Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste boxsprings - Uitgebreide Test 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Picture of by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

Dit artikel zal je alles vertellen over de 10 beste boxspring producten waaruit je kunt kiezen. Ben je op zoek naar de perfecte boxspring om je nachtrust te verbeteren? Aarzel dan niet langer en lees onze top 10 boxspring producten. Met een uitgebreid inzicht over unieke eigenschappen, comfortniveau, prijs-kwaliteitverhouding en meer, weet je precies wat te verwachten van elke aangedragen boxspring. Na deze uiteenzetting kun je gemakkelijker een weloverwogen keuze maken.

De beste boxspring vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse boxsprings verkopen.
Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke boxsprings als beste getest zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede boxsprings aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste boxsprings samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste boxsprings van 2024

Voordat je weet of een boxspring een goed product is moeten we de boxsprings eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de boxsprings op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste boxsprings aanbieden. Een goede boxspring vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste boxspring te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Slaapkamer
  2. boxspring

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste boxspring: "Een vergelijkende aanpak"

De boxspring ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een boxspring hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de boxspring vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de boxspring test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de boxspring goed is.

Top 10 beste boxsprings

Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella

Na het plaatsen van de bestelling van de Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella 90x200 Incl. Hoofdbord + Matras Antraciet, ontvangt u van ons een mail met daarin het verzoek om voorkeursdata voor de bezorging aan ons door te geven. Wij zullen de bezorging plannen aan de hand van de door u opgegeven data, waarna u een bevestiging ontvangt. Een dag voor de geplande bezorgdatum krijgt u hierover bericht, waarbij wij u een tijdvak geven waarin de bezorgers de boxspring komen afleveren. De bezorgers leveren de boxspring tot aan de drempel van uw begane grond. De Beddenleeuw Isabella Boxspring Bed is voorzien van een stijlvol antraciet kleurig hoofdbord en een 7-zone pocketvering matras. Deze boxspring bed is gemaakt met een ijzersterke constructie en een gecoate afwerking, zodat u jarenlang van uw bed kunt genieten. Deze boxspring bed heeft een comfortabel en sterk onderstel dat is uitgerust met een traploos instelbaar hoofdeinde. Daarnaast is deze Boxspring voorzien van een uitstekende luchtcirculatie, waardoor het bed stofvrij en fris blijft.

Fargasbedden Boxspring

De Fargasbedden® Boxspring 160x210 incl. thuismontage Complete set met matras Beige is een echte luxe aanvulling voor elke slaapkamer. De boxspring is gemaakt van hoogwaardige materialen en geproduceerd in Nederland. Deze comfortabele boxspring is 1.60m x 2.10m en heeft een roze kleur. Het geleverde set bestaat uit een hoofdbord, een 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4 cm dik koudschuim topdekmatras. Hierdoor is het matras belastbaar tot 240kg. Dit product staat bekend om de goede ventilerende eigenschappen. Wilt u liever een luxer matras, dan is er de mogelijkheid om een traagschuim- of anti-allergeen bamboo topdekmatras te kiezen. De bezorging en montage wordt verzorgd door Fargasbedden®. Nadat u besteld heeft, wordt u binnen 1 werkdag gebeld door een medewerker om een leveringsafspraak met u in te plannen. U kunt kiezen uit een ochtend of middag afspraak, zodat u niet de hele dag hoeft te wachten. De medewerkers komen de boxspring geheel gratis bij u bezorgen en monteren en gaan pas weg wanneer u helemaal tevreden bent.

Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella

De Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella 140x200 Incl. Hoofdbord + Matras Antraciet Granietgrijs is een luxe boxspring met een onderschuim matras en een dikke comfortabele pocketvering matras. Het antraciet granietgrijs geeft de boxspring een tijdloos en elegant uiterlijk. U kunt kiezen uit verschillende soorten hoofdborden, waaronder meubelstof, stof en leer. De boxspring is verkrijgbaar in verschillende maten en biedt u een optimaal slaapcomfort. De Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella 140x200 Incl. Hoofdbord + Matras Antraciet Granietgrijs is een kwalitatief hoogwaardig product en wordt geleverd met een goede service. Na het plaatsen van de bestelling worden de voorkeursdata voor de bezorging aan ons doorgegeven, zodat de bezorging goed geregeld kan worden. Een dag voor de geplande bezorgdatum krijgt u bericht met daarin een tijdvak waarin de bezorgers de boxspring komen afleveren. Onze bezorgers leveren uw bestelling tot aan de drempel begane grond. De Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella 140x200 Incl.

Dreamhouse Marrakech Luxe Boxspring

De Marrakech boxspring van Dreamhouse® heeft een elegante en modieuze uitstraling die perfect past bij de meeste inrichtingen. De boxspring heeft een zwarte kleur met een meegeleverd hoofdbord in dezelfde kleur en de zijkanten zijn meegestoffeerd voor een algehele look. Bovendien is het matrasframe bij aankoop al gemonteerd in de fabriek, waardoor je hem direct uit de doos kunt opzetten. Daarnaast is de boxspring voorzien van een geïntegreerd gasveermechanisme dat zorgt voor gebruiksvriendelijkheid. De twee (2) onderboxen hebben een hoogte van 30 centimeter en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Kortom, de Marrakech boxspring biedt een elegantie en comfort dat perfect aansluit bij jouw slaapkamer. De Marrakech boxspring is de perfecte manier om de perfecte nachtrust te behalen en tegelijkertijd je slaapkamer een luxueuze en elegante look te geven. Het Bonell matras met de 5 comfortzones zorgt ervoor dat je lichaam volledig ondersteund wordt, terwijl de dubbel gewatteerde tijk voor ultieme comfort zorgt.

Mensen kiezen ook voor:

Boxspring Basic

De Boxspring Basic is een luxueuze boxspring die de perfecte combinatie biedt van comfort en kwaliteit. Het 180x200 cm matras is van pocketvering gemaakt, waardoor het optimaal ondersteuning biedt en daarnaast een hoog ligcomfort. De box is hard, waardoor de stevigheid gegarandeerd is. Tevens wordt er een topmatras meegeleverd, waardoor de boxspring nog meer comfort biedt. Het hoofdbord is van stof gemaakt in de kleur antraciet en is voorzien van 12 poten. Het ontwerp van de Boxspring Basic maakt het een waardevolle aanvulling voor elk slaapkamerinterieur. De zeer gebruiksvriendelijke en duurzame materialen zorgen ervoor dat de boxspring een lange levensduur heeft. Met de Boxspring Basic maakt u uw slaapkamer helemaal af, voor een optimale nachtrust en een luxueuze uitstraling.

Fargasbedden® Boxspring

De Fargasbedden® Boxspring 140x200 incl. thuismontage Complete set met matras is gemaakt van hoogwaardige materialen in Nederland. Deze comfortabele boxspring heeft een afmeting van 1.40m x 2.00m en is verkrijgbaar in zwart. Inbegrepen bij de boxspring is een hoofdbord, een 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4 cm dik koudschuim topdekmatras. Het matras is belastbaar tot 240 kg waardoor uw lichaam een betere ondersteuning krijgt. Pocketvering matrassen staan bekend om hun goede ventilerende eigenschappen. U kunt voor een luxer matras of een traagschuim- of anti-allergeen bamboo topdekmatras ook kiezen tegen meerprijs. Bij bestelling wordt u binnen 1 werkdag gebeld door een medewerker voor het plannen van de levering en de montage. Onze medewerkers komen dan bij u langs om de boxspring gratis bij u te bezorgen en te monteren. Zij gaan pas weg wanneer u helemaal tevreden bent met het geleverde. De boxspring is gemaakt in twee onderboxen van 70cmx200cm, een hoofdbord van 140cm, een hele matras van 140cmx200cm en een topper van 140cmx200cm.

Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella

De Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella is een luxe en modern bed dat uw slaapkamer naar een hoger niveau tilt. Met deze boxspring komt uw slaapkamer helemaal tot leven. Deze boxspring is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en heeft een gitzwarte kleur. Met een breedte van 140 cm en een lengte van 200 cm is het een comfortabel bed dat uw slaapkamer naar een nieuw niveau tilt. Naast de boxspring wordt ook een hoofdbord en matras geleverd, zodat u direct kunt genieten van een goede nachtrust. Het bed is geheel vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te monteren. U kunt er zeker van zijn dat u hier jarenlang van zult genieten. Met deze boxspring slaapt u heerlijk en krijgt u elke ochtend de energie die u nodig heeft om de dag aan te gaan. De beddenleeuw boxspring is voorzien van een verstelbaar systeem waarmee u de stevigheid van het bed kunt aanpassen. Ook kunt u het bed gemakkelijk verplaatsen als u uw interieur wilt veranderen. Met dit bed kunt u heerlijk genieten van een comfortabele nachtrust.

Boxspring bed Malaga

De boxspring set Malaga 160x200cm is een prachtige en stijlvolle slaapoplossing met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze boxspring set is compleet met vaste matrassen en een topper, waardoor hij helemaal klaar is om je slaapkamer mee op te vrolijken. Met zijn strakke, grijze stofstructuur en het stikpatroon verdeeld in vier rechthoekige blokken, is deze boxspring een echte eyecatcher. Maar ook qua comfort is deze boxspring een toppertje. De dikke hoofdbord en de grote opbergruimte onder de vaste matras zorgen voor een goede nachtrust. Deze boxspring is eveneens licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk verplaatst kan worden. Daarnaast heeft deze boxspring een stevige constructie, waardoor hij lang meegaat. Met deze boxspring set Malaga kan je dus rekenen op een heerlijk comfort, een stijlvolle afwerking en optimaal slaapgenot.

Fargasbedden® Boxspring

De Fargasbedden® Boxspring 180x200 incl. thuismontage Complete set met matras is een hoogwaardig product dat in Nederland wordt geproduceerd. Deze boxspring biedt het comfort dat je zoekt, met een afmeting van 1.80m x 2.00m, in de kleur Zwart. Deze boxspring is geleverd met een hoofdbord, een 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4cm dik koudschuim topdekmatras. Deze combinatie is belastbaar tot 240kg en biedt een betere ondersteuning voor je lichaam. Pocketvering matrassen staan bekend om hun goede ventilatie. Als je liever een luxer matras wilt, kan je tegen meerprijs kiezen voor een traagschuim- of anti-allergeen bamboo topdekmatras. Wanneer je besteld hebt, word je binnen 1 werkdag gebeld door een medewerker om een leveringsafspraak in te plannen. Onze medewerkers komen dan voor de ochtend of de middag langs om de boxspring bij je te bezorgen en te monteren. De verpakking bestaat uit 2x onderboxen 90cmx200cm, 1x Hoofdbord 180cm, 2x matrassen 90cmx200cm en 1x topper 180cmx200cm.

Fargasbedden® Boxspring

De Fargasbedden® Boxspring 160x200 incl. thuismontage Complete set met matras is van een hoge kwaliteit en wordt geproduceerd in Nederland. Deze luxe boxspring, van 1.60m x 2.00m, kleur Zwart, wordt geleverd met een 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4 cm dik topdekmatras van koudschuim. Hierdoor is het matras belastbaar tot 240kg en biedt het de beste ondersteuning voor je lichaam. De pocketvering matrassen staan bekend om hun goede ventilerende eigenschappen. Mocht je liever een luxere matras, een traagschuim- of een anti-allergene bamboo topdekmatras willen, dan kun je deze tegen meerprijs aanschaffen. Wanneer je de matras hebt besteld, word je binnen 1 werkdag gebeld door een medewerker om een afspraak te maken voor de levering. Wij begrijpen dat je niet de hele dag thuis wilt zijn, daarom plannen wij per dagdeel in. Onze medewerkers komen dan in de ochtend of de middag bij je langs om de boxspring gratis bij je te bezorgen en te monteren. Ze gaan pas weg als je helemaal tevreden bent.

Vraag en antwoord over de boxsprings

De best geteste boxspring voor ons is Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella . Deze boxspring scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede boxsprings. 

Als je de door jou gewenste boxspring hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen boxspring kopen.

Afsluiting: beste boxspring

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle boxsprings met elkaar te vergelijken. De boxsprings vergelijken was niet eenvoudig maar op deze manier kunnen wij jou wel helpen aan een goede boxspring. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke boxspring beste getest is voor jou, vergelijk de boxsprings dan nogmaals voor jezelf en kies de boxsprings die de producteigenschappen hebt die jij zoekt.

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een boxspring vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen boxsprings, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Picture of Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022