Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27

B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27 een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27.

Specificaties B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27

Materiaal

Metaal

Vorm

Ovaal

Kleur

Zwart

Dimfunctie

Nee

Bediening

Wandschakelaar

Fitting

E27

Afmetingen

139 cm hoogte, 20 tot 30 cm breedte en 29.60 cm lengte.

Breedte montageplaat

20 cm

Omschrijving van de B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27

"De B.K.Licht Metalen Hanglamp is een must-have voor liefhebbers van industriële interieurs. Met zijn drie lichtpunten brengt deze hanglamp een warme en gezellige sfeer in uw eetkamer of slaapkamer. Dankzij het stevige ontwerp en het gebruik van hoogwaardig metaal is deze pendellamp niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en stabiel. Deze trendy retro-look lampen voegen een vleugje karakter toe aan uw huis. Met hun elegante zwarte design passen ze perfect bij de meeste leefruimtes en creëren ze een moderne en stijlvolle uitstraling. De metalen afwerking zorgt niet alleen voor een robuuste uitstraling, maar ook voor een lange levensduur. Met een lengte van 112 cm is deze hanglamp een opvallende eyecatcher die uw interieur direct naar een hoger niveau tilt. De drie lichtpunten bieden voldoende helderheid om de hele ruimte te verlichten en tegelijkertijd een gezellige sfeer te creëren. Deze lamp is geschikt voor E27 lampen, zodat u kunt kiezen uit een breed scala aan lichtbronnen, waaronder LED-lampen voor energiezuinigheid. De B.K.Licht Metalen Hanglamp combineert functionaliteit met stijl en voegt een vleugje elegantie toe aan uw interieur. Of u nu wilt genieten van een gezellig diner in de eetkamer of wilt ontspannen in uw slaapkamer, deze pendellamp zorgt voor de perfecte verlichting. Haal deze prachtige hanglamp vandaag nog in huis en geef uw.

Veelgestelde vragen over de B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27 kent de volgende afmetingen:
Lengte 29.60 cm, breedte 20 tot 30 cm en hoogte 139 cm. De montageplaat van de lamp is 20 cm breed.

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27 is gemaakt van Metaal. Mooi in elk interieur.

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27 heeft een Ovaal vorm.

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27 heeft een E27 fitting.

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27 heeft de volgende bediening: Wandschakelaar.

De B.K.Licht Metalen Hanglamp - voor binnen industriële met 3 lichtpunten eetkamer slaapkamer pendellamp l:112cm E27 heeft een dimfunctie: Nee.

Bekijk nog meer lampen