Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting

B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting.

Specificaties B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting

Materiaal

Metaal

Vorm

Ovaal

Kleur

Zwart

Dimfunctie

Nee

Bediening

Wandschakelaar

Fitting

E27

Afmetingen

120 cm hoogte, 20 tot 30 cm breedte en 21 cm lengte.

Breedte montageplaat

21 cm

Omschrijving van de B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting

De B.K.Licht Zwarte Hanglamp is een perfecte keuze om een speciale sfeer toe te voegen aan uw huis. Met zijn trendy retro-look en elegante zwarte design zal deze lamp zeker de aandacht trekken in elke kamer. Of het nu in de eetkamer of slaapkamer is, deze pendellamp met 5 lichtpunten zal zorgen voor een gezellige en uitnodigende ambiance. Deze hanglamp is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor hij niet alleen stijlvol maar ook duurzaam is. Het metaal zorgt voor een robuuste en stabiele constructie, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze lamp een lange levensduur heeft. Bovendien is de lamp voorzien van een E27 fitting, wat betekent dat u kunt kiezen uit een breed scala aan lichtbronnen om de perfecte sfeer te creëren. Of u nu een industrieel interieur heeft of gewoon op zoek bent naar een eyecatcher voor uw huis, deze B.K.Licht Zwarte Hanglamp zal zeker aan uw verwachtingen voldoen. Met zijn vijf lichtpunten biedt hij voldoende verlichting voor elke ruimte, terwijl hij tegelijkertijd een stijlvolle en moderne uitstraling heeft. Voeg een vleugje retro-charme toe aan uw interieur en geniet van de warme en uitnodigende sfeer die deze hanglamp creëert.

Veelgestelde vragen over de B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting

De B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting kent de volgende afmetingen:
Lengte 21 cm, breedte 20 tot 30 cm en hoogte 120 cm. De montageplaat van de lamp is 21 cm breed.

De B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting is gemaakt van Metaal. Mooi in elk interieur.

De B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting heeft een Ovaal vorm.

De B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting heeft een E27 fitting.

De B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting heeft de volgende bediening: Wandschakelaar.

De B.K.Licht Zwarte Hanglamp metalen voor binnen industriële met 5 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp E27 fitting heeft een dimfunctie: Nee.

Bekijk nog meer lampen