Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste hakmolens - Uitgebreide reviews hakmolens 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Picture of Laura

Laura

Aan het hakken met de hand? Je kunt beter een hakmolen aanschaffen! Doordat je met een hakmolen veel tijd en moeite kunt besparen, is het een populaire keuze in vele keukens. Maar welke hakmolen is het beste? Daarom presenteren we je hier een lijst met de Top 10 meest populaire hakmolens, samengesteld door onze experts. Laat je inspireren en vind de hakmolen die bij jou past!

De meest geschikte hakmolen voor jezelf vinden is niet altijd even makkelijk. Er zijn verschillende webwinkels en aanbieders die veel verschillende hakmolens verkopen. Wij van lekkerwonenblog.nl zijn daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan onderzoeken welke hakmolens als beste uit onze vergelijking komen.

Voor ons is het belangrijk dat we alleen maar goede hakmolens aanprijzen en dat we de vele hakmolens zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren deskundigen zodat alles zakelijk wordt onderzocht. Op die manier kunnen we de top 10 met de beste hakmolens opstellen.

Top 10 hakmolens van 2024

Voordat je weet of een hakmolen een goede hakmolen is moeten we de hakmolens eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de hakmolens op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar de hakmolens als geheel en de diverse producteigenschappen. De onderstaande punten zijn hierin erg belangrijk:

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Extra opties
  • Levensduur
  • Ervaringen van eerdere consumenten


Dit zijn enkele zaken waar onze ervaren deskundigen naar kijken. Op die manier kunnen we de beste hakmolens aanbieden. Een goede hakmolen vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 te bekijken wordt dit wel een stuk makkelijker. Lees snel verder om de beste hakmolen te vinden voor jou of iemand anders.

  1. hakmolen

Inhoudsopgave

Hoe vind je nu de beste hakmolen?

De hakmolen ervaringen van andere consumenten zijn een zeer groot onderdeel van de hakmolens test van onze deskundigen. Wanneer de ervaringen van eerdere consumenten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de deskundigen al snel geneigd om naar andere hakmolens te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat andere consumenten zeggen. 

Consumenten die eerder een hakmolen hebben gekocht laten vaak in een review achter wat ze van de hakmolen vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de hakmolen test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de hakmolen goed is.

Top 10 hakmolens

KitchenAid Mini Hakmolen 830ML 5KFC3516EAC Amandelwit.

De KitchenAid Mini Hakmolen 830ML 5KFC3516EAC Amandelwit is een veelzijdige keukenhulp die ideaal is voor al je dagelijkse kooktaken. Hij is uitgerust met een pulseerstand en twee snelheden die je helpen je ingrediënten in verschillende groottes te hakken. De stille motor garandeert een soepel gebruik, terwijl de antislipvoetjes ervoor zorgen dat je hakmolen stevig op je aanrecht blijft staan. Met deze compacte minifoodprocessor kun je gemakkelijk vers fruit, rauwe groenten, noten en gekookte peulvruchten vermalen. Met de 3,5 liter grote kom kun je grote hoeveelheden ingrediënten tegelijk verwerken, zodat je klaar bent voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Hij is ook eenvoudig schoon te maken, dankzij het afneembare mes en het afneembare deksel. De KitchenAid Mini Hakmolen 830ML 5KFC3516EAC Amandelwit is het perfecte hulpmiddel voor het maken van gerechten voor jou en je gezin.

KitchenAid Mini Hakmolen 830ML 5KFC3516EOB Onyx.

De KitchenAid Mini Hakmolen 830ML 5KFC3516EOB Onyx is een innovatief kookapparaat dat u voorziet van alle dagelijkse taken. Met een pulseerstand en twee verschillende snelheden kunt u elk ingrediënt, of het nu gaat om vers fruit, rauwe groenten, noten of gekookte peulvruchten, precies zo fijn of grof hakken zoals u wenst. Het handige design van deze minifoodprocessor past gemakkelijk op elk aanrecht en is geschikt voor het bereiden van kleine porties. Met de stevige antislipbasis heeft u volledige controle over het kookproces. U kunt de machine ook gemakkelijk reinigen door het deksel, de beker en de hakmesjes af te wassen in de vaatwasser. Geniet van een krachtige prestatie dankzij de krachtige motor, waarmee u in een handomdraai een heerlijke maaltijd bereidt.

KitchenBrothers Hakmolen Food Chopper Elektrisch 2 Snelheden 300 W 1,8 L RVS Kom.

Met de KitchenBrothers hakmolen maak je kookprocessen een stuk gemakkelijker. Met 300W vermogen en een vierdubbel hakmes kun je ingrediënten in een handomdraai fijnhakken. De kom is gemaakt van roestvrij staal, waardoor deze praktisch onbreekbaar is. Daarnaast heeft deze hakmolen een transparante deksel waardoor je precies ziet hoe fijn de ingrediënten worden gesneden. Met de KitchenBrothers hakmolen kun je binnen no-time een gezonde en smakelijke maaltijd op tafel zetten. Deze hakmolen is ideaal voor het snel en precies fijnhakken van groenten, vlees, kruiden en noten. De 2 verschillende snelheden geven je de vrijheid om te kiezen hoe fijn je ingrediënten gemalen worden. Dankzij de KitchenBrothers hakmolen creëer je in een mum van tijd een heerlijke maaltijd. Met deze hakmolen maak je kookprocessen een stuk gemakkelijker. Door het grote vermogen en zijn vierdubbel hakmes, verandert de ingrediënten in een handomdraai in een fijn gehakte massa. De RVS-kom is praktisch onbreekbaar en de transparante deksel geeft je een goed overzicht van het proces. Met de KitchenBrothers hakmolen maak je kookprocessen een stuk gemakkelijker en kun je binnen no-time een MasterChef-waardige maaltijd op tafel zetten.

Tomado TCH2001B Hakmolen 360 ml 2 RVS messen 400 watt Snijdt, hakt en mixt.

Met de Tomado TCH2001B hakmolen heb je al je ingrediënten binnen no-time fijn gemalen of gehakt. Deze multifunctionele keukenhulp is uitgerust met 2 RVS messen, een 360 ml-beker en een krachtige 400 watt motor. Met de startknop is de hakmolen heel eenvoudig te bedienen. Houdt de knop ingedrukt om de messen te laten draaien en de ingrediënten te malen. Dankzij de losse onderdelen is de hakmolen gemakkelijk schoon te maken, je kunt deze bijvoorbeeld in de vaatwasser doen. Of je nu een stevige saus wilt maken of een lichte smoothie, met de Tomado TCH2001B hakmolen is alles mogelijk.

Mensen kiezen ook voor:

COOK-IT Hakmolen Elektrisch Glazen 2L Kom XL 500W Extra Sterk.

De COOK-IT Hakmolen Elektrisch Glazen 2L Kom XL 500W Extra Sterk is een innovatief en multifunctioneel apparaat dat perfect is voor iedereen die graag heerlijk eten bereidt. Deze krachtige en kwaliteitsvolle hakmolen is voorzien van een 500W motor, waarmee je hard en zacht voedsel in een mum van tijd kunt fijnhakken. Het heeft een extra sterk glazen kom van 2 liter, waar alle ingrediënten in gemakkelijk kunnen worden gegooid. Deze hakmolen heeft verschillende snijbladen en messen die je kunt gebruiken om je ingrediënten te snijden, hakken, mixen of pureren, afhankelijk van je behoeften. Bovendien is het apparaat voorzien van veiligheidssloten, waardoor het onmogelijk is de hakmolen te starten als de kom niet correct is geplaatst. Zo kun je altijd met een gerust hart je voedsel fijnhakken. Het is een zeer gemakkelijk te reinigen apparaat, als je klaar bent met fijnhakken hoef je alleen maar de kom en de messen af te spoelen onder de kraan, en de hakmolen is klaar voor de volgende keer. Met de COOK-IT Hakmolen Elektrisch Glazen 2L Kom XL 500W Extra Sterk kun je ook verschillende sauzen of dressings maken, smoothies, cocktails, soepen, hummus, pesto, guacamole en veel meer. Het is een handig en multifunctioneel apparaat dat je keuken een stijlvolle upgrade geeft.

Kenwood CHP61.000WH Hakmolen.

De Kenwood CHP61.000WH hakmolen heeft een extra veiligheidsvergrendeling waardoor de chopper pas werkt als deze goed gesloten is. Daarnaast is deze hakmolen makkelijk te reinigen en is hij voorzien van een antiaanbaklaag. Ook is de hakmolen voorzien van een grote opening met een anti-klepprofiel waardoor het gemakkelijk is om ingrediënten toe te voegen. Met deze Kenwood CHP61.000WH hakmolen is snijden, hakken en mengen een fluitje van een cent. Deze unieke combinatie van stijl, kwaliteit en veelzijdigheid maakt de Kenwood CHP61.000WH een must-have in elke keuken.

SADU Kitchen Groentesnijder met trekkoord Uiensnijder Uienhakker.

Met de SADU Kitchen Groentesnijder met trekkoord Uiensnijder Uienhakker kun je eenvoudig en snel alle soorten groenten, noten, fruit en kruiden snijden, hakken en malen. Je kunt hiermee een heleboel groenten tegelijkertijd snijden en deze gemakkelijk verplaatsen. Met de stevige trekkoord, die aan de zijkant van het apparaat is bevestigd, kun je het apparaat gemakkelijk openen en sluiten. De verwijderbare bak is gemaakt van roestvrij staal en is bijzonder eenvoudig te reinigen. Het apparaat heeft ook een speciale uiensnijder, die je kunt gebruiken om uien in kleine stukjes te snijden. Met de uienhakker kun je de stukjes vervolgens gemakkelijk vermalen. De messen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en de messen zijn gemakkelijk te verwijderen voor een gemakkelijke reiniging. De SADU Kitchen Groentesnijder met trekkoord Uiensnijder Uienhakker is een handige keukenhulp die je in geen enkele keuken mag missen.

Moulinex Chopper Moulinette DPA141 Hakmolen.

Met de Moulinex Moulinette DPA141 hak je elk soort ingrediënt moeiteloos. Deze efficiënte en krachtige hakmolen van 1000W heeft een handig 1-2-3-systeem en is uitgerust met een grote doorzichtige kom van 330 g. Hierdoor kun je de maalgraad nauwlettend in de gaten houden. Of je nu uien, look, fijne kruiden, vlees, okkernoten, kaas of groenten wilt hakken, met de Moulinex Moulinette is het een eitje. Het handige 1-2-3-systeem maakt het mogelijk om alle soorten ingrediënten moeiteloos te hakken. De Moulinex Moulinette DPA141 is ontworpen voor dagelijks gebruik. Het is makkelijk te reinigen, want de kom, de arm en de mesjes zijn vaatwasmachinebestendig. Bovendien is deze hakmolen uitgerust met een veiligheidsklep die voorkomt dat de kom of arm loskomt tijdens het gebruik. Dankzij deze klep kan je de hakmolen met vertrouwen gebruiken. Geniet van een snelle en eenvoudige manier van hakken met de Moulinex Moulinette DPA141!

Cecotec Elektrische Hakmolen Alle etenswaren Titanium messen 1L.

De Cecotec Elektrische Hakmolen Alle etenswaren Titanium messen 1L is de perfecte keuze wanneer je de beste resultaten wilt hebben. De hakmolen is uitgerust met twee messen in titanium, die zorgen voor een perfecte maalresultaat. De messen zijn gemaakt van titanium, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Daarnaast heeft de hakmolen een vermogen van 2.000 watt, waardoor je alle ingrediënten makkelijk en snel kan vermalen. De Cecotec Hakmolen heeft een inhoud van 1 liter, waardoor je kleine of grote hoeveelheden ingrediënten kan vermalen in één keer. Daarnaast is de hakmolen eenvoudig te bedienen met de aan/uit schakelaar en heeft het apparaat een veiligheidsknop. Met deze hakmolen kun je de ingrediënten moeiteloos en zorgvuldig vermalen, zodat je de beste resultaten krijgt.

Tefal 5 Second Chopper Hakmolen 900 ml Incl. 4 accessories.

De Tefal 5 Second Chopper Hakmolen 900 ml is speciaal bedoeld om je te helpen bij het versnipperen van alle soorten ingrediënten. Deze hakmolen is uitgerust met een gepatenteerde boost-functie en ultra-resistente RVS messen die je resultaten in een mum van tijd garanderen. Het handige stukje keukengerei is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar heeft ook geen stroom of stekker nodig, waardoor het extra duurzaam is. De hakmolen wordt geleverd met 4 verschillende accessoires. Met de schilmes kun je bijvoorbeeld kleine blokjes kaas of groenten maken. De kleine hakmolen is ideaal voor het fijnmalen of versnipperen van kruiden, noten of specerijen. De grove hakmolen is ideaal voor het vermalen van bijvoorbeeld uien, pepers of kippenbouten. Met de mixer kun je snel en eenvoudig dressings of dips maken, terwijl je met de ijs-crusher heerlijk gecrusht ijs kunt maken.

Veelgestelde vragen over de hakmolens

De best geteste hakmolen voor ons is KitchenAid Mini Hakmolen 830ML 5KFC3516EAC Amandelwit.. Deze hakmolen scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede hakmolens. 

Als je de door jou gewenste hakmolen hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen hakmolen kopen.

Ons slotwoord over de beste hakmolens

Onze experts van lekkerwonenblog.nl hebben hun best gedaan om de vele verschillende hakmolens met elkaar te vergelijken. De hakmolens vergelijken was een uitgebreid onderzoek waarbij we jou hopelijk hebben geholpen een goede hakmolen te vinden. Onze top 10 bestaat uit 10 goede hakmolens, zoo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal zeker weet welke hakmolen als beste getest is voor jou, vergelijk de hakmolens dan nogmaals goede voor jezelf en kies de hakmolens die de producteigenschappen hebt die jij belangrijk vindt. 

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een hakmolen vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen hakmolens, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Picture of Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022