Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron

Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron.

Specificaties Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron

Materiaal

Metaal

Vorm

Overig

Kleur

Zwart

Dimfunctie

Ja

Bediening

Wandschakelaar

Fitting

E27

Afmetingen

75 cm hoogte, Tot 5 cm breedte en 13 cm lengte.

Breedte montageplaat

1 cm

Omschrijving van de Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron

Deze prachtige hanglamp is een perfecte aanvulling op je eetkamer, slaapkamer of woonkamer. Met zijn industriële ontwerp en zwarte kleur voegt deze lamp een trendy en moderne uitstraling toe aan elke ruimte. Bovendien is de hanglamp ontworpen om zich aan te passen aan de stijl van de omgeving, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk interieur. De hanglamp is voorzien van één lichtbron en creëert een warm en gezellig lichteffect. Het straalt een subtiel licht uit dat de kamer op een elegante manier verlicht. Met zijn minimalistische en stijlvolle uitstraling benadrukt deze lamp de omringende meubels en geeft het de kamer een vleugje klasse. Je bezoekers zullen versteld staan van de schoonheid en het unieke karakter van deze hanglamp. Deze pendellamp wordt geleverd exclusief lichtbron, waardoor je zelf de vrijheid hebt om de gewenste lichtintensiteit en sfeer te creëren. Voeg je favoriete lichtbron toe en geniet van de prachtige ambiance die deze hanglamp biedt. Met zijn duurzame en hoogwaardige materialen is deze lamp niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook een langdurige investering. Kies voor deze hanglamp en transformeer je ruimte in een stijlvol en trendy paradijs.

Veelgestelde vragen over de Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron

De Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron kent de volgende afmetingen:
Lengte 13 cm, breedte Tot 5 cm en hoogte 75 cm. De montageplaat van de lamp is 1 cm breed.

De Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron is gemaakt van Metaal. Mooi in elk interieur.

De Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron heeft een Overig vorm.

De Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron heeft een E27 fitting.

De Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron heeft de volgende bediening: Wandschakelaar.

De Hanglamp Design Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer E27 Lamp Industriëel 1 lichts pendellamp excl. lichtbron heeft een dimfunctie: Ja.

Bekijk nog meer lampen