Search
Close this search box.

Top 10 beste video deurbellen - Uitgebreide Test 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

Heb je last van toegankelijke bezoekers aan je deur? Dan is het tijd voor een slimme upgrade met de top 10 video deurbellen die wij hebben geselecteerd! We hebben een gedetailleerde review gegeven van elke video deurbel, zodat jij gemakkelijk je keuze kunt maken. Van geavanceerde beveiliging tot stijlvolle designs, deze reviews zullen jou helpen een product te vinden dat perfect bij je past.

De beste video deurbel vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse video deurbellen verkopen.
Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke video deurbellen als beste getest zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede video deurbellen aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste video deurbellen samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste video deurbellen van 2024

Voordat je weet of een video deurbel een goed product is moeten we de video deurbellen eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de video deurbellen op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste video deurbellen aanbieden. Een goede video deurbel vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste video deurbel te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Veiligheid
  2. video deurbel

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste video deurbel: "Een vergelijkende aanpak"

De video deurbel ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een video deurbel hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de video deurbel vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de video deurbel test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de video deurbel goed is.

Top 10 beste video deurbellen

Video deurbel met camera

Met de Zedar video deurbel met camera en wifi verlies je nooit meer een bezoeker. De draadloze op accu werkende deurbel is eenvoudig te installeren, zowel draadloos als bedraad. De hoge kwaliteit 1080P camera neemt scherpe beelden op die je direct op je smartphone kunt bekijken. Ook de geluiden van de buitenkant hoor je dankzij de krachtige microfoon. De Zedar video deurbel met camera en wifi heeft een uniek kenmerk: een draadloze gong met T-ring geluid. Hierdoor hoef je niet meer bang te zijn dat je een bezoeker mist. De deurbel is verder voorzien van een 32GB SD-kaart waarmee je al je opgenomen beelden kunt opslaan. Bekijk de beelden van je bezoekers direct via de app en bepaal of je de deur open wilt doen. Nooit meer verrassingen achter de deur.

Housetrack Video Deurbel met Camera

Met de Housetrack Draadloze Videodeurbel ben je altijd op de hoogte van de bezoekers aan je deur. De 1080p HD-kwaliteit geeft je scherp beeld, zelfs in het donker. De batterij is waterbestendig en biedt een lange levensduur. En met de handige app kun je altijd zien wie er aanbelt, zelfs als je er niet bent. De Housetrack Videodeurbel met Camera en Wifi 1080p biedt je de mogelijkheid om op afstand te zien, horen en praten met bezoekers. Bewegingssensoren sturen je een melding op je telefoon als er beweging plaatsvindt bij de deur. Je krijgt ook een avondzicht met de 1080p HD-kwaliteit, zodat je alle details scherp kunt zien, zelfs als het donker is. Daarnaast is de batterij waterdicht, zodat je er langer van kunt genieten. En met de handige app kun je altijd op afstand zien wie er aanbelt, zelfs als je er niet bent. Kortom, de Housetrack Draadloze Videodeurbel biedt je een veilige en betrouwbare oplossing om je deur te bewaken. Je krijgt een real-time melding wanneer er bezoekers aanbellen, en je kunt altijd direct communiceren met hen.

Ring Video Deurbel

The Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad is an innovative, cutting-edge device that is perfect for any home. It is beautifully designed with a sleek and modern look, and is easy to install. The device offers a number of features to make your life easier, including a built-in motion sensor, two-way audio, and real-time video streaming. With the motion sensor, you can be alerted when someone is approaching your door, and you can also see who is there with the two-way audio and video streaming. You can even activate the built-in light for extra visibility. The Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad is designed to be highly secure, with encrypted data and password protection, so you can feel safe and secure in your home. Furthermore, the device is powered by a wired connection, so you don't have to worry about battery life or recharging. With the Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad, you can stay connected to your home with all the latest technology. The Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad is also incredibly easy to use. The device has a simple, intuitive interface that makes it easy to access the features you need. You can easily customize the settings to your liking to get the perfect view of the outside of your home. You can also set up notifications and alerts so you can be alerted when someone is at your door. With the Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad, you can stay in control of your home, no matter where you are. Plus, you can also connect the device to other Ring products and get the full home security experience. Whether you're at home or away, you can trust that the Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad will keep your home safe and secure.

Eufy by Anker Slimme Video Deurbel

De Eufy Video Doorbell is een slimme deurbel met een modern design. De deurbel is voorzien van een HD-camera met een kijkhoek van 140 graden, waardoor je geen detail over het bezoek mist. Ook heeft het een microfoon en luidspreker, waardoor je de bezoeker kunt horen en spreken. Met de Eufy Video Doorbell heb je altijd controle over je deur. De deurbel is voorzien van een batterij en is eenvoudig te monteren. Je verbindt het apparaat eenvoudig met je wifi-netwerk en stelt een bewegingssensor in die direct een melding stuurt naar je smartphone. Daarnaast heeft de deurbel een nachtmodus, waardoor je zelfs in het donker je deur kunt monitoren. De Eufy Video Doorbell is eenvoudig te bedienen met de EufyHome-app, waarmee je meldingen en live beelden van je deur kunt checken. Het apparaat is waterdicht, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn voor weersinvloeden. Met de Eufy Video Doorbell heb je altijd controle over je deur. De deurbel is voorzien van een batterij en is eenvoudig te monteren. Je verbindt het apparaat snel en eenvoudig met je wifi-netwerk.

Mensen kiezen ook voor:

Eufy by Anker Video Deurbel

De Eufy by Anker Video Doorbell HomeBase 2 is een draadloze deurbelset die een toegankelijke manier biedt om je huis te beveiligen. De deurbel heeft een slank en modern ontwerp die bij elke deur past. De set bevat een HomeBase 2 die je aan je router kunt koppelen. Je kunt de HomeBase 2 vervolgens verbinden met de deurbel, zodat je live video- en audiofeed kunt streamen. Met de Eufy Video Doorbell HomeBase 2 kun je je huis in de gaten houden met behulp van de meegeleverde Night Vision-functie. Dit geeft je de mogelijkheid om in het donker te zien wat er voor je deur gebeurt. De Eufy Video Doorbell HomeBase 2 heeft ook een anti-diefstalontwerp waardoor de deurbel moeilijk te verwijderen is. Bovendien is de deurbel waterdicht en bestand tegen extreme temperaturen. De deurbel komt ook met een geavanceerde bewegingssensor die je waarschuwt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De meegeleverde HomeBase 2 zorgt ervoor dat je een betrouwbare verbinding hebt met de deurbel, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er bij je huis gebeurt.

Ring Video Deurbel

De Ring Video Deurbel (2de generatie) is de perfecte oplossing voor een veilig huis. De deurbel is draadloos en kan eenvoudig worden geïnstalleerd op elke gewenste locatie. De 1080p HD-video van de deurbel biedt je een scherp en duidelijk beeld, zodat je altijd weet wie er aan de deur staat. De deurbel is voorzien van een venetiaanse brons afwerking, waardoor deze past bij elke woning. De deurbel is voorzien van verschillende functies, waaronder bewegingssensoren, twee-weg audio, privacystand en meer. Met de bewegingssensoren kun je zien wie er aan de deur staat zonder dat je je hoeft te bewegen. Met de twee-weg audio kun je met bezoekers praten vanuit je luie stoel. De privacystand zorgt ervoor dat je de deurbel zelf kunt uitschakelen wanneer je geen bezoek wilt ontvangen. Daarnaast is de deurbel voorzien van een nachtzichtfunctie, waarmee je ook 's nachts duidelijk kunt zien wie er aan de deur staat.

Ring Video Deurbel

De Ring Video Deurbel (2de generatie) doorbeldrukker biedt geavanceerde beveiliging en een ontwerp dat perfect bij je voordeur past. Geniet van een levendige, duidelijke HD-beeldkwaliteit met een breed kijkhoek van 180°. Het lage profiel zorgt voor een stijlvolle look die er geweldig uitziet in elke voordeur. De ingebouwde bewegingssensor registreert bewegingen in een straal van 5 meter, waardoor je direct een melding krijgt wanneer er iemand langs loopt. Zet je verstelbare bewegingszones in en ontvang alleen meldingen wanneer je dat wilt. De Ring Video Deurbel (2de generatie) is haarscherp en geeft je de voordelen van een helder HD-beeld, ook overdag en ‘s nachts. Je kunt vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Met de ingebouwde twee-weg audio kun je met je bezoekers praten zonder dat je de deur open hoeft te doen. Verbind de deurbel met je wifi-netwerk en bekijk de deurbelbeelden vanaf elk apparaat. Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat.

Ring Video Deurbel 3

Met de Ring Video Deurbel 3 Draadloze Deurbeldrukker 1080p HD-video Zilver kun je je huis beveiligen tegen ongewenste bezoekers. De Ring deurbel 3 is voorzien van vele veiligheidsfeatures, waaronder verbeterde bewegingsdetectie en verbeterde wifi-connectiviteit op dual-band 2,4 GHz- en 5 GHz-frequenties. Met de 1080p HD-video met tweerichtingsspraak kun je altijd zien en horen wie er voor je deur staat. De deurbel is ook voorzien van geavanceerde instellingen voor bewegingen, een oplaadbare batterij en nachtzicht. Met deze functies weet je altijd wat er voor je deur gebeurt. De Ring deurbel 3 wordt geleverd met een zilver frontje, waardoor het een elegant en stijlvol design heeft. Met de Ring Video Deurbel 3 Draadloze Deurbeldrukker 1080p HD-video Zilver kun je je huis optimaal beveiligen en de voordeur in de gaten houden. Zo heb je de zekerheid dat je thuis altijd veilig bent.

Eufy Video Deurbel Dual

The Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Doorbell Set 2 Cameras Wireless Including HomeBase is the perfect way to stay secure in your home. With two cameras and a 2K resolution, you can keep an eye on your front door from anywhere. The wireless setup makes it easy to set up, and the included HomeBase means you can access your footage from any device. With the Eufy Video Doorbell, you can be sure that you’re always in the know. The two cameras offer a wide viewing angle, giving you a full view of your front door. Plus, the 2K resolution ensures that every detail is crisp and clear. The wireless connection makes it easy to set up, and the included HomeBase means you can access your footage from any device. Plus, the night vision capabilities mean you can keep an eye on your home even in the dark. With the Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Doorbell Set, you can rest assured that your home is safe and secure.

Cless- Deurbel met camera

Met de Cless deurbel met camera weet je altijd wie er voor de deur staat. Met de Full HD camera en 180° kijkhoek heb je een duidelijk beeld. Dankzij de infrarood en nachtvisie zie je zelfs ’s nachts haarscherp wat er voor de deur gebeurt. Je ontvangt een notificatie op je smartphone zodra er op de bel gedrukt wordt, waarna je via de applicatie - die volledig in het Nederlands is - kunt praten en luisteren. Video’s en foto’s worden opgeslagen in de meegeleverde 16GB SD kaart of je eigen Cloud. Daarnaast is er ook een draadloze chime: een apparaat dat je in huis kunt plaatsen en waarop je een melding krijgt wanneer er op de deurbel wordt gedrukt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iemand mist, ook als je niet thuis bent. Dankzij de anti-diefstal montage zit de deurbel goed beveiligd aan de muur.

Vraag en antwoord over de video deurbellen

De best geteste video deurbel voor ons is Video deurbel met camera . Deze video deurbel scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede video deurbellen. 

Als je de door jou gewenste video deurbel hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen video deurbel kopen.

Afsluiting: beste video deurbel

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle video deurbellen met elkaar te vergelijken. De video deurbellen vergelijken was niet eenvoudig maar op deze manier kunnen wij jou wel helpen aan een goede video deurbel. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke video deurbel beste getest is voor jou, vergelijk de video deurbellen dan nogmaals voor jezelf en kies de video deurbellen die de producteigenschappen hebt die jij zoekt.

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een video deurbel vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen video deurbellen, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022