Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wie is Marijn Kuipers

Marijn Kuipers is een Friese schone met een flinke schare volgers op social media. Ze post regelmatig video’s op TikTok en YouTube en heeft maar liefst 680.000 volgers op TikTok. Daarnaast is ze presentatrice bij RUMAG, ambassadeur van Make a Wish en influencer. Dit is Marijn Kuipers.

 • Volledige naam: Marijn Kuipers 
 • Beroep: Influencer, presentatrice, vlogger 
 • Geboorteplaats: Oranjewoud in Friesland
 • Marijn Kuipers leeftijd: 24 jaar (9 april 2000)
 • Marijn Kuipers vriend: Single
 • Marijn Kuipers lengte: 170 cm
Marijn Kuipers

Marijn Kuipers, wie is dat?

De blonde Marijn Kuipers is nu bij velen bekend als presentatrice van RUMAG en influencer. Maar wie is Marijn Kuipers en waar komt ze vandaan. Marijn werd op 9 april 2000 geboren in Oranjewoud, vlakbij het Friese Heerenveen. Ze was het tweede kind in een gezin met nog een dochter. 

Toen Marijn Kuipers zes was scheidden haar ouders. Ze verhuisde toen met haar moeder naar het Friese Grien. Ze volgde de middelbare school en het MBO in Heerenveen waarna ze de opleiding Wellness & Lifestyle deed aan het Friesland College.

Een lichtpunt verplaatsen in je huis? Zo doe je dat!

Marijn Kuipers in de schijnwerpers

Marijn Kuipers is dol op fitness en plaatste vanaf 2018 regelmatig fitness content op Instagram samen met een vriendin. Marijn Kuipers viel voor het eerst echt op toen ze meedeed aan de Miss Beauty Friesland verkiezing in 2020. Ze won niet, maar ze behaalde wel de finale. Het zorgde ervoor dat de baas van RUMAG, Danny Membre haar een berichtje stuurde. Sindsdien werkt ze als presentatrice voor het platform. 

Marijn Kuipers heeft meerdere social media accounts met een grote schare volgers:

 • TikTok: @marijnkuipers – 680.000 volgers
 • Instagram: marijnkuipers – 417.000 volgers 
 • Snapchat: @marijn_kuipers – 145.200 volgers
 • YouTube: @marijnkuipers – 51.400 abonnees 
 • Instagram: gymarijn – 48.700 volgers

Een kijkje in het leven van Marijn Kuipers

Wat de posts van Marijn Kuipers kenmerkt is dat ze een inkijkje geven in haar leven. Uiteraard laat ze ook mooie en sexy plaatjes zien, maar ze is ook heel openhartig over haar leven. Zo laat ze op YouTube zien hoe het is om als derde wiel met een bevriend koppel op vakantie te gaan. Maar ze laat het ook zien als ze uit haar broek gescheurd is en in een wasbak moest plassen.

Waar wordt gestabiliseerd zand voor gebruikt? Een uitleg.

Marijn Kuipers op zichzelf in Amsterdam

Marijn Kuipers komt van oorsprong uit Friesland, maar vorig jaar besloot ze op zichzelf te gaan wonen in Amsterdam. Ook over deze periode vertelt ze uitgebreid op haar YouTube kanaal. En als we Marijn mogen geloven is het allemaal nog niet zo makkelijk. Voor haar werk als presentatrice en influencer is het wel zo handig dat ze in Amsterdam woont, dat is tenslotte waar het gebeurt.  

Marijn Kuipers in FHM

Velen van jullie willen weten wie Marijn Kuipers vriend is. Helaas moeten we meedelen dat Marijn momenteel geen relatie heeft. Tot 2022 had Marijn Kuipers een relatie met Dylan Hoogerwerg. Dylan is een Nederlandse shorttracker die drievoudig Europees kampioen is.

Tijdens kerst 2022 vertelde Dylan dat hij twijfelde over zijn gevoelens voor Marijn Kuipers. De twee besloten uit elkaar te gaan, een periode die voor Marijn Kuipers niet makkelijk was. Op YouTube plaatste ze een jaar later een video waarin ze het verwerkingsproces vastlegt. Na een jaar verdriet knalt ze nu de champagne open, tijd voor Marijn. 

Quooker te duur? Bekijk dit alternatief!

Don de jong en Marijn Kuipers

Wie Marijn Kuipers volgt op social media is vast niet ontgaan dat ze regelmatig optrekt met Don de Jong. Don de Jong is een bekende Nederlandse content creator met gigantische aantallen volgers. Zo heeft hij op YouTube meer dan 1 miljoen volgers en op zijn andere kanalen ook meer dan een half miljoen. 

Don de Jong plaatste voorheen elke dag een blog over zijn leven. Hierin liet hij bijvoorbeeld zijn snelle auto´s zien. Hij is onder andere de eigenaar van een flitsende Lamborghini en een snelle Audi. Als slimme influencer maakt Don de Jong regelmatig content met andere influencers waaronder Marijn Kuipers. Of ze een relatie hebben willen de twee het liefst in het midden laten. 

Picture of Henk
Henk

Schrijver

Henk is een gepassioneerde schrijver die zich specialiseert in woonartikelen. Met zijn diepgaande kennis van interieurdesign en huiselijke trends, biedt hij waardevolle inzichten en inspiratie voor lezers die op zoek zijn naar nieuwe ideeën voor hun woning. Zijn schrijfstijl is helder en toegankelijk, waardoor complexe onderwerpen begrijpelijk worden voor een breed publiek. Henk’s artikelen zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend en inspirerend, waardoor lezers worden aangemoedigd om hun huis om te toveren tot een stijlvolle en comfortabele leefruimte. Met een scherp oog voor detail en een passie voor huiselijkheid, blijft Henk een gewaardeerde bron van informatie voor thuisverbetering.

Inhoud

Nieuwe blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *