Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste slaapbanken met opbergruimte - Uitgebreide Test 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Picture of by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

Heb jij ook moeite met het uitkiezen van de juiste slaapbank met opbergruimte? Kom dan meer te weten over de 10 beste producten! Van de comfortabele, lage prijzen, stevige kwaliteit en verschillende kleuren wordt jij het juiste product vinden dat aan jou behoeften voldoet.

De beste slaapbank met opbergruimte vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse slaapbanken met opbergruimte verkopen.
Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke slaapbanken met opbergruimte als beste getest zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede slaapbanken met opbergruimte aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste slaapbanken met opbergruimte samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste slaapbanken met opbergruimte van 2024

Voordat je weet of een slaapbank met opbergruimte een goed product is moeten we de slaapbanken met opbergruimte eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de slaapbanken met opbergruimte op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste slaapbanken met opbergruimte aanbieden. Een goede slaapbank met opbergruimte vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste slaapbank met opbergruimte te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Meubels
  2. slaapbank met opbergruimte

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste slaapbank met opbergruimte: "Een vergelijkende aanpak"

De slaapbank met opbergruimte ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een slaapbank met opbergruimte hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de slaapbank met opbergruimte vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de slaapbank met opbergruimte test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de slaapbank met opbergruimte goed is.

Top 10 beste slaapbanken met opbergruimte

Klik-klak bedbank SALOON II

De Klik-klak bedbank van 100% katoen met opbergruimte SALOON II Groenblauw L 193 cm x H 95 cm x D 95 cm is het perfecte meubelstuk voor zowel slaap- als zithoeken. Met zijn robuuste constructie is het een duurzame oplossing voor het combineren van comfort en stijl. De meubelstukken hebben een handig klikklakmechanisme dat het mogelijk maakt om de bank snel en eenvoudig in een bed om te zetten. Met afmetingen van L193 x H101 x D91 cm heeft de bank een comfortabele zithoogte van 42,5 cm en een diepte van 52 cm. Als het bed wordt gebruikt, heeft het een slaapafmeting van B130 x L190 cm. De bedbank wordt geleverd met een opbergkist, een afneembare hoes van 100% katoen met wattering van 350 gr/m2, een geweven voering en een behoud van de hoes met elastieken. De bedbodem is uitgerust met multiplexlatten en twee kussens met afneembare hoes. De poten zijn gemaakt van polypropyleen en de matras is gemaakt van polyurethaanschuim met een dikte van 13 cm en een densiteit van 26 kg/m3.

SELIM Omkeerbare hoekslaapbank

De uitklapbare zitbank SELIM is de ideale oplossing voor mensen met een liefde voor comfort en praktisch gebruik. De stof bekleding is gemaakt van 100% polyester, waardoor de bank resistent, gemakkelijk te onderhouden en vrijwel kreukelvrij is. De bank is verkrijgbaar in antracietgrijze kleur. Met de omkeerbare hoek en de opbergruimte is de SELIM perfect om ruimte te besparen. De bank heeft een vulling van polyurethaanschuim, gekruiste elastische bandjes en Nosag veren, waardoor de zitting comfortabel is. Ook de rugleuning is gevuld met mousse polyéther en mousse polyuréthane met een dichtheid van 30 kg/m³. De armleuningen zijn gevuld met mousse polyuréthane met een dichtheid van 22 kg/m³. De slaapbank beschikt over een lade en een legplank 1 kist voor extra opbergruimte. De afmetingen van de bank zijn 240 cm lang, 84 cm hoog en 85 cm diep. De zithoogte is 46 cm, de zitdiepte 54 cm en de zitdiepte van de chaise longue is 118 cm. De slaapafmetingen zijn 117 cm en de slaap lengte is 192 cm.

Klik-klak bedbank SALOON II

Deze moderne Klik-klak bedbank SALOON II is vervaardigd uit 100% katoen met een wattering van 350 gr/m2. De bank heeft een mechanisme klikklak en is voorzien van een meubelstuk met een afmeting van L193 x H101 x D91 cm. De zithoogte is 42,5 cm en de zitdiepte is 52 cm. De slaapafmetingen zijn B130 x L190 cm. Het meubelstuk is ook voorzien van een spaanplaat, een afneembare hoes en een opbergkist. De voering is geweven en wordt in plaats gehouden door elastieken. De bedbodem is vervaardigd uit multiplexlatten met 2 x 9 latten. De matras is gemaakt van polyurethaanschuim met een dikte van 13 cm en een densiteit van 26 kg/m3. De poten zijn gemaakt van polypropyleen. Bovendien krijgt u twee kussens met afneembare hoesen gratis bij dit product. Dit product is gemaakt in Europa, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Sella Hoekbank

Hoeksalon Sella Rechts is echt een ideale optie als je op zoek bent naar een trendy en comfortabele hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte. Met zijn verstelbare hoofdsteunen en de grote slaapfunctie biedt deze bestseller veel voordelen. Het komt uit voorraad in volledig grijs structuurstof zoals afgebeeld op de foto's, maar je kan ook de video bekijken die we erbij hebben toegevoegd voor een reëel beeld. De afbeelding met slaapfunctie en opbergruimte is enkel ter voorbeeld. De afmetingen van de Hoeksalon Sella Rechts zijn breedte 275 cm, lengte 202 cm, zithoogte 43 cm, breedte van de lounge 106 cm, totale diepte 98 cm, zitdiepte 55 cm, breedte armleuning 36 cm en hoogte armleuning 70 cm. Perfect voor elke woonkamer, of je nu van een klassieke of moderne stijl houdt. Dankzij de stevige constructie, de hoogwaardige stoffen en de comfortabele zit is deze bank een absolute must-have voor elke woonkamer.

Mensen kiezen ook voor:

SELIM Omkeerbare hoekslaapbank

De uitklapbare zitbank SELIM is een perfecte combinatie van comfort en functionaliteit. Dankzij de omkeerbare hoek, kunt u de bank naar uw wens inrichten. Deze zitbank is gemaakt van stof en heeft een donkerbruine tint. Het is voorzien van een stevig houten frame, verschillende opbergruimtes en poefs. De zitting is gevuld met polyurethaanschuim met een dichtheid van 50 kg/m³, hetgeen zorgt voor extra comfort. De rugleuning is gevuld met mousse polyuréthane en mousse polyéther met een dichtheid van 30 kg/m³. De armleuningen zijn gevuld met mousse polyuréthane met een dichtheid van 22 kg/m³. De slaapfunctie is een slaapbank met lade die een matras heeft met een dichtheid tussen 40 en 50 kg/m3. De afmetingen van de bank zijn 240 cm x 84 cm x 85 cm, met een zithoogte van 46 cm, een zitdiepte van 54 cm en een zitdiepte van de chaise longue van 118 cm. De slaapafmetingen zijn 117 cm, met een slaap lengte van 192 cm. Daarnaast heeft de zitbank een extra kussens optie.

Klik-klak FARWEST II bedbank

This Klik-klak bedbank van 100% katoen is the perfect solution for a modern and stylish look in any room. The FARWEST II bedbank has a light grey colour finish with contrasting cushions, and comes in a generous size of 193 cm in length and 95 cm in height. It is designed with a bi-block-matras that is 13 cm thick and made of polyurethane foam with a density of 20 kg/m3. This combination provides the perfect balance between comfort and support. The bedbank also includes a spacious storage area underneath the cushion, where you can store away items such as bed sheets, blankets, pillows, and other items. The FARWEST II bedbank is an ideal choice for those who are looking for a modern, comfortable and practical piece of furniture for their home.

BARINGO Hoekslaapbank

De BARINGO hoekbank is een elegante en praktische oplossing voor elke woonkamer. Het is een converteerbare hoekbank met een eigentijdse stijl die een geweldige sfeer creëert voor familiereünies of gezellige avonden met vrienden. Het is gemaakt van 100% polyester, wat betekent dat het weinig kreukt en eenvoudig met water te reinigen is. De zitting en rugleuning zijn gevuld met polyurethaanschuim en mousse polyuréthane voor extra comfort. Er is ook een praktisch opbergvak onder het liggedeelte, waar u kussens, dekens en andere items kunt opbergen. De kant van de hoek wordt bepaald door de méridienne, dus wanneer u voor uw bank staat, kiest u eenvoudig de kant die u nodig heeft. De BARINGO hoekbank is beschikbaar in een blauwe tint en heeft een afmeting van 226 cm x H 95 cm x D 155 cm. De matrasdikte is 18 cm en de slaapafmetingen 136 cm. Met deze hoekslaapbank kunt u een comfortabel en gezellig thuis creëren dat voldoet aan al uw behoeften.

FABIEN Hoekbedbank

This Hoekbedbank van stof met opbergruimte FABIEN Antraciet Hoek rechts L 271 cm x H 96 cm x D 221 cm is the perfect addition to any home. Its seating is filled with polyurethane foam for a comfortable and durable experience. With a density of 31 kg/m3, it will provide support and cushioning to your body for a long time to come. The foam is firmer than classic foam rubber, giving you more support and a better, consistent feel over time. The bed also features a spacious storage area, perfect for storing extra bedding or items you want to keep out of sight. With its classic design and timeless materials, this bed will fit into any room perfectly. Whether you're looking for a comfortable place to rest or a functional storage area, this bed is the perfect choice.

FARWEST II Klikklak bedbank

This Klikklak-bedbank from FARWEST II is ideal for creating a comfortable sleeping area as well as extra storage in your home. It is made of 100% cotton and measures 193 cm x 95 cm x 95 cm. The mattress is 13 cm thick and is made of polyurethane foam with a density of 20 kg/m3. This ensures that the mattress is both durable and supportive. It also has a removable cover so you can easily clean it when needed. The bedbank is designed with an easy-to-use click-lock system, making it easy to open and close. To add to its convenience, it also features two storage compartments on either side of the bedbank where you can store bedding, pillows, and other items. The backrest is also adjustable, allowing you to adjust it to your desired height. This multi-functional Klikklak-bedbank from FARWEST II is sure to be a great addition to any home.

Alice's Garden Slaapbank IDA

Deze Alice's Garden slaapbank IDA is de perfecte toevoeging aan uw interieur. Met een donkergrijs kleed, dat is gemaakt van duurzaam polyester, heeft deze slaapbank een aantrekkelijke stijl. De stevige zitting en comfortabele rugkussens zorgen voor urenlang relaxen. Met de bedlade kunt u de bank gemakkelijk omzetten naar een tweepersoonsbed met een afmeting van 120x190 cm. Verder biedt deze bank ook een handige opbergruimte waar u spullen in kunt bewaren. Daarnaast is de omkeerbare chaise longue ook in beide richtingen te plaatsen. Met de twee kleine kussens maakt de set compleet. De slaapbank is dankzij de afmeting van 219,0 cm het perfecte meubelstuk voor uw huis.

Vraag en antwoord over de slaapbanken met opbergruimte

De best geteste slaapbank met opbergruimte voor ons is Klik-klak bedbank SALOON II . Deze slaapbank met opbergruimte scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede slaapbanken met opbergruimte. 

Als je de door jou gewenste slaapbank met opbergruimte hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen slaapbank met opbergruimte kopen.

Afsluiting: beste slaapbank met opbergruimte

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle slaapbanken met opbergruimte met elkaar te vergelijken. De slaapbanken met opbergruimte vergelijken was niet eenvoudig maar op deze manier kunnen wij jou wel helpen aan een goede slaapbank met opbergruimte. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke slaapbank met opbergruimte beste getest is voor jou, vergelijk de slaapbanken met opbergruimte dan nogmaals voor jezelf en kies de slaapbanken met opbergruimte die de producteigenschappen hebt die jij zoekt.

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een slaapbank met opbergruimte vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen slaapbanken met opbergruimte, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Picture of Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022