Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal

BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal.

Specificaties BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal

Materiaal

Kunststof

Vorm

Rond

Kleur

Zwart

Dimfunctie

Nee

Bediening

Wandschakelaar

Fitting

Geen fitting

Afmetingen

3.5 cm hoogte, 40 tot 50 cm breedte en 0 cm lengte.

Breedte montageplaat

0 cm

Omschrijving van de BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal

De BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting is een eigentijdse toevoeging aan uw badkamer. Met zijn ultraplatte ontwerp en neutrale uitstraling past deze lamp perfect in elke moderne badkamerinrichting. Het smalle, zwarte frame voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte, terwijl het backlit effect zorgt voor een prachtig indirect lichteffect op uw plafond. Deze badkamerlamp is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel. Met zijn IP44-classificatie is hij beschermd tegen spatwater en stof, waardoor hij veilig kan worden gebruikt in vochtige omgevingen zoals de badkamer. De energiezuinige LED-verlichting zorgt voor een helder en gelijkmatig licht, terwijl het lage energieverbruik ervoor zorgt dat u kunt genieten van een efficiënte verlichting zonder uw energierekening te verhogen. Met de BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting creëert u de perfecte sfeer in uw badkamer. Of u nu ontspant in een warm bad of uw dag begint met een verfrissende douche, deze lamp zal u voorzien van de juiste verlichting. Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan uw badkamer met deze prachtige LED plafondlamp.

Veelgestelde vragen over de BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal

De BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal kent de volgende afmetingen:
Lengte 0 cm, breedte 40 tot 50 cm en hoogte 3.5 cm. De montageplaat van de lamp is 0 cm breed.

De BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal is gemaakt van Kunststof. Mooi in elk interieur.

De BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal heeft een Rond vorm.

De BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal heeft een Geen fitting fitting.

De BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal heeft de volgende bediening: Wandschakelaar.

De BRILONER Leuchten LED badkamer plafondlamp met achtergrondverlichting, IP44 LED badkamerlamp, ultraplat, neutraal heeft een dimfunctie: Nee.

Bekijk nog meer lampen