Search
Close this search box.
  1. veiligheid
  2. Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer

Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer.

Specificaties Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer

Materiaal

Kunststof | Staal

Vorm

Rond

Kleur

Wit

Dimfunctie

Ja

Bediening

Dimmer - op product

Fitting

Geen fitting

Afmetingen

20 cm hoogte, 59 cm breedte en 59 cm lengte.

Breedte montageplaat

21.5 cm

Omschrijving van de Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer

Climo is een innovatieve plafondventilator met een uniek design. Deze ventilator is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Hij is speciaal ontworpen voor kinderkamers en slaapkamers, maar kan ook prima in andere ruimtes gebruikt worden. Met een diameter van 59 cm en een hoogte van 20 cm is deze plafondventilator perfect voor ruimtes van 12 m² tot 18 m². De Climo heeft een krachtige motor van koper, waardoor hij efficiënt en geruisloos werkt. Daarnaast is hij voorzien van een dimbare LED-verlichting met een vermogen van 40 Watt. De verlichting kan worden aangepast van 6500K tot 3000K, zodat je altijd de perfecte sfeer kunt creëren. Met een levensduur van gemiddeld 30.000 branduren hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van de lamp. Wat deze plafondventilator echt bijzonder maakt, is het sterreneffect op de kunststof plaat. Dit geeft de Climo een unieke uitstraling en zorgt voor een gezellige sfeer in de kamer. Daarnaast beschikt deze ventilator over verschillende snelheden, zodat je altijd kunt genieten van de ideale luchtstroom. Met een geluidsniveau van 50 db tot 70 db is de Climo ook nog eens fluisterstil. Kortom, de Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp is de perfecte toevoeging aan elke kinderkamer of slaapkamer. Met zijn stijlvolle design, krachtige motor en.

Veelgestelde vragen over de Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer

De Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer kent de volgende afmetingen:
Lengte 59 cm, breedte 59 cm en hoogte 20 cm. De montageplaat van de lamp is 21.5 cm breed.

De Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer is gemaakt van Kunststof | Staal. Mooi in elk interieur.

De Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer heeft een Rond vorm.

De Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer heeft een Geen fitting fitting.

De Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer heeft de volgende bediening: Dimmer - op product.

De Climo Design LED Dimbare Plafondventilator met lamp met Dimmer 1 lichts Ø 59 cm Zilver Kinderkamer,Slaapkamer heeft een dimfunctie: Ja.

Bekijk nog meer lampen