Search
Close this search box.

Top 10 beste stapelbedden - Uitgebreide Test 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Picture of by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

Heb je niet genoeg ruimte in je slaapkamer en zoek je naar de perfecte oplossing? Dan ben je hier op het juiste adres! In dit artikel gaan we de top 10 stapelbedden bespreken, waarvan elk een uniek design en eigenschappen heeft. Ben je op zoek naar een betaalbaar stapelbed dat aan jouw behoeften voldoet? Wij geven je de sleutel tot de beste producten, zodat jij het stapelbed kunt vinden dat perfect is voor jouw situatie.

De beste stapelbed vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse stapelbedden verkopen.
Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke stapelbedden als beste getest zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede stapelbedden aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste stapelbedden samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste stapelbedden van 2024

Voordat je weet of een stapelbed een goed product is moeten we de stapelbedden eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de stapelbedden op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste stapelbedden aanbieden. Een goede stapelbed vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste stapelbed te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Meubels
  2. stapelbed

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste stapelbed: "Een vergelijkende aanpak"

De stapelbed ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een stapelbed hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de stapelbed vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de stapelbed test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de stapelbed goed is.

Top 10 beste stapelbedden

Emob Stapelbed Maren

This beautifully crafted Emob Stapelbed Maren 90x200 is a great addition to any bedroom. Made from solid pine wood, this bed is designed to provide a comfortable and safe sleeping experience. It is designed with a minimalist style and comes without a slatted base, perfect for a 90x200cm mattress. Its unique design features clean, straight lines that provide a modern look. The bed has a sturdy construction which makes it perfect for both children and adults alike. The bed is finished with a natural lacquer which gives it a natural, rustic feel. It is easy to assemble and comes with all the necessary hardware and instructions. This bed is sure to become a timeless piece of furniture in your home.

Parisot Stapelbed Taylor

De Parisot Stapelbed Taylor 90x200 is een multifunctioneel meubelstuk dat perfect past in elk interieur. Het stapelbed is gemaakt van stevige spaanplaat in een combinatie van wit en grijs, dat een modern en stijlvol uiterlijk geeft. Het stapelbed heeft twee lagen voor twee personen, waarvan de matrasbodems inbegrepen zijn. De matrasbodems hebben een afmeting van 90x200 cm, wat betekent dat je het stapelbed kan gebruiken met elke matras van dezelfde afmeting. Het bed is ook voorzien van een veiligheidsrail aan de bovenkant, zodat je je zorgen over vallen kan vergeten. De Parisot Stapelbed Taylor 90x200 is een ideaal meubelstuk voor kinderkamers of studentenkamers. Het biedt de perfecte oplossing voor elke ruimte met beperkte ruimte, waar je twee personen kan laten slapen zonder dat er te veel ruimte wordt ingenomen. Bovendien is het bed gemakkelijk te monteren, waardoor je het in een mum van tijd klaar hebt. Met de Parisot Stapelbed Taylor 90x200 kun je rustig slapen, wetende dat je een sterk en duurzaam meubelstuk hebt dat je jarenlang zal dienen.

TRIO stapelbed JUPITER

Het TRIO stapelbed JUPITER metaal is een innovatieve manier om ruimte te besparen. Het is een modern en eenvoudig bed met een origineel ontwerp, waar maar liefst 3 personen in kunnen slapen. Deze ruimtebesparende oplossing is gemaakt van stevig metaal dat duurzaamheid en veiligheid garandeert. Ook is het bed zo ontworpen dat het de gebruiker comfort biedt wanneer hij of zij erin slaapt. Het is het perfecte stapelbed voor kleine ruimtes die meerdere personen moeten huisvesten. Het TRIO stapelbed JUPITER metaal is meer dan alleen een ruimtebesparend bed. Het is een combinatie van stijl en functionaliteit. Het strakke design biedt een moderne stijl die past in elke kamer. Ook heeft het een aantrekkelijke kleur die zal opvallen in elke kamer. Daarnaast heeft het bed een lage instaphoogte, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Met het TRIO stapelbed JUPITER metaal kunnen meerdere personen in één bed slapen, terwijl je tegelijkertijd de ruimte optimaal benut.

Twee eenpersoonsbedden onder één dak

Deze Huisbed voor 2 kinderen twee eenpersoonsbedden onder één dak ontwerp huisbed met nachtkastje en lattenbodem is de perfecte oplossing als je twee kinderen hebt maar geen stapelbed wilt. Het tweepersoons huisbed, met een afmeting van 244 x 207 cm (L x W), bestaat uit twee eenpersoonsbedden onder één dak en biedt je kinderen een veilige en comfortabele slaapplek. Het bed is wit en heeft een stijf lattenbouwframe en een nachtkastje, gemaakt van robuust massief hout. Het frame is stabiel en niet vervormd, terwijl de bedden gemaakt zijn van massief dennenhout, van Europese kwaliteit. De verf is gecertificeerd en ongevaarlijk, speekselbestendig en op waterbasis, voor extra sterkte en duurzaamheid. Daarnaast biedt het huisbed extra ruimte voor opbergoplossingen, zoals een extra matras of genoeg ruimte om eronder te stofzuigen. Het bed wordt gedemonteerd geleverd in twee pakketten en bevat een geïllustreerde montagehandleiding met het benodigde montagemateriaal. Het bed heeft een maximale belasting van 150 kg.

Mensen kiezen ook voor:

Stapelbed Maxim

De robuuste constructie van het stapelbed Maxim is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig massief grenenhout. Het bed is vervaardigd volgens de Europese veiligheidsnormen en is geschikt voor matten met een maximale dikte van 17 cm. Het stapelbed Maxim is een geweldige toevoeging aan iedere tienerkamer. Het bed biedt een slaapplek voor 2 kinderen en is vervaardigd van massief grenenhout dat robuust en duurzaam is. Bovendien heeft het bed veel opbergmogelijkheden zoals een diepe 2-deurs kledingkast met hang- en leggedeelte en 2 ruime laden op wieltjes om al je spulletjes in op te bergen. Daarnaast heeft het onderbed een nis die als nachtkastje gebruikt kan worden. Tevens is het stapelbed Maxim gecertificeerd volgens de Europese veiligheidsnormen en geschikt voor matrassen met een maximale dikte van 17 cm. Het multifunctionele stapelbed Maxim is daarom ideaal voor iedere tienerkamer. Met de vele opbergmogelijkheden is het bed een praktische toevoeging die je slaapkamer ordelijk en georganiseerd houdt.

Boomhutbed XXL

Dit prachtige Boomhutbed XXL met speelruimte en glijbaan is een waar paradijs voor ieder kind! Het bed biedt een heerlijke slaapplek en is gemaakt van steigerhout met een Brown Wash afwerking. Het steigerhouten bedhuisje heeft een prachtige uitstraling en strakke vormen, waardoor het een geweldige toevoeging is aan elke grote slaapkamer. Het bed heeft een afmeting van 225 cm hoog, 235 cm lang en 160 cm diep. Daarnaast is er ook nog een glijbaan aanwezig die 50 cm breed en 180 cm diep is. Met deze glijbaan kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Door de hoogte van het bed is er ook nog eens een balkon aanwezig, waardoor er een extra speelruimte wordt gecreëerd. Het bedhuisje is gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen en is daardoor perfect te gebruiken in een grote kinderkamer. De meubels zijn machinaal geschuurd, wat betekent dat de meubels volledig splintervrij zijn. Dit Boomhutbed XXL met speelruimte en glijbaan is daarom een perfecte aanvulling op iedere kinderkamer.

Emob Stapelbed Lopes

De Emob Stapelbed Lopes is een innovatief meubelstuk dat de perfecte mix van design en functionaliteit biedt. Dit stapelbed is gemaakt van robuuste materialen en heeft een stijlvolle wit-betondecor afwerking. Het is een slimme oplossing om ruimte te besparen en comfortabel te slapen. Het bed heeft een kast onderaan voor extra opslagruimte, ideaal voor kleine slaapkamers. De totale afmetingen zijn 90x200 cm, met een maximale belastingcapaciteit van 150 kg. Het bed is ook eenvoudig te monteren. Matrassen zijn niet inbegrepen, dus je hebt de vrijheid om je eigen matras te selecteren dat het beste bij je behoeften past. De Emob Stapelbed Lopes is een fantastische oplossing als je op zoek bent naar een multifunctioneel meubelstuk dat je slaapruimte een stijlvolle look geeft.

Tripple Life White tapelbed

Het ´Tripple Life White©’ massief houten stapelbed is ontworpen om je kinderen een goede nachtrust te geven. Het bed is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout en heeft beugels aan de voor- en achterzijde. De bedbodems zorgen voor extra comfort en de beugels voor extra veiligheid. De zijpanelen zijn gemakkelijk te monteren en beschermen je kinderen tegen het uit bed vallen. Aangezien de kinderen regelmatig hun kamer willen veranderen, heeft het stapelbed een simpel design dat bij ieder interieur past en het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met het ´Tripple Life White©’ stapelbed krijg je een extra slaapplaats doordat er een uitschuiflade als tweede slaapplaats kan worden gebruikt. Wanneer je kind huilt omdat hij of zij je nodig heeft, hoef je dus niet eerst een bed van zolder te halen en een bed op te maken. Je schuift het bed met één beweging uit, je pakt je kussen en je kleintje voelt zich veilig in jouw nabijheid. Het stapelbed is ontworpen om de slaapruimte te maximaliseren.

Lits Superposés avec Niches de rangement

Le magnifique lit superposé de la collection Léo est idéal pour la chambre de vos enfants. Son design unique et moderne comprend un escalier intégré qui facilite l'accès aux deux lits superposés. Les étagères à côté de chaque matelas offrent suffisamment d'espace pour stocker leurs livres, réveils et doudous. Chaque bibliothèque a un fond réversible, avec une couleur différente de chaque côté. Les sommiers inclus sont en panneau de particules revêtu papier décor blanc pour plus de robustesse et de durabilité. Ce lit superposé de la collection Léo est également facile à monter et à démonter. Il se compose de cinq colis qui contiennent des panneaux de particules décor blanc pour former la structure et les étagères. Les dimensions des matelas sont de 90x200 cm et les dimensions de la structure du lit sont de 207.2x131.9x164.4 cm. Les sommiers sont inclus, mais les matelas ne sont pas fournis. Ce lit superposé est fabriqué en France pour une qualité et une durabilité maximales.

Parisot Stapelbed Bibop Acacia

This Parisot Stapelbed Bibop Acacia 90x200 is a great choice for your bedroom! This bed is made from high quality particle board, giving it a modern and stylish look. It has a luxurious finish, allowing it to blend in with any décor. The bed frame is made from sturdy metal, making it extremely durable. The bed also features a unique design, with two levels that can be stacked one on top of the other. This allows you to easily and quickly make the most of the space in your bedroom. The optional bed drawer provides extra storage space for books, blankets, and other items. The drawer is designed to easily slide in and out of the bed. This makes it very convenient for when you need something quickly. The drawer also has a special locking mechanism, ensuring that your items remain safe and secure. The Parisot Stapelbed Bibop Acacia 90x200 is the perfect choice for anyone who needs a stylish and functional bed. Its unique design and high-quality construction make it a great addition to any bedroom. With the optional bed drawer, you can maximize the storage space in your bedroom. Whether you are looking for a bed for a guestroom or for yourself, this bed is sure to be a great choice.

Vraag en antwoord over de stapelbedden

De best geteste stapelbed voor ons is Emob Stapelbed Maren . Deze stapelbed scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede stapelbedden. 

Als je de door jou gewenste stapelbed hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen stapelbed kopen.

Afsluiting: beste stapelbed

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle stapelbedden met elkaar te vergelijken. De stapelbedden vergelijken was niet eenvoudig maar op deze manier kunnen wij jou wel helpen aan een goede stapelbed. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke stapelbed beste getest is voor jou, vergelijk de stapelbedden dan nogmaals voor jezelf en kies de stapelbedden die de producteigenschappen hebt die jij zoekt.

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een stapelbed vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen stapelbedden, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Picture of Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022