Search
Close this search box.

Top 10 beste camping wasmachines - Uitgebreide Test 2024

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

by Laura Dallas | Oct 21, 2022

Word jij deze zomer ook een avonturier en wil je op reis als herbronning? Dan kan een camping wasmachine jouw kampeer belevenis compleet maken. Deze artikel stelt de 10 beste camping wasmachine voor, die perfect tegemoetkomen aan jouw behoeften. Van innovatief design tot ruimtebesparen, van capaciteit tot energie verbruik, en van duurzaamheid tot kosten. Door één van deze camping wasmachines te kiezen, worden alle noodzakelijke eigenschappen geboden, zodat je op je reis kunt genieten zonder zorgen.

De beste camping wasmachine vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat verschillende webshops en aanbieders die vele diverse camping wasmachines verkopen.
Lekkerwonenblog.nl is daarom voor je op onderzoek gegaan. We zijn gaan testen welke camping wasmachines als beste getest zijn. 

Voor ons is het van groot belang dat wij goede camping wasmachines aanprijzen en dat we alles zo goed mogelijk onderzocht hebben. Dit doen we dan ook met ervaren experts. Zodat alles zo professioneel mogelijk wordt vergeleken. Zo kunnen we de top 10 met de beste camping wasmachines samenstellen.

Top 10 favorietenlijst van de beste camping wasmachines van 2024

Voordat je weet of een camping wasmachine een goed product is moeten we de camping wasmachines eerst met elkaar gaan vergelijken. We vergelijken de camping wasmachines op verschillende manieren met elkaar. Uiteindelijk moet er gekeken worden naar alle punten en opties. Onderstaande punten zijn zeer belangrijk:

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Extra mogelijke opties 
  • Levensduur van de producten
  • De ervaringen van eerdere klanten


Dit zijn enkele punten waar onze ervaren experts naar kijken. Op die manier kunnen we de beste camping wasmachines aanbieden. Een goede camping wasmachine vind je namelijk niet zomaar. Door onze top 10 wordt dit wel ineens een stuk eenvoudiger. Lees snel verder om de beste camping wasmachine te vinden voor jou of iemand anders.

  1. Huishoudelijke apparaten
  2. camping wasmachine

Inhoudsopgave

Hulp bij het kiezen van de beste camping wasmachine: "Een vergelijkende aanpak"

De camping wasmachine ervaringen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek van onze experts. Wanneer de ervaringen van voorgaande klanten eigenlijk allemaal slecht zijn, dan zijn de experts al snel geneigd om naar een ander product te kijken. Daarom is het goed om te kijken naar wat eerdere klanten vinden. 

Consumenten die eerder een camping wasmachine hebben gekocht laten vaak weten in een review wat ze van de camping wasmachine vinden. Op lekkerwonenblog.nl zul je dan ook veel reviews zien terug komen. Al deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke partijen die de camping wasmachine test zelf hebben gedaan. Ze zijn zelf aan het kijken of de camping wasmachine goed is.

Top 10 beste camping wasmachines

Labirent Luxe Mini Wasmachine

De Labirent® Luxe Mini Wasmachine met Dubbele Trommel 5,6Kg Was/Centrifuge Capaciteit is een perfecte wasoplossing voor kleine ruimtes zoals studentenkamers, campings of caravans. Dankzij zijn dubbele trommel heeft u een totaal wasvermogen van 3,6 kg en een centrifugeercapaciteit van 2 kg. Bovendien is deze mini wasmachine voorzien van een 15-minuten timer die de machine automatisch uitzet na elke wascyclus, en een 5-minuten timer voor de centrifugecyclus. Met de meegeleverde afvoerslang en toevoerslang kunt u het water makkelijk afvoeren na gebruik. De machine is verkrijgbaar in een zwart-witte kleurstelling, gemaakt van duurzaam ABS-materiaal en heeft een afmeting van 59 x 35,5 x 67,5 cm. De Labirent® Luxe Mini Wasmachine met Dubbele Trommel 5,6Kg Was/Centrifuge Capaciteit heeft 2 deksels die afzonderlijk kunnen worden geopend. U krijgt bovendien een handleiding en garantie & zekerheid bij de levering. De machine is eenvoudig in gebruik en biedt veelzijdige wasmogelijkheden in een kleine ruimte om zo energie- en kostenbesparend te wassen.

Mini wasmachine | Camping wasmachine

Met deze opvouwbare wasmachine, kunt u uw kleding gemakkelijk wassen in een korte tijd. Het is klein en kan gemakkelijk worden opgevouwen en meegenomen. De wasmachine is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal, dat vlekken, krassen en schade aan de kleding vermindert. De wasmachine heeft ook een afvoerpijp en een afvoermand die gemakkelijk te gebruiken zijn en het afvoerwater gemakkelijk kunnen afvoeren. De wasmachine heeft een intelligente timingschakelaar met drie timingmodi: 1 minuut, 5 minuten en 10 minuten. Het heeft een ultrasone positieve en negatieve pulsator, die kleding kan wassen zonder te beschadigen. Het kan ook worden gebruikt om fruit schoon te maken. Deze opvouwbare wasmachine is een perfecte keuze om mee te nemen op reis of voor dagelijks gebruik thuis. U kunt de emmer ook afzonderlijk gebruiken voor het wassen van groenten, fruit, water, enz. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken met waterdichte knoppen en een druk op de knop om de wasmachine te starten en te stoppen.

Mini Wasmachine

Met deze wasmachine kun je het wasgoed uit je koffer laten en je kleding in een mum van tijd weer fris en schoon hebben. Met een wascapaciteit van 1 kg is deze wasmachine ideaal voor als je niet al te veel wasgoed hebt. Bovendien is deze ook makkelijk mee te nemen en heeft deze een kleine voetprint. De Mini wasmachine is een echte must-have voor iedereen die regelmatig op reis of vakantie gaat. Met deze wasmachine kun je kleding en wasgoed in een handomdraai schoonmaken. Hij heeft een kleine voetprint, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Het wassen was nog nooit zo makkelijk: dankzij de 1kg wascapaciteit kun je in een handomdraai je wasgoed schoonmaken, zonder dat je een hele waslijn vol kleding hoeft te wassen. Met de Mini wasmachine heb je altijd je kleding en wasgoed binnen handbereik. Hij is klein en compact, waardoor je de wasmachine gemakkelijk kunt opbergen. Bovendien is hij ook energiezuinig en zal hij de elektriciteitsrekening niet laten oplopen.

Camry CR 8052 Mini Wasmachine

De Camry CR 8052 Mini Wasmachine is perfect voor het wassen van kleine wasjes. Het heeft een aparte centrifuge trommel, waardoor je een efficiëntere wasbeurt kunt krijgen. De trommel heeft een capaciteit van 3 kg, wat voldoende is voor een kleine wasbeurt. De machine heeft ook een extra centrifugestand, waardoor je de centrifuge tijd kunt aanpassen aan je wasgoed. De wasmachine is ook voorzien van een LED-display, waarop je alle informatie over de wascyclus kunt aflezen. Het is eenvoudig te bedienen met een knop voor het instellen van de temperatuur, de centrifugetijd en de wascyclus. De Camry CR 8052 Mini Wasmachine is ook zeer energiezuinig. Het heeft een energiebesparingsfunctie, waarmee je energie kunt besparen door de wascyclus te verminderen. De machine heeft ook een oververhittingsbeveiligingssysteem, waardoor je geen schade aan je wasgoed krijgt. Daarnaast heeft de wasmachine een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk opbergbaar is. Hij is ook licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is. Deze wasmachine is perfect voor gebruik op vakantie, in caravans of op kampeerterreinen.

Mensen kiezen ook voor:

Salora WMR5350 Wasmachine

De Salora WMR5350 is een multifunctionele wasmachine die perfect geschikt is voor op de camping of studentenkamer. De machine is zeer compact en heeft een vulgewicht van 4,6 kg. Dit betekent dat je veel wasgoed in één keer kunt wassen. Daarnaast heeft de Salora WMR5350 een centrifugefunctie met een vulgewicht van 2 kg. Hierdoor kun je je wasgoed grondig centrifugeren, waardoor het sneller droog wordt. Dankzij de timer van 15 minuten kun je eenvoudig je wasgoed wassen en centrifugeren. De Salora WMR5350 is een zeer praktische wasmachine die compact genoeg is om overal mee naar toe te nemen. Je kunt deze wasmachine gemakkelijk verplaatsen om het wasgoed te wassen waar je maar wilt. Het energieverbruik is ook zeer laag, waardoor je geen grote stroomrekeningen krijgt. De Salora WMR5350 is een ideaal apparaat voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en compacte wasmachine.

UpWash mini wasmachine

De UpWash heeft een centrifuge waardoor je kleding kreukvrij uit de machine komt. Met een centrifugekracht van tot wel 3kg komt je kleding even schoon en kreukvrij uit de machine als uit de traditionele wasmachine. Het centrifugeren duurt slechts 15 minuten, waardoor je snel weer aan het genieten bent. De UpWash mini wasmachine is een perfecte wasoplossing voor studentens en campeerders. Door de krachtige motor, de energiebesparing, de UV reiniging en de centrifuge, wordt je kleding zowel schoon als kreukvrij. Met een capaciteit tot 6kg was en 3kg centrifuge, kan je meer doen met minder. De 15 minuten durende centrifuge maakt het mogelijk om binnen een korte tijd weer van je schone kleding te genieten. Zo hoef je nooit meer te wachten op je schone kleding van de wasserette. Dankzij de UpWash mini wasmachine heb je altijd en overal schone kleding.

Crohill Mini wasmachine

De Crohill mini wasmachine heeft een zeer krachtige centrifuge met een vermogen van 800 watt, waardoor je kleren in no-time lekker fris zijn. Ook heeft deze wasmachine een verbeterde trommel voor een soepele beweging. Deze wasmachine is ook uitgerust met een veiligheidsslot, waardoor de deur niet open kan als de wasmachine in gebruik is. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je kleding stukken schoner wordt. De Crohill mini wasmachine is ook uitgerust met een groot LCD-display waarop alle wasprogramma's te vinden zijn. Het display toont ook de resterende tijd, het waterverbruik en verschillende wasprogramma's die je kunt kiezen. Je kunt kiezen uit verschillende wasprogramma's zoals: zwaar, normaal, katoen, fijne stof en handwas. Hiernaast is de wasmachine ook volledig handmatig te bedienen. Dit betekent dat je de wasmachine op de juiste temperatuur kunt instellen en de centrifuge-instellingen kunt aanpassen.

Mini Wasmachine Luxe Editie

Deze Luxe editie Mini Wasmachine is ontworpen voor gebruik op verschillende locaties. Het is namelijk een wasmachine die u kunt gebruiken voor thuis, maar ook als u op reis bent. Met een capaciteit van 4 liter is het de perfecte oplossing voor kleine wasjes. De wasmachine is gemakkelijk te bedienen met de timer die u tot 15 minuten kunt instellen. Daarnaast is de wasmachine voorzien van een centrifugeer functie met een capaciteit van 2 kg. De machine is klein van formaat met afmetingen van 200x200x200mm en weegt slechts 5 kg. De wasmachine verbruikt 240 Watt en heeft een spanning van 220-240V. In de wasmachine staat aangegeven hoeveel water u in de machine moet doen alvorens het programma te starten. De Mini Wasmachine Luxe Editie is dus een ideale oplossing voor thuis én op reis. De wasmachine is ontworpen om de was zo efficiënt mogelijk te wassen en te centrifugeren. Met de timer van 15 minuten kunt u de wasmachine instellen op de gewenste wascyclus. U hoeft alleen maar het water toe te voegen, het programma in te stellen en het wasgoed erin te doen. De machine is klein en compact en daardoor zeer geschikt voor kleinere ruimtes.

Altus Mini wasmachine | Camping wasmachine

minuten) met de Altus® Mini wasmachine. Deze kleine wasmachine is een eenvoudig apparaat dat je naar elke plek kunt meenemen, of je nu op kampeerreis bent of thuis bent. De Altus® Mini wasmachine is ideaal voor kleine gezinnen, studenten of voor iedereen die kleine wasbeurten thuis of onderweg wil doen. De Altus® Mini wasmachine is een van de meest compacte en draagbare wasmachines op de markt. Het heeft een kleine voetafdruk, maar biedt toch een uitstekende waskracht. Het is gebouwd met een robuuste constructie om het mee te nemen en te gebruiken in de meest extreme omstandigheden. Met een ingebouwde waterreservoir, kun je met deze wasmachine wassen zonder aansluiting op een waterleiding. Het heeft ook een hoogwaardig roestvrijstalen trommel voor het wassen van kleding, waardoor het langer meegaat en minder kans heeft op corrosie. De Altus® Mini wasmachine biedt ook een energiebesparende optie, waarmee je de wasmachine aan kunt zetten als je alleen maar kleine wasbeurten hoeft te doen.

XL Vrijstaande wasmachine en droger

Deze Professionele zuinige XL vrijstaande (camping-studenten) wasmachine en droger in 1 is een slank en modern apparaat met een krachtige motor die je wasgoed schoonmaakt met minimale energieverbruik. Het product heeft een capaciteit van 10 kg wasgoed per keer, wat betekent dat je enorm veel wasgoed in slechts één keer kunt wassen. Het apparaat heeft ook een automatische centrifugeerfunctie die de was centrifugeert na het wassen, zodat je geen extra stap hoeft te doen om de was te verwerken. Bovendien heeft het apparaat een automatische voorsorteerfunctie die het wasgoed voorsorteert op basis van materialen en vezels. Zo kun je je wasgoed op verschillende manieren verwerken. Het apparaat is ook voorzien van een stoomfunctie die je wasgoed fris en schoon maakt, zelfs als je geen tijd hebt om het te wassen. Voor een krachtige prestatie en een maximale energiebesparing, kun je erop vertrouwen dat deze wasmachine en droger in 1 je wasgoed schoon en fris krijgt.

Vraag en antwoord over de camping wasmachines

De best geteste camping wasmachine voor ons is Labirent Luxe Mini Wasmachine . Deze camping wasmachine scoort in onze vergelijking het beste. Maar geen zorgen, het zijn alle 10 goede camping wasmachines. 

Als je de door jou gewenste camping wasmachine hebt uitgekozen klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je komt dan terecht in de webwinkel van bol.com. Hier kun je vervolgens jouw gekozen camping wasmachine kopen.

Afsluiting: beste camping wasmachine

Op lekkerwonenblog.nl hebben we hard ons best gedaan om alle camping wasmachines met elkaar te vergelijken. De camping wasmachines vergelijken was niet eenvoudig maar op deze manier kunnen wij jou wel helpen aan een goede camping wasmachine. Zo hoef je niet bang te zijn om een miskoop te begaan. 

Als je nog niet helemaal bepaald hebt welke camping wasmachine beste getest is voor jou, vergelijk de camping wasmachines dan nogmaals voor jezelf en kies de camping wasmachines die de producteigenschappen hebt die jij zoekt.

Disclaimer: Lekkerwonenblog.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren. Als je een camping wasmachine vind een link op onze website koopt ontvangen wij hier een kleine commissie over.

Wij verkopen geen camping wasmachines, wij vergelijken deze alleen met elkaar. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Julia
Julia

Hoi, Julia is mijn naam en als fervent liefhebster van lekker en comfortabel wonen vind ik niets fijner dan de perfecte producten ontdekken die mijn huis transformeren in een oase van rust en genot. En wat is de beste manier om mijn ontdekkingen te delen met andere gelijkgestemde zielen? Door middel van het schrijven van reviews natuurlijk!

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022