Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas

Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas.

Specificaties Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas

Materiaal

Glas | Metaal

Vorm

Bol

Kleur

Zwart

Dimfunctie

Ja

Bediening

Wandschakelaar

Fitting

E27

Afmetingen

70 cm hoogte, Tot 5 cm breedte en 30 cm lengte.

Breedte montageplaat

30 cm

Omschrijving van de Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas

Deze prachtige hanglamp is de perfecte aanvulling voor zowel een strakke als moderne inrichting en kan uitstekend gecombineerd worden met een industrieel vormgegeven interieur. Verkrijgbaar in de elegante kleur Smoke antraciet. Creëer een stijlvolle en decoratieve sfeer door meerdere lampen bij elkaar op te hangen. De subtiele lijnen en het gebruik van glazen elementen zorgen ervoor dat het LED-licht op een mooie manier wordt weerkaatst, wat resulteert in een verfijnde uitstraling. Deze lamp is perfect geschikt voor de woonkamer, of hang er twee boven de eettafel of in de hal. Het is werkelijk een prachtige blikvanger waarmee u uw interieur compleet maakt. Met deze hanglamp haalt u niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een stijlvol kunstwerk. De lamp geeft uw woonruimte een warm en uitnodigend gevoel, terwijl het tegelijkertijd een moderne en industriële uitstraling behoudt. De gebruikte materialen en het ontwerp zorgen ervoor dat deze lamp een echte eyecatcher is in elke ruimte waarin hij wordt geplaatst. Of u nu een gezellige avond met vrienden wilt creëren in de woonkamer, een romantisch diner wilt hebben aan de eettafel of een warm welkom wilt bieden in de hal, deze hanglamp zal altijd de gewenste sfeer creëren. Met zijn unieke design en hoogwaardige afwerking is deze lamp een must-have voor iedereen die streeft naar een st.

Veelgestelde vragen over de Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas kent de volgende afmetingen:
Lengte 30 cm, breedte Tot 5 cm en hoogte 70 cm. De montageplaat van de lamp is 30 cm breed.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas is gemaakt van Glas | Metaal. Mooi in elk interieur.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas heeft een Bol vorm.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas heeft een E27 fitting.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas heeft de volgende bediening: Wandschakelaar.

De Hanglamp Industrieel voor Woonkamer, Eetkamer Smoking Glas 3-lichts Smoke Glas 3 bollen Rookglas heeft een dimfunctie: Ja.

Bekijk nog meer lampen