Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wie is Wesley Adema?

Wesley Adema, geboren in Breda, is een jonge, maar succesvolle ondernemer die de laatste jaren veel aandacht heeft ontvangen in de media. Dit is niet gek, hij is namelijk recentelijk door de Quote 500 geïnterviewd, en dat op 38-jarige leeftijd! Maar wie is Wesley precies en waar heeft hij zijn geld aan verdiend? In dit artikel kom je hierachter! 

Last van aambeien? Onze gouden tip!

De jeugd van Wesley Adema

Veel jonge ondernemers hebben kennis en geld geërfd van hun familie. Maar in het geval van Wesley Adema is niets minder waar. Toen zijn ouders gingen scheiden, is hij samen met zijn oudere broer naar Purmerend verhuisd, waar ze samen met hun moeder woonden. Op zijn 15e besloot hij terug te keren naar Breda om daar met zijn vader te wonen.

Op zijn 19e zette de nieuwe vriendin van Adema’s vader hem op straat. Hij had slechts 500 euro op zak. Dit geld heeft hij gebruikt voor het huren van een woning. Gelukkig kon Wesley terecht bij het productiebedrijf van zijn vader, waar hij een inkomen kon verdienen. Tegelijkertijd begon Wesley zijn eigen bedrijf, hij wilde namelijk nooit meer voor een baas werken. 

Ook bekend met Ruby Franke? Leer haar hier kennen!

De koning van het Vastgoed

Hoe Adema aan zijn geld komt? Wesley heeft verschillende bedrijven opgezet en daarnaast ook in vastgoed belegd. Hij heeft panden aangekocht en deze verhuurd. In 2024 heeft hij het grootste deel van zijn bedrijven verkocht, waardoor de focus geheel op het vastgoed is komen te liggen. Hierin is Wesley niet enkel actief in Nederland, maar ook in het zuiden van Spanje. 

Dagje naar de kermis? Dit zijn de grootse kermissen van Nederland!

Wesley Adema

Bron van inspiratie

Wesley Adema droomt ervan om anderen te inspireren om hun dromen na te jagen. Dit doet hij door middel van deelnames aan televisieprogramma’s, het laten afnemen van interviews en het maken van vlogs op zijn gedeelde YouTube-kanaal Adema en Van Delft – Costa Living. 

Wesley Adema heeft samen met zijn vriendin meegedaan aan het programma Steenrijk, Straatarm. In dit programma ruilen twee gezinnen uit tegenovergestelde sociale klassen een week lang van leven en budget. In deze reality show stelde Adema een wekelijks budget van €2.750 per week beschikbaar aan het andere gezin. Hieruit blijkt dus dat Adema genoeg geld heeft om rijkelijk van te leven.

Wesley Adema in de Quote 500

Na jarenlang hard werken, werd Wesley Adema erkend voor zijn financiële successen door opgenomen te worden in de Quote 500, een lijst van de rijkste mensen in Nederland. Deze erkenning is niet enkel een belangrijk bewijs van zijn persoonlijke succes, maar ook van de invloed die de jonge ondernemer heeft op de Nederlandse economie. 

Wat is het vermogen van Wesley Adema?

Nu ben je vast benieuwd naar het vermogen van Adema. Helaas kunnen we je niet vertellen hoeveel Wesley precies op zijn bankrekening heeft, maar we kunnen zeker concluderen dat de jonge ondernemer miljonair is. Naar eigen zeggen staan er namelijk zes nullen op zijn bankrekening. 

Het persoonlijke leven van Wesley Adema

‘Family First’ staat er op de borst van Adema getatoeëerd. Dit is iets wat Adema in zijn privéleven naleeft. Ondanks dat Wesley Adema is gescheiden van zijn vrouw Nancy, de moeder van zijn eerste zoontje Sky, staan er toch goede afspraken omtrent het ouderschap en staat de deur voor zijn ex-vrouw altijd open. Ook de banden tussen ex-vrouw Nancy en Wesley Adema’s huidige vriendin Alicja en zoon Josh zijn goed.

Goed contact met zijn ex-vrouw

Wesley Adema viert elk jaar Kerstmis met zijn hele familie, inclusief zijn ex-vrouw Nancy. Niet alleen omdat hij wil dat Nancy zich betrokken voelt, maar ook omdat zoon Sky zich het gelukkigst voelt wanneer iedereen samen is.

Adema heeft zelf ervaring met gescheiden ouders en hij vindt het belangrijk om ervoor te zorgen dat zijn kinderen hier niet onder hoeven te lijden. Hij hecht veel waarde aan het behoud van goed contact met Nancy, of zij nu een andere partner heeft of niet. De kinderen staan voor beide ouders op nummer één. 

Ook Alicja deelt deze denkwijze. Nancy en Alicja hebben een goede band en staan voor elkaar klaar. Erg mooi om te zien!

Wesley Adema - een conclusie

Wesley Adema is een toonbeeld van doorzettingsvermogen. De jonge ondernemer heeft zich vanuit een uitdagende jeugd opgewerkt tot een van de meest prominente figuren in de Nederlandse vastgoedmarkt. Zijn vermogen om uit moeilijke situaties te stijgen, gecombineerd met een sterke focus op familie, maakt hem een bron van inspiratie voor velen. Heeft hij jou geïnspireerd om de volgende stap te zetten?

Picture of Henk
Henk

Schrijver

Henk is een gepassioneerde schrijver die zich specialiseert in woonartikelen. Met zijn diepgaande kennis van interieurdesign en huiselijke trends, biedt hij waardevolle inzichten en inspiratie voor lezers die op zoek zijn naar nieuwe ideeën voor hun woning. Zijn schrijfstijl is helder en toegankelijk, waardoor complexe onderwerpen begrijpelijk worden voor een breed publiek. Henk’s artikelen zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend en inspirerend, waardoor lezers worden aangemoedigd om hun huis om te toveren tot een stijlvolle en comfortabele leefruimte. Met een scherp oog voor detail en een passie voor huiselijkheid, blijft Henk een gewaardeerde bron van informatie voor thuisverbetering.

Inhoud

Nieuwe blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *