Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron

B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron.

Specificaties B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron

Materiaal

Metaal | Stof

Vorm

Halfrond

Kleur

Zwart, Goud

Dimfunctie

Nee

Bediening

Wandschakelaar

Fitting

E27

Afmetingen

24 cm hoogte, 20 tot 30 cm , 30 tot 40 cm breedte en 30 cm lengte.

Breedte montageplaat

2.5 cm

Omschrijving van de B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron

Met trots presenteren wij de B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm, een prachtige toevoeging aan uw interieur. Deze decoratieve plafonnière brengt warmte en sfeer in elke ruimte van uw huis. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of hal is, deze lamp zorgt voor een gezellige verlichtingssfeer die u direct een gevoel van thuis geeft. De lamp heeft een diameter van 30 cm en is voorzien van een stijlvolle gouden afwerking. Dit geeft de plafondlamp een elegante uitstraling die perfect past bij verschillende interieurstijlen. Daarnaast is de lamp uitgerust met een E27 fitting, waardoor u zelf de keuze heeft om een bijpassende lichtbron te kiezen die aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet. Of u nu de voorkeur geeft aan warm wit licht of juist helder wit licht, met deze plafondlamp kunt u de verlichting naar wens aanpassen. Een ander kenmerk van deze plafonnière is de brede kunststof afdekking. Deze zorgt voor een gelijkmatige en aangename lichtverdeling in de ruimte. Hierdoor geniet u niet alleen van een sfeervolle ambiance, maar ook van functioneel licht dat de hele kamer verlicht. Met de B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm haalt u dus niet alleen een decoratief element in huis, maar ook een praktische lichtbron die aan al uw verlichtingsbehoeften voldoet.

Veelgestelde vragen over de B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron

De B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron kent de volgende afmetingen:
Lengte 30 cm, breedte 20 tot 30 cm , 30 tot 40 cm en hoogte 24 cm. De montageplaat van de lamp is 2.5 cm breed.

De B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron is gemaakt van Metaal | Stof. Mooi in elk interieur.

De B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron heeft een Halfrond vorm.

De B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron heeft een E27 fitting.

De B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron heeft de volgende bediening: Wandschakelaar.

De B.K.Licht Gouden Plafondlamp Ø30cm decoratief ronde plafonniére met E27 fitting excl. lichtbron heeft een dimfunctie: Nee.

Bekijk nog meer lampen