Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening

Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening

5/5

Met de juiste verlichting in huis kan je een intieme sfeer creëren in elke kamer. Hang een mooie lamp op een tactische plek in je kamer en geniet van de gezellige, knusse avonden in huis. Wellicht is deze Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening een lamp die je aan zal spreken. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening.

Specificaties Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening

Materiaal

Overig

Vorm

Rond

Kleur

Zwart

Dimfunctie

Ja

Bediening

Bediening via afstandsbediening | Wanddimmer | Wandschakelaar

Fitting

Geen fitting

Afmetingen

17 cm hoogte, 60 cm breedte en 60 cm lengte.

Breedte montageplaat

21 cm

Omschrijving van de Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening

Er is nu een nieuwe toevoeging aan de collectie van 2022: de Premium LED Plafondventilator met verlichting van 60 cm. Deze plafondlamp-ventilator is niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een prachtige decoratie voor je plafond. Met zijn moderne en stijlvolle design zal deze ventilator zeker de aandacht trekken en je interieur naar een hoger niveau tillen. Met de meegeleverde afstandbediening heb je volledige controle over de functies van deze ventilator. Je kunt niet alleen de helderheid van het licht aanpassen, maar ook de kleur ervan naar wens dimmen. Daarnaast kun je met de afstandsbediening de ventilator instellen op winterstand of zomerstand, afhankelijk van het seizoen. De handige tijdschakelaar zorgt ervoor dat je de ventilator automatisch kunt laten uitschakelen na een bepaalde tijd. Deze multifunctionele plafondlamp-ventilator is een must-have in elk huishouden. Of het nu winter of zomer is, deze ventilator zal je altijd voorzien van een aangename luchtstroom en verlichting. Creëer de perfecte sfeer in elke kamer met deze Premium LED Plafondventilator met verlichting.

Veelgestelde vragen over de Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening

De Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening kent de volgende afmetingen:
Lengte 60 cm, breedte 60 cm en hoogte 17 cm. De montageplaat van de lamp is 21 cm breed.

De Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening is gemaakt van Overig. Mooi in elk interieur.

De Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening heeft een Rond vorm.

De Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening heeft een Geen fitting fitting.

De Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening heeft de volgende bediening: Bediening via afstandsbediening | Wanddimmer | Wandschakelaar.

De Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm 2022 Dimbaar met afstandbediening heeft een dimfunctie: Ja.

Bekijk nog meer lampen