Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste slimme stekkers - Uitgebreide reviews slimme stekkers 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Picture of Laura

Laura

Mijn ogen lichtten op toen ik voor de eerste keer een slimme stekker gebruikte. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je apparatuur thuis eenvoudig digitaliseren. Maar met al die verschillende webshops en aanbieders, waar moet je beginnen? Geen zorgen, Lekkerwonenblog.nl heeft al het researchwerk voor je gedaan en onze top 10 beste slimme stekkers voor je op een rijtje gezet!

De meest geschikte slimme stekker voor jezelf vinden is niet altijd even makkelijk. Er zijn verschillende webwinkels en aanbieders die veel verschillende slimme stekkers verkopen. Wij van lekkerwonenblog.nl zijn daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan onderzoeken welke slimme stekkers als beste uit onze vergelijking komen.

Voor ons is het belangrijk dat we alleen maar goede slimme stekkers aanprijzen en dat we de vele slimme stekkers zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren deskundigen zodat alles zakelijk wordt onderzocht. Op die manier kunnen we de top 10 met de beste slimme stekkers opstellen.

Top 10 slimme stekkers van 2024

Voordat je weet of een slimme stekker een goede slimme stekker is moeten we de slimme stekkers eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de slimme stekkers op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar de slimme stekkers als geheel en de diverse producteigenschappen. De onderstaande punten zijn hierin erg belangrijk:

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Extra opties
  • Levensduur
  • Ervaringen van eerdere consumenten


Dit zijn enkele zaken waar onze ervaren deskundigen naar kijken. Op die manier kunnen we de beste slimme stekkers aanbieden. Een goede slimme stekker vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 te bekijken wordt dit wel een stuk makkelijker. Lees snel verder om de beste slimme stekker te vinden voor jou of iemand anders.

  1. slimme stekker

Inhoudsopgave

Hoe vind je nu de beste slimme stekker?

De slimme stekker ervaringen van andere consumenten zijn een zeer groot onderdeel van de slimme stekkers test van onze deskundigen. Wanneer de ervaringen van eerdere consumenten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de deskundigen al snel geneigd om naar andere slimme stekkers te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat andere consumenten zeggen. 

Consumenten die eerder een slimme stekker hebben gekocht laten vaak in een review achter wat ze van de slimme stekker vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de slimme stekker test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de slimme stekker goed is.

Top 10 slimme stekkers

PuroTech Slimme Stekker 12 Stuks Smart Plug Voordeelverpakking Tijdschakelaar Energiemeter Amazon Alexa Google Home.

Geniet van een comfortabeler en energiezuiniger huishouden met de PuroTech® slimme stekkers. Deze voordeelverpakking bestaat uit 12 slimme stekkers, die je gemakkelijk via de gratis Smart Life app kunt bedienen. Je sluit eenvoudig elektrische apparaten aan op deze slimme stekkers, waarna je deze op afstand kunt aan- en uitzetten. Je hebt geen hub meer nodig. Met de slimme stekkers krijg je inzicht in het verbruik dankzij de energiemeter. Zo zie je precies hoeveel energie er wordt verbruikt voor elke apparatuur. Voortaan kun je optimaal je energieverbruik beheren. Met de handige tijdschakelaar kun je ook automatische aan/uit programma's instellen. Je laat je lampen bijvoorbeeld aangaan zodra je thuiskomt of uitgaat zodra je naar bed gaat. En als je op vakantie bent, hoef je je geen zorgen te maken dat je lampen aan staan. Daarnaast is de PuroTech® slimme stekker volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Bedien je slimme stekkers met je stem en maak je huis nog comfortabeler. Automatiseer je huishouden met de PuroTech® slimme stekkers!

Silvergear Slimme Stekker met Energiemeter Wifi Smart Plug met App, Verbruiksmeter en Tijdschakelaar Werkt met Google.

De Silvergear Slimme Stekker met Energiemeter Wifi Smart Plug met App, Verbruiksmeter en Tijdschakelaar Werkt met Google biedt je de kans om je energieverbruik in de gaten te houden en je apparaten gemakkelijk aan en uit te zetten. Deze slimme stekker is eenvoudig te installeren en te bedienen via een app of spraakbediening. De verbruiksmeter van de stekker geeft je precies inzicht in je energieverbruik per apparaat. Hierdoor kun je energie besparen, omdat je precies weet welke apparaten veel energie verbruiken. De tijdschakelaar maakt het mogelijk om je apparaten automatisch in- en uit te schakelen, zonder dat je er aan hoeft te denken. De stekker is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je al je apparaten met spraakbediening kunt bedienen.

Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

Met de Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter kunt u alle apparaten in uw huis op een slimme manier bedienen. Dankzij de ingebouwde tijdschakelaar kunt u programmeren wanneer uw apparaten aan en uit moeten gaan. En met de energiemeter kunt u bijhouden hoeveel stroom uw apparaten verbruiken. De slimme stekker is voorzien van een 2.4 Ghz Wifi verbinding en werkt alleen met Wifi netwerken. Het installeren van de slimme stekker is eenvoudig. U hoeft alleen de Smartify app te downloaden en te koppelen met uw Wifi netwerk. Vervolgens kunt u alle apparaten die aangesloten zijn aan de stekker bedienen met uw smartphone. U kunt de apparaten aan- en uitzetten, programmeren wanneer ze aan en uit moeten gaan en uw verbruik in de gaten houden. Dankzij de Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter kunt u gemakkelijk uw energieverbruik beheren en uw energiekosten verminderen.

Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks.

Met de Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks kunt u uw elektrische apparaten op een slimme manier aan- en uitschakelen met een smartphone, tablet of andere apparaat. Deze slimme stekker heeft geen hub nodig, dus je kunt direct aan de slag. Zet de stekker in het stopcontact en verbind de stekker met het wifi-netwerk. Met de ingebouwde energie-monitor krijg je inzicht in de energieverbruik van je elektrische apparaten. Zo kun je energie besparen en je verbruikskosten verlagen. Met de Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks kun je ook automatische tijdschema's instellen voor het aan- en uitschakelen van je apparaat. Daarnaast kun je ook handmatig je apparaten bedienen vanaf afstand met je telefoon of tablet. Daarnaast heeft de stekker een beveiliging voor te hoge stroom. Zo weet je zeker dat je elektrische apparaten veilig zijn en dat je energieverbruik op een verantwoorde manier blijft. Met de Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks kun je je elektrische apparaten eenvoudig bedienen en energie besparen.

Mensen kiezen ook voor:

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Met Tijdschakelaar en Energiemeter 16A 4 Stuks.

Met de Iqonic slimme stekker kun je je woning gemakkelijk automatiseren. De slimme stekker is eenvoudig op te zetten via de gratis SmartLife app. Vanaf de andere kant van de wereld kun je je lampen aan en uit zetten. Met de Energiemeter krijg je een duidelijk overzicht van het stroomverbruik van je apparaten. De handige tijdschakelaar maakt automatische aan/uit programma’s mogelijk, wel zo handig als je weg bent. En wanneer je je apparaten liever met je stem bedient, is de slimme stekker volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Met deze slimme stekker met tijdschakelaar en energiemeter bespaar je ook nog eens energie. De set bestaat uit 4 stuks en is geschikt voor 16A.

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | 3 Stuks | 3680 W | Type F (CEE 7/3) | -10 45 °C | Android™ IOS.

Met de Nedis SmartLife Smart Stekker kun je elk elektrisch apparaat in huis op afstand bedienen met je smartphone of tablet. Deze stekkers zorgen ervoor dat je elk apparaat slim kunt maken. Je kunt alle apparaten bedienen met de Nedis SmartLife-app of de slimme stekkers koppelen aan Google Home of Amazon Alexa om deze met je stem te bedienen. Deze stekkers hebben een hoge capaciteit van 3680 W, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten apparaten. Daarnaast zijn de stekkers bestand tegen temperaturen van -10 tot 45 °C. De slimme stekkers zijn compatibel met Android™ en iOS® apparaten. Met de Nedis SmartLife Smart Stekkers kun je jouw leven eenvoudiger en slimmer maken.

PuroTech Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt Voor Alexa.

Met de PuroTech® Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt voor Alexa maak je je woning slim en modern. De stekkers sluit je eenvoudig aan op de lampen in je huis en met de Smart Life app heb je deze lampen op afstand in de hand. Geen hub meer nodig. Met de tijdschakelaar maak je automatische aan/uit programma’s voor je lampen, zo ben je altijd verzekerd van een goede verlichting. En met de energiemeter krijg je inzicht in het verbruik. Bedien je lampen liever met je stem? Deze slimme stekkers zijn volledig compatibel met Amazon Alexa en Google Home. Zo kun je met je stem de lampen bedienen en zelfs programma’s instellen. Zo heb je een optimale beveiliging als je op vakantie bent. Geniet van het gemak en de voordelen van slimme verlichting met de PuroTech® Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt voor Alexa!

Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

Met de Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland kun je je bestaande 'gewone' verlichting eenvoudig slim maken. De slimme stekker is onopvallend en compact van formaat, met aan de bovenkant een extra aan/uit-schakelaar. Hiermee is het mogelijk om je verlichting aan en uit te zetten met behulp van de Philips Hue app of zelfs met je stem. De stekker is voorzien van randaarde (type F), waardoor hij geschikt is voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Het toevoegen van extra functies, zoals het instellen van timers, is mogelijk als je verbinding maakt met de Philips Hue Bridge. Eenmaal verbonden met de bridge, kun je je verlichting op afstand bedienen, zodat je altijd de perfecte verlichting hebt wanneer je thuiskomt. Je kunt ook verschillende sfeerschema's maken en je verlichting aanpassen aan je stemming of levensstijl. De Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland is een ideale manier om je verlichting slim te maken.

SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar Energie besparing Werkt met Google.

De SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar Energie besparing Werkt met Google is een innovatieve en veelzijdige oplossing voor uw dagelijkse energie gebruik. Deze slimme stekker is ontworpen om uw energieverbruik te verminderen door uw apparaten automatisch uit te schakelen als u dat wilt. De slimme stekker is zeer eenvoudig te installeren. Het heeft twee stopcontacten waarmee u twee apparaten tegelijk kunt aansluiten. De stekker is ook voorzien van een digitale timer waarmee u de aan- en uitstel van uw apparaten kunt instellen. Bovendien is de stekker voorzien van een WiFi-module, waardoor u de stekker kunt bedienen met een app op uw smartphone of tablet. Met deze app kunt u ook de energieverbruiksgegevens van uw apparaten monitoren en beheren. Daarnaast is de stekker ook geschikt voor Google Home, zodat u de stekker kunt bedienen met uw stem.

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | IP44 | 3680 W | Randaarde stekker Type F (CEE 7/7) | -5 40 °C | Android™ IOS.

Met de Nedis SmartLife Smart Stekker kan je ieder apparaat voor buiten op afstand bedienen. Het is uiterst eenvoudig om de stekker te gebruiken: sluit het apparaat aan op de stekker en verbind je smartphone of tablet met je Wi-Fi-router. De stekker beschikt over een IP44-rating voor extra bescherming tegen stof en spatwater, waardoor je met gerust hart je apparaten buiten kunt gebruiken. De stekker is ook geschikt voor het aansluiten van apparaten met een maximaal vermogen van 3680 W, wat geschikt is voor de meeste apparaten. De stekker is waterdicht en bestand tegen temperaturen tussen -5 en 40°C. Daarnaast is de stekker compatibel met Android- en iOS-apparaten. Met deze stekker gaat het bedienen van apparaten voor buiten heel eenvoudig.

Veelgestelde vragen over de slimme stekkers

De best geteste slimme stekker voor ons is PuroTech Slimme Stekker 12 Stuks Smart Plug Voordeelverpakking Tijdschakelaar Energiemeter Amazon Alexa Google Home.. Deze slimme stekker scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede slimme stekkers. 

Als je de door jou gewenste slimme stekker hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen slimme stekker kopen.

Ons slotwoord over de beste slimme stekkers

Onze experts van lekkerwonenblog.nl hebben hun best gedaan om de vele verschillende slimme stekkers met elkaar te vergelijken. De slimme stekkers vergelijken was een uitgebreid onderzoek waarbij we jou hopelijk hebben geholpen een goede slimme stekker te vinden. Onze top 10 bestaat uit 10 goede slimme stekkers, zoo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal zeker weet welke slimme stekker als beste getest is voor jou, vergelijk de slimme stekkers dan nogmaals goede voor jezelf en kies de slimme stekkers die de producteigenschappen hebt die jij belangrijk vindt. 

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een slimme stekker vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen slimme stekkers, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Picture of Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022