Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm

Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm.

Specificaties Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm

Materiaal

Metaal | Glas

Vorm

Rond

Kleur

Grijs, Zwart, Transparant

Dimfunctie

Ja

Bediening

Wanddimmer | Wandschakelaar

Fitting

E27

Afmetingen

200 cm hoogte, 100 cm en breder breedte en 40 cm lengte.

Breedte montageplaat

25 cm

Omschrijving van de Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm

De Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Deze hanglamp is ontworpen om de aandacht te trekken en zal zeker een statement maken in uw woonruimte. Met een indrukwekkende totale lengte van 165cm is deze lamp perfect geschikt voor boven een grote eettafel, waar het een warme en gezellige sfeer zal creëren. Wat deze hanglamp echt uniek maakt, zijn de grijs getinte glazen. Deze glazen zijn volledig transparant, wat een ruimtelijk effect geeft aan de ruimte waarin de lamp zich bevindt. Het licht wordt mooi verspreid en zorgt voor een zachte en aangename verlichting. Daarnaast zorgt het getinte glas voor een vleugje moderniteit en elegantie. De Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Het moderne ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze lamp een echte blikvanger is. Of u nu een klassieke, moderne of industriële inrichting heeft, deze hanglamp past perfect bij elke stijl. Laat uw huis oplichten met deze prachtige hanglamp en geniet van de sfeer die het creëert.

Veelgestelde vragen over de Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm

De Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm kent de volgende afmetingen:
Lengte 40 cm, breedte 100 cm en breder en hoogte 200 cm. De montageplaat van de lamp is 25 cm breed.

De Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm is gemaakt van Metaal | Glas. Mooi in elk interieur.

De Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm heeft een Rond vorm.

De Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm heeft een E27 fitting.

De Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm heeft de volgende bediening: Wanddimmer | Wandschakelaar.

De Hanglamp Grey Eef luxe Folded glas 8xE27 getint glas Masterlight 165cm heeft een dimfunctie: Ja.

Bekijk nog meer lampen