Search
Close this search box.

Top 10 beste lattenbodems - Uitgebreide Test 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

Geniet je liever van een comfortabel matras in plaats van je te vermoeien met het zoeken naar een comfortabele lattenbodem? Dan hebben we goed nieuws: Wij hebben de meest optimale lattenbodems uitgezocht met de beste reviews, zodat jij kunt genieten van een zachte, verkoelende ervaring. Bekijk onze lijst met de 10 beste lattenbodem producten en kies gemakkelijk een lattenbodem die bij jou past. Je kunt er vanop aan dat al deze producten voldoen aan je wensen en behoeften, wat op zijn beurt leidt tot een optimale nachtrust.

De beste lattenbodem vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse lattenbodems verkopen.
Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke lattenbodems als beste getest zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede lattenbodems aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste lattenbodems samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste lattenbodems van 2024

Voordat je weet of een lattenbodem een goed product is moeten we de lattenbodems eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de lattenbodems op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste lattenbodems aanbieden. Een goede lattenbodem vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste lattenbodem te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Slaapkamer
  2. lattenbodem

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste lattenbodem: "Een vergelijkende aanpak"

De lattenbodem ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een lattenbodem hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de lattenbodem vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de lattenbodem test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de lattenbodem goed is.

Top 10 beste lattenbodems

Beter Bed Bossflex 400 Lattenbodem

De lattenbodem Bossflex 400 is speciaal ontwikkeld voor een comfortabele slaap en biedt een stevig ondersteuning. Een grote verscheidenheid aan comfortzones zorgt voor extra comfort. Deze lattenbodem is geschikt voor matrassen met een dikte van maximaal 24 cm. De lattenbodem Bossflex 400 van Beter Bed is een ideale keuze als je graag een comfortabele nachtrust wilt hebben. De lattenbodem is gemaakt van beukenhout en is voorzien van een stevig ondersteunend frame. Het frame is voorzien van comfortzones waarmee je extra comfort kunt creëren. Met deze lattenbodem kun je matrassen van maximaal 24 cm dik gebruiken. De Bossflex 400 is eenvoudig te verstellen naar verschillende standen voor ultiem comfort. De framehoogte is verstelbaar voor een optimaal slaapcomfort en je kunt kiezen uit verschillende verstelbare comfortzones. Hiermee kun je de lattenbodem perfect aanpassen aan je persoonlijke slaapvoorkeuren. Deze lattenbodem is ideaal als je de perfecte balans tussen ondersteuning en comfort zoekt.

Beter Bed Bossflex 400 Lattenbodem

De Beter Bed Bossflex 400 lattenbodem Vlak Comfortzones 80x200 cm Naturel is een perfecte combinatie van stevigheid en comfort. De lattenbodem is gemaakt van stevig beukenhout dat stevigheid en duurzaamheid garandeert. Het kernframe is versterkt met metalen elementen die zorgen voor extra stevigheid. De lattenbodem is ontworpen met Comfortzones die het lichaamsgewicht gelijkmatig verdelen en zo een aangenaam ligcomfort garanderen. Het slaapoppervlak is afgewerkt met een naturel beuken beits wat een warme, levendige uitstraling geeft. De lattenbodem is geschikt voor een matras van maximaal 80x200 cm en heeft een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg. Met de Beter Bed Bossflex 400 lattenbodem Vlak Comfortzones 80x200 cm Naturel bent je verzekerd van een optimaal ligcomfort.

Flex Basic Lattenbodem

Deze Flex Basic Lattenbodem Bedbodem van 90x200cm Beukenhout is een kwalitatief hoogwaardig product, gemaakt van duurzaam beukenhout. Het stevige frame biedt genoeg ondersteuning, waardoor je goed en comfortabel ligt. De lattenbodem is voorzien van 25 verstelbare latten waardoor je zelf je slaaphouding kunt bepalen. Deze lattenbodem is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Deze Flex Basic Lattenbodem Bedbodem van 90x200cm Beukenhout geeft je de beste kwaliteit rust. Het beukenhout is sterk en duurzaam, waardoor de bedbodem jarenlang meegaat. Daarnaast heeft de bedbodem een klassieke uitstraling wat perfect past bij elk type interieur. De lattenbodem is eenvoudig te monteren en biedt een optimale slaapomgeving. Met deze lattenbodem maak je jouw bed compleet, zodat je elke nacht heerlijk kunt uitslapen.

Lattenbodem

NO DESCRIPTION

Mensen kiezen ook voor:

Flex Super Comfort Lattenbodem

De Flex Super Comfort Lattenbodem is gemaakt van beukenhout, wat bekend staat om zijn hoge sterkte en duurzaamheid. De lattenbodem is verkrijgbaar in een standaard formaat van 90x200 cm, wat perfect past bij de meeste bedden. De lattenbodem is ook voorzien van een luchtig en ademend comfort, waardoor je slaap een stuk aangenamer wordt. De Flex Super Comfort Lattenbodem biedt een unieke combinatie van comfort, sterkte en duurzaamheid. Het beukenhout is met de hand gesneden en bewerkt, waardoor je ervan verzekerd bent dat je niet alleen een lattenbodem krijgt die je perfecte nachtrust ondersteunt, maar ook een die langer meegaat dan je gemiddelde lattenbodem. De extra dubbele latten en schokdempers maken de lattenbodem compleet, waardoor je een stevige ondersteuning krijgt die je in slaap helpt vallen en je slaap comfortabel houdt.

Potenset

De Potenset staal 1 persoons lattenbodem,in breedte en hoogte verstelbaar is een robuust en slank product dat zorgt voor een goede ondersteuning van uw matras. De poten staan naar binnen, waardoor ze aan de zijkant van het bed niet zichtbaar zijn. Bovendien voorkomt deze Potenset kraken van uw bed en staat het altijd waterpas. Met behulp van het verstelmechanisme kunt u de lattenbodem eenvoudig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren, waardoor u een optimaal comfort krijgt. De Potenset is gemaakt van stevig staal dat weerbestendig is en dus jarenlang meegaat. Daarnaast is deze lattenbodem ook verkrijgbaar in een 2-persoonsuitvoering, zodat ook uw partner in comfort kan slapen. Kortom, met de Potenset staal 1 persoons lattenbodem,in breedte en hoogte verstelbaar krijgt u een robuust product dat zorgt voor een optimaal comfort en jarenlang meegaat.

InnovaGoods Nachtkastje

De InnovaGoods Nachtkastje Universeel Bedschap Plankje voor aan bed is een handig accessoire voor het gemakkelijk en snel neerleggen en opladen van je mobiele apparaten, zoals je smartphone, tablet of andere technologie. De plank kan eenvoudig aan je bed worden bevestigd, zonder dat hierbij extra gereedschap nodig is. Daarnaast is het plankje ook ideaal voor het plaatsen van andere voorwerpen, zoals je horloge, boek of bril, zodat je deze binnen handbereik hebt. Het InnovaGoods Nachtkastje Universeel Bedschap Plankje voor aan bed is perfect voor gebruik tijdens het reizen, omdat de plank eenvoudig op te bergen is en perfect past in je koffer of tas. Daarnaast is het plankje ook praktisch als je thuis bent, omdat je er gemakkelijk je smartphone, tablet of andere apparaten op kunt neerleggen en opladen. Het plankje is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor het een stevige en veilige ondergrond biedt voor je apparaten.

Relaxdays Bed organizer

De Relaxdays bed organizer is een geweldige oplossing voor het opbergen van kleine voorwerpen aan het voeteneinde van je bed. De zes vakken bieden voldoende ruimte om allerlei kleine items op te bergen. Met dit accessoire heb je bijvoorbeeld je boek, telefoon, oplader of zakdoekjes altijd binnen handbereik. Gemaakt van stevig vilt, blijft de organizer altijd goed zitten tussen het matras en lattenbodem dankzij het klittenband. En het zachte vilt beschermt tevens je display tegen krassen. De Relaxdays bed organizer is ook een praktische oplossing voor in de woonkamer. Je kan de organizer gebruiken om de afstandsbediening, tv-gids en lekkere snacks in op te bergen. De organizer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het kunt afstemmen op de stijl van je interieur. Met deze bed organizer heb je altijd een nette en opgeruimde slaapkamer.

Okin afstandsbediening bedraad boxspring

Deze Okin afstandsbediening bedraad boxspring is het perfecte product voor uw slaapkamer. Met de 5 pins stekkeraansluiting past het op alle latten- en boxspringbedden en werkt het altijd. De afstandsbediening heeft 6 knoppen voor het verstellen van de hoofd- en voetdeel, evenals een 5-polige kabelstekker voor het bedienen van de Okin/Dewert-motoren. Daarnaast heeft het een ophanghaak aan de achterkant, zodat je de afstandsbediening gemakkelijk op kunt hangen. Deze afstandsbediening is zwart van kleur en is een origineel onderdeel van Okin/Dewert. De afstandsbediening is ideaal als vervanging voor een versleten afstandsbediening. Met deze afstandsbediening heb je alle gemakken binnen handbereik. De 6 knoppen geven je de mogelijkheid om het hoofd- en voetdeel te verstellen, waardoor je altijd een comfortabele slaaphouding kunt vinden. Ook de 5-polige kabelstekker geeft je de mogelijkheid om het hoofd- en voetdeel te bedienen met twee Okin/Dewert-motoren.

EasyBedden Dual Actuator Universeel Motor

De EasyBedden® Dual Actuator Universeel Motor voor boxspring is een draadloze motor met een enorme kracht van 6000 Newton. De motor verstelt het hoofd- en voeteinde van de boxspring, lattenbodem of bed, en heeft een capaciteit van 130 kilo per motor. Hierdoor kun je het hoofd- en voeteinde eenvoudig verstellen, zonder inspanning. De motor is voorzien van een afstandsbediening en batterij die al inclusief zijn. De behuizing is verkrijgbaar in zowel wit als zwart. De EasyBedden® Dual Actuator Universeel Motor voor boxspring is eenvoudig te installeren. De motor is gebruiksklaar en heeft een hartmaat afstand van 58,1cm. De motor is een Nederlands product en heeft daarom ook een standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Met deze motor kun je eenvoudig een elektrisch verstelbare boxspring of ander bed maken.

Vraag en antwoord over de lattenbodems

De best geteste lattenbodem voor ons is Beter Bed Bossflex 400 Lattenbodem . Deze lattenbodem scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede lattenbodems. 

Als je de door jou gewenste lattenbodem hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen lattenbodem kopen.

Afsluiting: beste lattenbodem

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle lattenbodems met elkaar te vergelijken. De lattenbodems vergelijken was niet eenvoudig maar op deze manier kunnen wij jou wel helpen aan een goede lattenbodem. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke lattenbodem beste getest is voor jou, vergelijk de lattenbodems dan nogmaals voor jezelf en kies de lattenbodems die de producteigenschappen hebt die jij zoekt.

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een lattenbodem vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen lattenbodems, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022