Search
Close this search box.

Top 10 beste infrarood panelen - Uitgebreide Test 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

Met het gekke weer dat we hebben gehad de afgelopen maanden, vraagt menig huishouden zich af wat de beste manier is om de woning te verwarmen. Toen kwam de verlichting in de vorm van infrarood panelen op ons pad. Veel woningeigenaren zijn enthousiast over deze technologie, maar weten vaak niet welke panelen ze moeten kiezen. Geen probleem, want Lekkerwonenblog.nl is er om je te helpen! Na intensief onderzoek hebben we een lijst gemaakt met de top 10 beste infrarood panelen.

De beste infrarood paneel vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse infrarood panelen verkopen.
Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke infrarood panelen als beste getest zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede infrarood panelen aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste infrarood panelen samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste infrarood panelen van 2024

Voordat je weet of een infrarood paneel een goed product is moeten we de infrarood panelen eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de infrarood panelen op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste infrarood panelen aanbieden. Een goede infrarood paneel vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste infrarood paneel te vinden voor jou of iemand anders.

  1. infrarood panelen

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste infrarood paneel: "Een vergelijkende aanpak"

De infrarood paneel ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een infrarood paneel hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de infrarood paneel vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de infrarood paneel test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de infrarood paneel goed is.

Top 10 beste infrarood panelen

Silvergear Infrarood Paneel Verwarming Elektrisch Vouwbaar 50 x 100 cm 3 Warmtestanden Extra Lang Snoer.

Silvergear Infrarood Paneel Verwarming Elektrisch Vouwbaar 50 x 100 cm 3 Warmtestanden Extra Lang Snoer biedt je een comfortabel en snel verwarmingssysteem dat je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Het verwarmingspaneel is veilig in gebruik en je kunt de temperatuur instellen op 40°C, 50°C of 60°C met behulp van de 3 verschillende warmtestanden. Als je de verwarming niet gebruikt, kun je hem eenvoudig opvouwen en opbergen, wat maakt dat hij ideaal is voor gebruik thuis, op kantoor of op andere locaties. Het extra lange snoer zorgt ervoor dat je de verwarming gemakkelijk naar elke gewenste locatie kunt brengen. Geniet van heerlijke warmte met Silvergear Infrarood Paneel Verwarming Elektrisch Vouwbaar 50 x 100 cm 3 Warmtestanden Extra Lang Snoer.

VH Infrarood paneel Superia 60x120cm 720W Wandmontage Vrijstaand.

Met het VH Infrarood paneel Superia 60x120cm 720W Wandmontage Vrijstaand kunt u eenvoudig elektrisch bijverwarmen. Dit elektrische infrarood paneel is een echt Plug&Heat product en is daarom bijzonder eenvoudig te installeren. Het paneel is afgewerkt met een witte vlakke voorzijde en een witte rand voor een stijlvolle uitstraling. Aan de achterzijde en rand is duurzaam aluminium toegepast dat de kwaliteit onderstreept. Ook aan de achterzijde is een speciale Infraroodstraling verhogende IR plaat toegevoegd. Met de slimme geïntegreerde thermostaat en de Wifi functionaliteit is het paneel eenvoudig te bedienen, zowel met de thermostaat op het paneel als met een App. Dit Infrarood paneel is geschikt voor vele toepassingen, zoals een kantoor, woonkamer, gang, hobbyruimte of badkamer en is een waardevolle toevoeging aan elke ruimte.

EasyComfort 494 draadloze wifi Thermostaat voor CV, infrarood panelen en elektrische vloerverwarming.

De EasyComfort 494 draadloze wifi Thermostaat is de perfecte oplossing voor het regelen van de temperatuur in uw huis. Hij is geschikt voor CV, infrarood panelen en elektrische vloerverwarming. De thermostaat heeft een schakeldifferentie van 0,5°C, wat betekent dat u precies kunt meten hoe warm uw woning is en hoe koud uw woning is. Daarnaast heeft de thermostaat programmeer mogelijkheden waarmee u de thermostaat automatisch aan en uit kunt zetten op de momenten die u wenst. Hierdoor bespaart u energie en kunt u het meeste comfort creëren. Met de gratis Tuya app kunt u handmatig de thermostaat bedienen en de temperatuur aanpassen als u eerder thuis bent dan gepland. Doordat de thermostaat draadloos is, kunt u de thermostaat overal neerzetten en is het mogelijk om de thermostaat aan de muur te bevestigen. De bodemplaat is eenvoudig te installeren op een standaard inbouw doos. Met de EasyComfort 494 draadloze wifi Thermostaat kunt u zorgeloos genieten van comfortabele temperaturen in uw huis.

Sinji Elegante Design Smart Energie besparende Infrarood Paneelverwarming Elegant Design Smart Infrared Panel Heater.

Sinji Elegante Design Smart Infrarood Paneelverwarming is de perfecte oplossing voor het verwarmen van uw huis. De panelverwarming heeft een modern en elegant design dat in elke omgeving past. Met de slimme technologie kunt u de temperatuur precies aanpassen naar uw wensen. Deze panelverwarming is energiebesparend door slimme technologie, waardoor uw energierekening lager is. De slimme panelverwarming heeft een gezelschapsmodus waarmee u de temperatuur in verschillende ruimtes kunt instellen. U kunt uw werkplek, slaapkamer, zitplek of toilet op de gewenste temperatuur houden. U kunt ook de timerfunctie instellen, zodat de panelverwarming begint met verwarmen voordat u wakker wordt of stopt met verwarmen als de zon ondergaat. Daarnaast is de verwarming voorzien van een oververhittingsbeveiliging, waardoor het apparaat automatisch uitschakelt als de temperatuur te hoog wordt. Sinji Elegante Design Smart Infrarood Paneelverwarming is een uitstekende keuze voor het verwarmen van uw huis. Met een modern en elegant design, slimme technologie, energiebesparende functies en een gezelschapsmodus, kunt u uw huis op de gewenste temperatuur houden met deze prachtige panelverwarming.

Mensen kiezen ook voor:

EasyComfort 484 draadloze wifi Thermostaat voor CV, infrarood panelen en elektrische vloerverwarming.

De EasyComfort 484 wifi thermostaat is een slimme en veelzijdige oplossing voor al je verwarmingsbehoeften. Met deze thermostaat kun je eenvoudig je centrale verwarming, stadsverwarming en elektrische vloerverwarming bedienen. Daarnaast is deze thermostaat ook geschikt voor infraroodpanelen, dankzij de twee ingebouwde relais. De EasyComfort 484 wifi thermostaat is gemakkelijk te bedienen. Je kunt de thermostaat zowel op de thermostaat zelf bedienen als via de gratis Tuya app voor Apple IOS en Android. Hiermee kun je de thermostaat overal bedienen, waar je maar bent. Je kunt de temperatuur instellen, programma's beheren, de energieverbruikshistorie bijhouden en nog veel meer. De EasyComfort 484 wifi thermostaat is een slimme en veelzijdige oplossing voor je verwarmingsbehoeften. Met de twee ingebouwde relais is deze thermostaat perfect voor het regelen van je centrale verwarming, stadsverwarming, elektrische vloerverwarming en infraroodpanelen. Je kunt de thermostaat bedienen doormiddel van de thermostaat of de gratis Tuya app voor Apple IOS en Android. De Tuya app biedt je toegang tot alle functies, zoals het instellen van de temperatuur, het beheren van programma's, het bijhouden van energieverbruikshistorie en meer.

Infrarood verwarming thermostaat panelen PLUG in programmeerbaar TC-300 NL Quality Heating.

Deze TC-300 NL Quality Heating infrarood verwarming thermostaat panelen zijn perfect voor het verwarmen van grote oppervlakten. Ze zijn eenvoudig te installeren en hebben een programmeerbare controller, zodat je de temperatuur die je nodig hebt kunt bereiken. De panelen hebben een speciale coating die warmte reflecteert, waardoor het mogelijk is om meer warmte te produceren met minder energie. Het is ook mogelijk om meerdere panelen tegelijk aan te sluiten, waardoor je de warmte die je nodig hebt gemakkelijk kunt opwekken. Deze thermostaat is ook voorzien van een geïntegreerde oververhittingsbescherming, waardoor je geen risico loopt op oververhitting of schade. De thermostaat is ook voorzien van een timerfunctie, waardoor je de juiste temperatuur kunt instellen wanneer je dat wilt. Bovendien heeft de TC-300 NL Quality Heating een ingebouwde led-indicator, waarmee je kunt zien wanneer de thermostaat aan staat. Deze thermostaat is ook voorzien van een ingebouwde klok, waarmee je precies de juiste temperatuur voor elk moment kunt regelen.

Infrarood verwarming, stralings panelen voor Werplaats,Sporthal, Loods Magazijn en Garages 3000W.

De 2HEAT infrarood verwarmingspanelen zijn een uitstekend alternatief voor traditioneel verwarmen. Ze kunnen worden gebruikt als primaire verwarmingsbron in diverse industriële omgevingen, inclusief garages, magazijnen, werkplaatsen, sporthallen en loodsen. De elektrische stralingspanelen zijn energiezuinig en geven een comfortabele warmte. De verwarmingselementen van de 2HEAT hoge-temperatuur panelen zijn gemaakt van aluminium lamellen die zijn voorzien van een speciale elektrochemische oppervlakte-afwerking. Deze technologie garandeert een uitzonderlijk hoge uitstralingswaarde van het stralende oppervlak. De panelen zijn verkrijgbaar met vermogens van 0,9 tot 3,6 kW en hebben een plafondhoogte van 3,5 m tot 10 m. Daarnaast bieden we ook corrosiebestendige panelen aan die geschikt zijn voor verwarming in vochtige ruimtes. De 2HEAT infrarood verwarmingspanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden een betrouwbare warmtebron. Door de panelen te voorzien van een speciale afwerking zijn ze bestand tegen extreme omgevingsomstandigheden. De panelen bieden een zeer comfortabele en energiezuinige warmtebron die geschikt is voor veel verschillende industrieën, waaronder landbouw en intensieve veeteelt.

Quality Heating Voetsteun voor infrarood panelen universeel.

Onze kwaliteit Heating Voetsteun voor Infrarood Panelen is universeel en ideaal voor alle soorten infrarood panelen. Onze voetsteun is glad afgewerkt aluminium wit van kleur en is zeer stabiel. De maximale dikte van het ingang paneel is 21mm. Onze voetsteun is niet geschikt voor de Ecosun panelen en is daarom niet te gebruiken. Bij ons krijgt u een topkwaliteit voetsteun die sterk is en duurzaam. Met een fijne afwerking zal deze voetsteun een lange tijd meegaan. Deze universele voetsteun is eenvoudig te monteren en zal uw infrarood panelen perfect op hun plaats houden. Bovendien is deze voetsteun veilig en betrouwbaar. U kunt er zeker van zijn dat uw panelen op de juiste plaats blijven staan.

infrarood verwarmingspaneel 300 Watt 60x60cm bedienbaar via app (WIFI) en ledverlichting via app te bedienen, licht.

Deze infrarood verwarmingspanelen van 2HEAT bieden een eenvoudig en duurzaam alternatief voor traditionele centrale verwarming. Het infraroodverwarmingspaneel heeft een vermogen van 300 Watt en is 60x60 cm groot. Het paneel is voorzien van ledverlichting die te bedienen is via een app. Met deze app kun je het vermogen van het verwarmingspaneel ook instellen. Je kunt de verlichting ook dimmen en de kleur aanpassen aan je stemming. De 2HEAT 300W infrarood stralingspanelen zijn energiezuinig en produceren meer warmte dan andere verwarmingsoplossingen. Het infraroodverwarmingspaneel is gemaakt van een speciale, hoogwaardige aluminiumlegering met een gepolijste afwerking en een modern en elegant design. Het paneel heeft een lange levensduur en is eenvoudig te installeren. Bovendien is het paneel geschikt voor binnen en buiten.

J&J™ Infrarood paneel voetstuk Steunen Los.

Met de J&J™ Infrarood paneel voetstukken steunen los kun je je infraroodpaneel overal neerzetten waar je maar wilt. De voetstukken zijn gemaakt van stevig staal en zijn stevig genoeg om een infraroodpaneel te dragen. De voetstukken zijn voorzien van een anti-slip coating waarmee je ervoor zorgt dat je infraroodpaneel niet kan verschuiven. De voetstukken zijn ook voorzien van een handig snelsluitmechanisme waarmee je gemakkelijk en snel je infraroodpaneel kan installeren. De voetstukken zijn universeel ontworpen en kunnen met de meeste infraroodpanelen gebruikt worden. Daarnaast zijn de voetstukken ook verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je de juiste maat voor je infraroodpaneel kan kiezen. Met deze voetstukken kan je je infraroodpaneel gemakkelijk verplaatsen en plaatsen. De voetstukken zijn ook eenvoudig te installeren. Je hoeft alleen de voetstukken aan de infraroodpaneel te bevestigen, en je bent klaar.

Vraag en antwoord over de infrarood panelen

De best geteste infrarood paneel voor ons is Silvergear Infrarood Paneel Verwarming Elektrisch Vouwbaar 50 x 100 cm 3 Warmtestanden Extra Lang Snoer.. Deze infrarood paneel scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede infrarood panelen. 

Als je de door jou gewenste infrarood paneel hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen infrarood paneel kopen.

Afsluiting: beste infrarood paneel

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle infrarood panelen met elkaar te vergelijken. De infrarood panelen vergelijken was niet eenvoudig maar op deze manier kunnen wij jou wel helpen aan een goede infrarood paneel. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke infrarood paneel beste getest is voor jou, vergelijk de infrarood panelen dan nogmaals voor jezelf en kies de infrarood panelen die de producteigenschappen hebt die jij zoekt.

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een infrarood paneel vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen infrarood panelen, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022