Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste elektrische boxsprings - Uitgebreide Test 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Picture of by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

Als je moeite hebt met uit bed komen, maar toch stijlvolle elektrische boxsprings zoekt die allemaal verschillende eigenschappen hebben? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben de top 10 beste producten op een rij gezet om je te laten zien hoe jouw leven eenvoudiger kan worden met een elektrische boxspring. Of je nu behoefte hebt aan extra comfort, een handig pocketvering systeem, verwarmingselementen of stijlvolle designelementen; wij hebben de perfecte elektrische boxspring voor jou! Lees meer over deze producten en ontdek welke het beste bij je past.

De beste elektrische boxspring vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse elektrische boxsprings verkopen.
Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke elektrische boxsprings als beste getest zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede elektrische boxsprings aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste elektrische boxsprings samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste elektrische boxsprings van 2024

Voordat je weet of een elektrische boxspring een goed product is moeten we de elektrische boxsprings eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de elektrische boxsprings op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste elektrische boxsprings aanbieden. Een goede elektrische boxspring vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste elektrische boxspring te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Slaapkamer
  2. elektrische boxspring

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste elektrische boxspring: "Een vergelijkende aanpak"

De elektrische boxspring ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een elektrische boxspring hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de elektrische boxspring vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de elektrische boxspring test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de elektrische boxspring goed is.

Top 10 beste elektrische boxsprings

Dreamhouse Boston Elektrische Boxspring

De Boston elektrische boxspring van Dreamhouse® biedt je de ultieme luxe en optimaal comfort. De boxspring is van antraciet kleur en heeft een strakke, moderne vormgeving. Het bed is uitgerust met een pocketvering systeem en twee pocketvering matrassen met maar liefst 300 pocketveren per vierkante meter. Daarnaast is het voorzien van 7 verschillende comfortzones, waardoor je lichaam optimaal wordt ondersteund. Naast het comfort biedt het bed je ook de mogelijkheid om het volledig elektrisch naar je eigen wensen en behoeften aan te passen. Dit kan je eenvoudig en snel doen met de twee (2) afstandsbedieningen, waarmee je het hoofdeinde en voeteinde kunt verstellen. Bij aankoop van de boxspring ontvang je ook een split-topdekmatras met een split van 90 centimeter. Deze topper is gemaakt van comfortschuim met een dikte van 6 centimeter en een dichtheid van 25 kg/m3. Het is wasbaar op 30°C graden en je kan het makkelijk losritsen. Daarnaast heeft het een ventilerende en luchtdoorlatende werking, waardoor je optimaal kunt genieten van je welverdiende nachtrust. De motoren leveren 6000 Newton en werken op netstroom.

Beddenleeuw Elektrische Boxspring Sophia

De Beddenleeuw Elektrische Boxspring Sophia 180x200 Incl. Hoofdbord + Matras Antraciet is een perfecte combinatie van stijl en comfort. Het strakke ontwerp en de antracietkleur gaan perfect samen met de luxe uitstraling van de boxspring. De boxspring is uitgerust met een elektrisch verstelbaar bed, waarmee het hoofd- en voeteneinde naar de gewenste hoogte kunnen worden ingesteld. De twee comfort soft-boxen zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling en een optimale luchtcirculatie. Daarnaast zorgt het pocketvering systeem van de twee matrassen voor extra comfort en een diepe nachtrust. Met de Beddenleeuw Elektrische Boxspring Sophia 180x200 Incl. Hoofdbord + Matras Antraciet creëert u een slaapkamer met een luxueuze uitstraling, waar u elke nacht kunt genieten van ultiem comfort.

Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella

De Beddenleeuw Boxspring Isabella is een luxe boxspring bed in antraciet granietgrijs. Het bed is gemaakt van een hoogwaardig kunststof en heeft een comfortabel polyether matras. Daarnaast is het bed voorzien van een hoofdbord dat de boxspring een prachtige look geeft. De beddenleeuw boxspring Isabella is een echte blikvanger in iedere slaapkamer. Het bed heeft een comfortabele en stevige ondergrond. Het matras is voorzien van een hoogwaardige polyether laag en een afritsbare hoes. Daarnaast zijn de zijpanelen verstelbaar om het bed zo comfortabel mogelijk te maken. Bovendien is het bed makkelijk af te stellen en te verplaatsen. De Beddenleeuw Boxspring Isabella is gemaakt van een stevig kunststof en is voorzien van een comfortabel matras. Het bed heeft een prachtig hoofdbord dat de boxspring een luxe uitstraling geeft. Daarnaast biedt het bed een stevige en comfortabele ondergrond en is het matras afritsbaar. De zijpanelen zijn verstelbaar om het bed zo comfortabel mogelijk te maken. Het bed is makkelijk af te stellen en te verplaatsen.

Fargasbedden Boxspring

Deze Fargasbedden® boxspring biedt een comfortabele, moderne uitstraling en is van hoge kwaliteit. Het matras van 1.40m x 2.00m heeft een zwarte kleur en wordt geleverd met een hoofdbord, 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4 cm dik koudschuim topdekmatras. Deze combinatie zorgt voor een goede ondersteuning en ventilatie. De boxspring is belastbaar tot 240kg. Als u liever een luxer matras zoals traagschuim of anti-allergeen bamboo topdekmatras heeft, dan zijn deze tegen meerprijs leverbaar. De bezorging en montage worden GRATIS verzorgd door onze medewerkers. Binnen 1 werkdag wordt u gebeld om een leveringsafspraak in te plannen. De medewerkers zullen de boxspring bij u bezorgen en monteren, en pas weggaan zodra u tevreden bent. Als u de boxspring kiest, komt u in aanmerking voor een fabrieksgarantie van 2 jaar. U kunt er dus zeker van zijn dat u een kwalitatief product krijgt.

Mensen kiezen ook voor:

Dreamhouse Marrakech Luxe Boxspring

De Marrakech boxspring van Dreamhouse® is bedoeld voor mensen die waarde hechten aan luxe en comfort. De boxspring is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en luxueuze stoffering waardoor het een elegante en klassieke uitstraling heeft. Ook is de Marrakech boxspring voorzien van een meegeleverd hoofdbord in dezelfde kleur, wat voor een modieuze look zorgt. Bovendien hebben de twee (2) onderboxen een hoogte van 30 centimeter. De zijkanten zijn vervolgens meegestoffeerd, zodat je een algehele look creëert in je slaapkamer. De boxspring is zwart van kleur, waardoor het een klassieke en luxueuze uitstraling heeft. Extra ondersteuning en comfort Het boxspring bed wordt geleverd met een ingebouwd gasveermechanisme voor extra ondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast wordt het matrasframe in de fabriek gemonteerd, waardoor je direct klaar bent om te genieten van jouw Marrakech boxspring! De boxspring en het matras bieden extra ondersteuning aan je schouders, hoofd, nek en heupen, en je lichaam helemaal tot rust laten komen.

Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella

De Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella 140x200 Incl. Hoofdbord + Matras is een luxe boxspring bed waarmee uw slaapkamer een stijlvolle uitstraling krijgt. Het hoofdbord is voorzien van een luxe stof bekleed met klassieke stiksels. De boxspring is gemaakt van hoogwaardig materiaal met een prachtige kleur die een warme uitstraling geeft. De boxspring is voorzien van een stevig matras waardoor u optimaal comfort ervaart. Het bed is ook uitgerust met een lattenbodem waardoor de matras beter aansluit op uw lichaam. De boxspring heeft een stevige constructie waardoor deze lang meegaat. Daarnaast is de beddenleeuw Boxspring Bed Isabella 140x200 Incl. Hoofdbord + Matras eenvoudig te monteren. Binnen enkele minuten heeft u het bed klaar voor gebruik. Met de Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella 140x200 Incl. Hoofdbord + Matras wordt uw slaapkamer een luxe en comfortabele plek. Het bed is stevig, stijlvol en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat jarenlang meegaat.

Boxspring bed Malaga compleet

De boxspring-set Malaga 160x200cm is een luxueuze eenpersoons boxspring die veel comfort biedt. Het bed is afgewerkt in een stijlvolle grijze stof en heeft een hoofdbord dat is verdeeld in vier rechthoekige blokken. De hoogte van het hoofdbord is 107 cm en de breedte is 10 cm breder dan de bedafmeting. Ook is het bed voorzien van een grote opbergruimte onder de vaste matras. De bedafmetingen zijn 160x200 cm en de slaaphoogte 52 cm. Bovendien worden de set compleet geleverd inclusief topper en matrassen. De levering is vlijmscherp geprijsd en wordt binnen een korte tijd bij je thuis afgeleverd. Met de boxspring-set Malaga 160x200cm creëer je een heerlijk comfortabele slaapplek. In de matrassen en topper wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor je een optimaal slaapcomfort kunt ervaren. De stevige pootjes van het bed maken het geheel stabiel en bieden extra ondersteuning. Met de grote opbergruimte kun je je beddengoed en andere items geordend en netjes opbergen. De set is eenvoudig te monteren.

Fargasbedden Boxspring Complete set

De Fargasbedden® Boxspring 180x200 incl. thuismontage Complete set met matras is een luxe boxspring met alle benodigde items inclusief een hoofdbord, 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4 cm dik koudschuim topdekmatras. Deze boxspring is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en wordt geproduceerd in Nederland. Deze luxe boxspring is belastbaar tot 240kg, waardoor het matras perfect is voor personen met een hoog gewicht. Door de pocketvering is het matras bovendien goed ventilerend. Als u liever een luxer matras of een traagschuim of anti-allergeen bamboo topdekmatras wilt, dan zijn deze tegen meerprijs leverbaar. Bezorging en montage worden binnen 1 werkdag door een medewerker ingepland en de medewerkers zullen niet eerder weggaan totdat u tevreden bent met de boxspring. Deze boxspring heeft een modern design met een zwarte kleur en een afmeting van B 180 x L 200 cm. Daarnaast heeft deze boxspring een garantie van 2 jaar. Met de Fargasbedden® Boxspring 180x200 incl.

Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella

De Beddenleeuw Boxspring Bed Isabella 90x200 Incl. Hoofdbord + Matras Antraciet Granietgrijs is een prachtig boxspring bed dat een luxueuze look meegeeft aan uw slaapkamer. De Boxspring Isabella heeft een elegante uitstraling, een klassiek ontwerp en een hoge kwaliteit. Dankzij het stevige frame, de optimale ondersteuning en het perfecte comfort, biedt het u een heerlijke slaapervaring. Bovendien heeft het boxspring bed Isabella een hoofdbord en een luxe matras met een antraciet granietgrijze kleur. Daarnaast is de boxspring voorzien van kwaliteitspocketveren met een 7-zones body support systeem. Hierdoor krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning en wordt er een optimaal comfort geboden. De boxspring Isabella is eenvoudig te verplaatsen en is eenvoudig in elkaar te zetten. U krijgt bij de bestelling een handleiding meegeleverd waarmee u de boxspring eenvoudig kunt installeren.

Fargasbedden Boxspring Complete set

De Fargasbedden® Boxspring 160x200 met thuismontage en complete set met matras is van een uitmuntende kwaliteit, gemaakt in Nederland. De boxspring biedt een optimaal comfort met een afmeting van 1.60m x 2.00m. De Zwarte boxspring wordt geleverd met een hoofdbord, 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4cm dik koudschuim topdekmatras. Deze combinatie is belastbaar tot 240kg. Door deze innovatieve techniek wordt uw lichaam optimaal ondersteund. Pocketvering matrassen staan bekend om hun goede ventilerende eigenschappen. Mocht u een luxer matras of een traagschuim of anti-allergeen bamboo topdekmatras willen hebben, dan zijn deze tegen een meerprijs verkrijgbaar. Uw boxspring wordt binnen 1 werkdag bezorgd en gemonteerd door een van onze medewerkers. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. Onze medewerker zal in de ochtend of middag bij u langs komen om de boxspring te bezorgen en te monteren. We zullen niet vertrekken voordat u volledig tevreden bent.

Vraag en antwoord over de elektrische boxsprings

De best geteste elektrische boxspring voor ons is Dreamhouse Boston Elektrische Boxspring . Deze elektrische boxspring scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede elektrische boxsprings. 

Als je de door jou gewenste elektrische boxspring hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen elektrische boxspring kopen.

Afsluiting: beste elektrische boxspring

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle elektrische boxsprings met elkaar te vergelijken. De elektrische boxsprings vergelijken was niet eenvoudig maar op deze manier kunnen wij jou wel helpen aan een goede elektrische boxspring. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke elektrische boxspring beste getest is voor jou, vergelijk de elektrische boxsprings dan nogmaals voor jezelf en kies de elektrische boxsprings die de producteigenschappen hebt die jij zoekt.

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een elektrische boxspring vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen elektrische boxsprings, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Picture of Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022