Top 10 beste mobiele aircos - Uitgebreide Test 2023

Laatst bijgewerkt: 23 okt. 2023

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

De beste mobiele airco vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse mobiele aircos verkopen. Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke mobiele aircos het beste zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede mobiele aircos aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste mobiele aircos samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste mobiele aircos van 2023

Voordat je weet of een mobiele airco een goed product is moeten we de mobiele aircos eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de mobiele aircos op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste mobiele aircos aanbieden. Een goede mobiele airco vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste mobiele airco te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Verwarming/Verkoeling
  2. mobiele airco

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste mobiele airco: "Een vergelijkende aanpak"

De mobiele airco ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een mobiele airco hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de mobiele airco vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de mobiele airco test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de mobiele airco goed is.

Top 10 beste mobiele aircos

HEYPRO Mobiele Airco

De HEYPRO mobiele airco is ideaal voor het koelen van elke ruimte. Deze airco heeft een capaciteit van 10.000 BTU en een vermogen van 2.9 kW. De airco is voorzien van koperen leidingen, wat de efficiëntie en prestaties verbetert. Het koelmiddel R290 is milieuvriendelijk, waardoor het een duurzaam product is dat u jarenlang kunt gebruiken. De airco is verkrijgbaar in een zwart-wit ontwerp, wat zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. Deze HEYPRO mobiele airco is voorzien van een aantal gebruiksvriendelijke functies, zoals een timerfunctie, sleepmodus en 3 ventilatorsnelheden. De timerfunctie stelt u in staat om de airco in te stellen op verschillende tijden, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Met de sleepmode kunt u de airco instellen om de temperatuur in de ruimte aan te passen aan uw slaapcomfort. De 3 ventilatorsnelheden zorgen voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak.

3-in-1 Mobiele Airco

- 2600 W - koelcapaciteit tot 40 m² Met de mobiele airco kun je op warme dagen je woonruimte koel houden. Dankzij de 3-in-1-functie koelt, ontvochtigt en ventileert de airco de kamer. Met 2600 W kun je kamers met een oppervlakte tot 40 m² koelen. De airconditioner haalt de stilstaande lucht uit de kamer, koelt deze af en verdeelt deze weer in de kamer. De overtollige warme lucht en vocht wordt via de afvoerslang uit het raam gezogen. De bijgeleverde raamkit kan worden verlengd en op de afvoerslang worden aangesloten, zodat de warme lucht kan ontsnappen, ook als het raam gesloten is. Verder is de airco een milieuvriendelijke en energiezuinige optie met een A++ energielabel. Ook is het geluidsniveau laag, zodat je comfortabel kunt genieten van het koele klimaat zonder gestoord te worden door lawaai. De airco is eenvoudig te installeren en kan met een afstandsbediening bediend worden.

Mobiele Airco

De Quality Cooling mobiele airco is een perfecte oplossing voor iedereen die een krachtige koeling wil met een energiezuinig label A/A. Met een koelcapaciteit van 2,6 kW kunnen ruimtes tot maximaal 34 m² worden gekoeld, en met het compacte formaat is hij perfect om in elke ruimte te plaatsen. De airco wordt geleverd met raamafdichtingskit, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het binnendringen van warme lucht. Met de bijgeleverde afstandsbediening is het eenvoudig om de airco op afstand te bedienen. Je kunt bijvoorbeeld een slaapstand instellen met de timerfunctie, en de luchtafvoerslang die koude of warme lucht naar buiten verplaatst heeft een afmeting van 150 cm lang met een diameter van 14 cm. De airco is ook verplaatsbaar door de wieltjes aan de onderkant. De afmetingen zijn 70,1 cm hoog, 35 cm breed en 34,8 cm diep. Als je deze airco koopt, krijg je er twee jaar fabrieksgarantie bij.

SEEGER Mobiele Smart Airco

De SEEGER SAC9000HS is de perfecte airco voor ieder jaargetij. Met een koelvermogen van 9000 BTU is deze airco geschikt voor ruimtes van maximaal 30m², zoals de woonkamer, slaapkamer of op kantoor. De airco is uitgerust met een Smart functie waardoor je de airco met een mobiele app en afstandsbediening op afstand kunt bedienen, zodat je altijd een fris huis hebt als je thuis komt. De airco heeft naast een koelvermogen ook een luchtontvochtiger, waardoor de luchtvochtigheid in de ruimte verlaagd wordt tot 24 liter per dag. Daarnaast heeft de airco ook een verwarmingsfunctie, waardoor de airco het hele jaar door in de woonkamer of slaapkamer kan staan. De airco is eenvoudig te bedienen met knoppen op het toestel of met de meegeleverde afstandsbediening. Met de slaapmodus zorg je voor een verkoelende nachtrust, doordat elk uur de temperatuur met 1°C toeneemt. De airco is stijlvol en praktisch door het compacte formaat en het strakke en unieke design.

Mensen kiezen ook voor:

Deliciae Slimme Mobiele Airco

De Deliciae Sky-3A is de perfecte oplossing voor al uw klimaatbeheerbehoeften. Met een vermogen van 9000 BTU en een luchtverplaatsing van 80 m³ per uur, kunt u met deze airconditioner elke ruimte in uw huis comfortabeler maken. Daarnaast is de Deliciae Sky-3A ook voorzien van een Google Assistent en WiFi-verbinding, waarmee u de airconditioner kunt bedienen via uw smartphone of spraakopdrachten. Bovendien wordt de airconditioner geleverd met een NL-handleiding waarmee u moeiteloos door de installatie en bediening kunt navigeren. De Deliciae Sky-3A is de perfecte oplossing voor al uw klimaatbeheerbehoeften, met een efficiënte energiebesparing en een stille werking. U kunt uw airconditioner bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of via de “Tuya Smart” app, waarmee u op afstand kunt bedienen, programmeren, instellen en meldingen en alarmsignalen kunt ontvangen. Met de Deliciae Sky-3A kunt u de temperatuur en luchtvochtigheid in uw huis gemakkelijk aanpassen, zodat u altijd het optimale comfort en klimaat ervaart.

Bestron mobiele airco

Met de Bestron mobiele airco, is het eenvoudig om elke ruimte tot 28m² met een koelvermogen van 2,1 kW te koelen. De airconditioner is voorzien van een CFC vrije koelmiddel, 7.000 BTU/h en heeft een kleur van wit. Met een geluidsarme 65 dB(A) universele airconditioning, creëer je eenvoudig een aangename sfeer in ieder seizoen. De airconditioner heeft drie toepassingen; verwarming, airconditioning (16-31 ° C, 7000 BTU / 2,1 kW koelcapaciteit in ruimtes tot 60 m3), ventilatie (2 snelheden) of ontvochtiger (0,7 l / uur). Het is mobiel dankzij de 4 robuuste wielen en het compacte formaat (hoogte: 67 cm) met een gewicht van 19 kg. Verder is de airconditioner voorzien van een afstandsbediening (excl. Batterijen) en 24-uurs timerfunctie. Daarnaast is er ook een raamuitlaatsysteem en een wasbaar luchtfilter voor optimale werking. De airconditioner is milieuvriendelijk met een koelmiddel R290. Materiaal is kunststof en de kabellengte is 188 cm.

Evolar EVO-ES9000 Mobiele Airco

De Evolar EVO-ES9000 mobiele airco is zeer energiezuinig en heeft een vermogen van 2,5 kW. Hiermee is de airco geschikt voor ruimtes tot 90m3. De airco is voorzien van een afstandsbediening, waarmee u de instellingen eenvoudig kunt bedienen. Daarnaast heeft de airco een timerfunctie, waarmee u de airco naar wens in kunt stellen. De airco is voorzien van 4 wielen, waarmee u de airco eenvoudig kunt verplaatsen. De Evolar EVO-ES9000 mobiele airco is een ideaal apparaat voor ruimtes tot 90m3. De airco heeft een vermogen van 2,5 kW en is daarmee zeer energiezuinig. Hij heeft geen afvoerslang naar buiten, waardoor hij overal kan worden toegepast. De airco kan koelen, verwarmen en ontvochtigen, waardoor hij geschikt is voor zowel de warme zomermaanden als de koude wintermaanden. Met de afstandsbediening en de timerfunctie kunt u de airco eenvoudig instellen naar uw wens. Daarnaast is de airco voorzien van 4 wielen waarmee u het apparaat gemakkelijk kunt verplaatsen.

AEG AXP34U338HW Mobiele airco

De AEG AXP34U338HW is een mobiele airco die efficiëntie met elegantie combineert en precies de juiste temperatuur biedt. Met een energielabel A voor koelen, een ontvochtigingsfunctie voor een frissere binnenlucht en een verwarmingsfunctie voor de koudere seizoenen, kun je je huis comfortabel houden en genieten van ideale omstandigheden in je thuis. Het verbruikt slechts 2600W, waardoor het een lager energieverbruik heeft. Daarnaast is het uitgerust met duurzaam R290-gas om het potentieel aanzienlijk te verminderen. Het kan de gewenste temperatuur bereiken zonder afbreuk te doen aan milieureferenties. Een ander voordeel is dat het relatief stil is, wat het comfortabel houden van je huis verbetert. Een nadeel is dat het wordt geleverd zonder raamafdichtingskit. Met de AEG AXP34U338HW geniet je van maximale flexibiliteit bij het comfortabel houden van je huis. Het is de perfecte oplossing voor warme lente- en zomerdagen. Dankzij het lage energieverbruik en het duurzame gas R290 zorgt de airco dat je energierekening lager blijft.

Iceblower Mobiele Airco

De Iceblower Mobiele Airco Optimale Koelcapaciteit Geschikt Voor Grote Ruimtes Tot 72 m³ Veel Functies is een van onze meest geavanceerde airco's. Het combineert kracht met stijl en biedt u een optimale koelcapaciteit voor grote ruimtes tot 72m³. De airco heeft een aantal innovatieve functies, waaronder een automatische luchtverversingsfunctie, een afstandsbediening en een LED-display. De airco heeft een draaibare motor waarmee u koude lucht kunt verplaatsen naar de gewenste locatie. Het heeft ook een energiezuinige modus en slaapstand voor extra energiebesparing. Dankzij de afstandsbediening kunt u de airco eenvoudig bedienen. De airco is eenvoudig te installeren en te bedienen, met een intuïtief bedieningspaneel. Bovendien is de airco voorzien van een uitgebreide waaier aan veiligheidsfuncties, waaronder een oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakeling. Deze airco biedt de perfecte oplossing voor het koele comfort waar u naar verlangt.

Whirlpool PACB212HP Mobiele Airco

De Whirlpool PACB212HP mobiele airconditioner heeft een unieke design dat bijna onzichtbaar is in ieder interieur. Door de compacte afmetingen neemt de airco weinig ruimte in en is hij makkelijk te verplaatsen. De airconditioner produceert weinig lawaai, waardoor je ongestoord kunt genieten van de heerlijke verkoeling. De Whirlpool PACB212HP heeft een energiezuinig ontwerp dat maar weinig stroom verbruikt en met het gebruik van een milieuvriendelijk koelgas minimaliseert het zijn impact op het milieu. Met deze airconditioner creëer je een aangenaam binnenklimaat, waardoor je optimaal kunt genieten van een heerlijk verkoelende ervaring op warme zomerdagen. Dankzij de krachtige verwarming op koude dagen, creëert de airconditioner een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. Bovendien kan de airconditioner eenvoudig worden aangepast aan elke omgeving, waardoor hij een onmisbaar onderdeel is van ieder interieur.

Vraag en antwoord over de mobiele aircos review

Mobiele airco's kunnen grote ruimtes koelen, maar zorg voor de juiste capaciteit en luchtcirculatie.

Nee, mobiele airco's hebben geen speciale leidingen nodig. Ze gebruiken een afvoerslang voor condenswater.

Mobiele airco's vereisen periodiek schoonmaken van filters en afvoerslangen voor efficiënte werking.

Mobiele airco's kunnen het energieverbruik verhogen, dus kies een energiezuinig model en beperk gebruik tot noodzakelijke momenten.

Afsluiting: beste mobiele airco

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle mobiele aircos met elkaar te vergelijken. De mobiele aircos vergelijken was niet eenvoudig, maar op die manier kunnen we je wel helpen aan de beste mobiele airco. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke mobiele airco je gaat kopen dan kun je nog even rond kijken op onze website. We hebben nog een hele hoop informatie op onze website staan waar je gratis gebruik van mag maken! Daardoor vind jij aan het einde van de rit straks de ideale mobiele airco!

  1. Verwarming/Verkoeling
  2. mobiele airco

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops als Bol via advertentie programma’s om commissies te genereren.

Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022