Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting

B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting.

Specificaties B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting

Materiaal

Metaal

Vorm

Vierkant

Kleur

Zwart

Dimfunctie

Nee

Bediening

Wandschakelaar

Fitting

E27

Afmetingen

112 cm hoogte, 10 tot 20 cm breedte en 16.50 cm lengte.

Breedte montageplaat

12.2 cm

Omschrijving van de B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting

De B.K.Licht Metalen Hanglamp is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Met zijn industriële uitstraling en het gebruik van hoogwaardig metaal, geeft deze lamp een uniek karakter aan uw woning. Of het nu in de eetkamer of slaapkamer is, deze pendellamp met één lichtpunt zal zeker de aandacht trekken. De lamp heeft een diameter van 16,5 cm en is voorzien van een E27 fitting, waardoor u gemakkelijk een geschikte lichtbron kunt kiezen. De zwarte kleur zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling, waardoor de lamp perfect past in de meeste leefruimtes. Bovendien is het metaal dat gebruikt is voor deze lamp van hoge kwaliteit, waardoor de lamp robuust en stabiel is. Met de B.K.Licht Metalen Hanglamp haalt u niet alleen een functioneel verlichtingsobject in huis, maar ook een trendy en retro-look item dat uw huis echt speciaal maakt. Laat uw interieur stralen met deze prachtige pendellamp en geniet van de sfeer die het creëert in uw eetkamer of slaapkamer.

Veelgestelde vragen over de B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting kent de volgende afmetingen:
Lengte 16.50 cm, breedte 10 tot 20 cm en hoogte 112 cm. De montageplaat van de lamp is 12.2 cm breed.

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting is gemaakt van Metaal. Mooi in elk interieur.

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting heeft een Vierkant vorm.

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting heeft een E27 fitting.

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting heeft de volgende bediening: Wandschakelaar.

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 1 lichtpunt eetkamer slaapkamer pendellamp Ø16.5cm E27 fitting heeft een dimfunctie: Nee.

Bekijk nog meer lampen