en 30 cm lengte.

Breedte montageplaat

30 cm

Omschrijving van de Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen

Deze prachtige hanglamp voegt een vleugje elegantie toe aan zowel een strak als een modern interieur en is perfect te combineren met een industrieel gestileerde woning. Het is verkrijgbaar in de kleur Smoke antraciet, wat zorgt voor een trendy uitstraling. Combineer meerdere van deze lampen samen voor een stijlvol en decoratief effect. De subtiele lijnen en het gebruik van glaselementen, die het LED-licht prachtig reflecteren, dragen bij aan een verfijnde ambiance. Plaats deze lamp in de woonkamer, twee boven de eettafel of in de hal om een ​​indrukwekkend statement te maken en uw interieur helemaal af te maken. Deze hanglamp is niet alleen een prachtige eyecatcher, maar ook functioneel. Met zijn 4-lichts ontwerp biedt het voldoende helderheid om de hele ruimte te verlichten. Het koperen frame voegt een vleugje warmte toe aan de omgeving, terwijl de transparante glazen bollen een moderne touch geven. Met zijn veelzijdige ontwerp past deze lamp bij elke stijl en kan hij dienen als een centraal punt van aandacht in elke kamer. Of u nu wilt ontspannen in de woonkamer, dineren in stijl of een warm welkom wilt creëren in de hal, deze hanglamp is de perfecte keuze. Maak uw huis compleet met deze prachtige industriële hanglamp en geniet van een verfijnde en stijlvolle sfeer.

Veelgestelde vragen over de Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen kent de volgende afmetingen:
Lengte 30 cm, breedte Tot 5 cm en hoogte 70 cm. De montageplaat van de lamp is 30 cm breed.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen is gemaakt van Glas | Metaal. Mooi in elk interieur.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen heeft een Bol vorm.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen heeft een E27 fitting.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen heeft de volgende bediening: Wandschakelaar.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Koper Glas 4-lichts Koper Transparant 4 bollen heeft een dimfunctie: Ja.

Bekijk nog meer lampen