Search
Close this search box.
  1. veiligheid
  2. 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening

3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening.

Specificaties 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening

Materiaal

Kunststof

Vorm

Rond

Kleur

Zwart

Dimfunctie

Ja

Bediening

Bediening via afstandsbediening

Fitting

Geen fitting

Afmetingen

17 cm hoogte, 60 cm breedte en 60 cm lengte.

Breedte montageplaat

21 cm

Omschrijving van de 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening

De 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator is een innovatief product dat je kamer voorziet van een aangename temperatuur, het hele jaar door. Dankzij de unieke 3D Air full-room technology wordt de lucht gelijkmatig verspreid in de hele kamer, waardoor je kunt genieten van een optimale luchtcirculatie. Of je nu in de zomer verkoeling nodig hebt of in de winter behoefte hebt aan een warme bries, deze ventilatorlamp is er voor jou. Met de handige afstandsbediening kun je eenvoudig schakelen tussen de zomer- en winterstand. In de zomerstand zorgt de ventilator voor verkoeling en een aangename bries, terwijl de winterstand zorgt voor een warme luchtstroom. Zo kun je het hele jaar door genieten van een comfortabel binnenklimaat. Daarnaast is de ventilatorlamp muisstil, waardoor je ongestoord kunt ontspannen of werken zonder vervelend geluid. Deze veelzijdige ventilatorlamp is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het moderne design past perfect in elke kamer en voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur. Verder is de ventilatorlamp energiezuinig en duurzaam, waardoor je niet alleen jezelf een plezier doet, maar ook het milieu spaart. Kortom, de 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfort, gemak en stijl in één product.

Veelgestelde vragen over de 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening

De 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening kent de volgende afmetingen:
Lengte 60 cm, breedte 60 cm en hoogte 17 cm. De montageplaat van de lamp is 21 cm breed.

De 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening is gemaakt van Kunststof. Mooi in elk interieur.

De 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening heeft een Rond vorm.

De 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening heeft een Geen fitting fitting.

De 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening heeft de volgende bediening: Bediening via afstandsbediening.

De 3D Air LED Plafondlamp met Ventilator Winter en zomerstand met Full Room Circulatie Incl. afstandsbediening heeft een dimfunctie: Ja.

Bekijk nog meer lampen